Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 2 of 2

Thread: The Witness se va lansa...

 1. #1 SP
  \ tudyniuz's Avatar

  The Witness se va lansa...

  Nu stiu cati dintre voi mai tin minte evenimentul Playstation din Februarie 2013 cand PS 4 a fost anuntat pentru prima data. Odata cu anuntul consolei, s-au anuntat numeroase jocuri. Unul dintre ele era The Witness, noul joc al lui Jonathan Blow, creatorul lui Braid. Ei bine, acesta a dat noi detalii zilele astea vizavi de stadiul in care se afla jocul in acest moment. Cand se va lansa jocul? Cand e gata! Desi se lucreaza la el de mai bine de 5 ani, Blow nu a oferit niciun detaliu legat de data de lansare. A precizat doar ca lansarea va avea loc cand jocul este terminat. Logic. Eu as spune ca e de apreciat un proiect in care nu sunt impuse termene limita iar oamenii din spatele sau au destula libertate incat sa isi duca viziunea la capat. Vestea buna insa vine pe plan tehnic.

  In ultima vreme razboiul pentru rezolutii a fost tumultos intre PS4 si Xbox One, consola Sony iesind invingatoare de fiecare data. The Witness va rula in 1080p si 60fps pe PS4. Desi o lansare pe platforma Microsoft nu a fost inca anuntata, Blow a mentionat ca jocul va ajunge si pe celelalte platforme "mai tarziu".

  Eu unul am spus din seara anuntului PS4 ca acesta este jocul pe care il astept cel mai mult. Braid este unul dintre preferatele mele si dupa 5 ani de munca la un singur proiect, am incredere ca Jonathan Blow va oferi inca o experienta de neuitat.
  Attached Images Attached Images thewitness.jpg

 2. #2 SP
  Admin MonkY's Avatar
  Eu unul nu prea sunt de acord cu jocuri care nu au limite de lansare. Nu de alta, dar se stie ca un developer daca e lasat, isi va imbunatati jocul forever... Un studio serios va impune intotdeauna termene limita pentru diversi pasi ai productiei, altfel iese haos. Este pe sistemul "da-i unui programator un deget si-ti va lua toata mana". Sunt multe exemple gen Duke Nukem Forever unde termenul de lansare a fost "when it's ready". Si cand a fost ready, a fost cam prea tarziu...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

 1. The Witness By tudyniuz in forum Console Club
  Replies: 52 Last Post: 23-08-2016, 20:17
 2. Replies: 0 Last Post: 21-02-2013, 09:17
 3. Media Library - The Witness (PS4) By OEE in forum Videos
  Replies: 0 Last Post: 21-02-2013, 08:46
 4. Replies: 2 Last Post: 13-05-2012, 15:09

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts