Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 2 of 2

Thread: Call of Duty: Ghosts Invasion disponibil azi exclusiv via Xbox Live

  1. #1 SP
    Admin MonkY's Avatar

    Call of Duty: Ghosts Invasion disponibil azi exclusiv via Xbox Live

    Activision si Infinity Ward anunta disponibilitatea DLC-ului Invasion pentru Call of Duty: Ghosts, exclusiv pentru consolele Xbox. DLC-ul poate fi achizitionat separat sau prin intermediul unui Season Pass si include patru noi harti multiplayer, precum si cel de-al treilea episod al modului Extinction, un mod co-op in care jucatorii trebuie sa lupte impotriva unor valuri de monstri de pe alta planeta. Prima din cele patru harti multiplayer se numeste „Departed”, actiunea avand loc intr-un mic sat mexican, in timpul unei sarbatori locale, Dia de los Muertos sau Ziua Mortilor. Jucatorii vor avea acces la un killstreak special, Death Mariachi, care le permite sa transforme orice adversar omorat intr-un coechipier temporar.

    Cea de a doua harta, „Pharaoh”, este un sit arheologic din Egipt unde jucatorii trebuie sa fie atenti la monumentele care se darama in jurul lor si la urnele din care ies scarabei carnivori. „Mutiny” este cea de a treia harta, jucatorii fiind de aceasta data plasati in Caraibe, intr-o ascunzatoare a piratilor, in timp ce „Favela”, cea de-a patra harta, este o noua versiune a celei pe care jucatorii au mai intalnit-o in Call of Duty: Modern Warfare 2.

    DLC-ul Invasion va fi disponibil in curand si pentru celelalte platforme pe care a fost lansat Call of Duty: Ghosts.

    De asemenea, pentru a obtine un camuflaj special pentru arma, cat si alte obiecte pe care le puteti folosi in jocul Call of Duty: Ghosts (reticul, card, imagine si fundal), puteti efectua o precomanda pentru Call of Duty: Advanced Warfare prin intermediul Altex sau eMAG. Call of Duty: Advanced Warfare va fi disponibil pe data de 4 noiembrie 2014 pentru PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360 si PC.

    Invasion DLC trailer


    Departed trailer


    Pharaoh trailer


    Mutiny trailer


    Favela trailer
    Attached Images Attached Images dlc-invasion-call-duty-ghosts.jpg

  2. #2 SP
    Member BLAUPUNKT's Avatar
    deci l-am avut pe Jason, Predatorul, Desperado, al patrulea daca nu o sa fie Terminatorul o sa fiu foarte dezamagit.
    parca vad ca o fie Freedy Krugger "jug maniacul" din ultimul dlc.FML

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Call of Duty: Ghosts By darkpaul13 in forum Console Club
    Replies: 347 Last Post: 11-01-2015, 23:38

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts