Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 4 of 4

Thread: Space Hulk: Deathwing se va lansa in 2015

  1. #1 SP
    Member colossus's Avatar

    Space Hulk: Deathwing se va lansa in 2015

    Cu toate ca dupa "innabuseala" E3-ului am ramas cu un gust amar, nu din cauza jocurilor, ci din cauza delay-urile acestora in 2015, cred ca de-acum inainte trebuie sa ne obisnuim cu gandul ca era normal ca developerii si publisherii sa analizeze cel putin un an noile console pentru a ne aduce cea mai buna experienta atunci cand punem mana pe controllere. Asadar din categoria "coming 2015" nu face exceptie nici Space Hulk: Deathwing, un first-person shooter interstelar, produs de catre "Streum On Studio", ce foloseste "Unreal Engine 4". Acest joc te transpune oarecum intr-un univers asemanator cu cel din Warhammer: 40.000, nelipsit de creaturi extraterestre, inrolari in trupe de elita spatiale, intensitatea constand mereu in lupta dintre aceste doua tabere.

    In aceste conditii, o data de lansare nu s-a precizat inca, si va fi disponibil pe PS4, XO si PC.

    Based in the Warhammer 40,000 universe, Space Hulk: Deathwing charges players with raiding derelict spaceships and fending off the deadly alien creatures that infest their cramped corridors. Developer Full Control produced a strategy-oriented take on the Space Hulk franchise last year for PC and mobile platforms, though Streum On's adaptation instead focuses on frantically paced combat.
    Si mai jos aveti si un mic teaser :

    Attached Images Attached Images 1.jpg

  2. #2 SP
    Member Daghiu98's Avatar
    Scrie clar la sfarsit PS4,Xbox One,PC...unde ai vazut ca va iesi doar pe PS4?

  3. #3 SP
    Junior Member Xeltic's Avatar
    Greatness Waits.
    We present to you the waitstation 4.

  4. #4 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Pe mine nu m-ar deranja asteptarea... la urma urmei mai sunt 6 luni si intram in 2015. Nu m-ar deranja asteaptarea daca as sti ca in 2015 vom avea doar jocuri bune. Din pacate insa, multe din jocurile amanate nu vor fi altceva decat aceleasi jocuri dar probabil in 1080p si cu ceva noroc 60fps. Se pare ca pentru multi developeri next-gen-ul asta a insemnat. Aproape ca numeri pe degete titlurile care vin cu ceva original... restul se bazeaza pe "eye-candy" si cam atat. Ai spune ca nimeni nu vede 8GB RAM o eliberare de constrangeri, ci doar "more, bigger & higher res textures".

    Cat despre Space Hulk: Deathwing, bring it on! Dar please, bring something original! Nu de alta, dar tocmai ce mi-am cumparat Space Hulk pe iOS. Nu vreau ca versiunea de PS4 sa fie acelasi lucru cu texturi mai bune...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Replies: 0 Last Post: 16-02-2015, 14:43
  2. Space Hulk: Deathwing By MonkY in forum Console Club
    Replies: 1 Last Post: 16-02-2015, 14:40
  3. Replies: 0 Last Post: 25-06-2011, 13:31

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts