Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 20 of 35

Thread: E3 2009: Conferinta EA

  1. #1 SP
    Senior Member Bobby's Avatar

    E3 2009: Conferinta EA

    Dupa conferinta exceptionala a celor de la Microsoft, urmeaza o prezentarea celor de la Electronic Arts, cunoscuti drept EA Games. Aceasta va incepe la 2:00 PM PST, fapt ce s-ar traduce la noi prin ora 12:00 AM. Mai exact peste aproximativ o ora si 10 minute. Fiind unul dintre cei mai mari publisheri din industria jocurilor ne asteptam la o conferinta pe masura. Asadar, pregatiti-va cafeaua, popcorn-ul, pizza si tot ce va trebuie ca E3-ul abia a inceput!

    0 minutes 4 seconds
    0 minutes 3 seconds
    0 minutes 2 seconds
    0 minutes 1 seconds

    Si uite asa incepe conferinta de presa a celor de la Electronic Arts. Oare ce ne asteapta? Mass Effect 2? FIFA 10? Bad Company 2? Hai sa aflam impreuna.

    Start: Nice intro movie, prezinta cam toate platformele pentru care EA face jocuri, apoi Sims 3, nice EA logo, NFS , Dead Space, Army of Two, Mass EFFECT 2, Tiger Woods, NFL, Madden, Fight Night 4( EA SPORTS) si alte jocuri marca Electronic Arts. (getting boring)

    #1. Trailer Visceral Games: Dante's Inferno
    Ni-l arata pe saracul Dante ferindu-se de o mare mare vrajitoare si apoi ajungand in lumea de dincolo si incepand din prima sa omoare tot ce ii sta in fata. Tipic..

    //John Riccitiello intra pe scena. Incepe introducerea: prezinta The Sims 3.

    #2. Trailer The Sims 3 (este de fapt intro-ul de la joc)

    //Va prezenta 12 Jocuri astazi de la 12 Companii producatoare
    // Lauda Wii-ul

    #3. Hasbro Division: Littlest PetShop Friend (Wii si Nintendo DS) + Littlest PetSHop Online
    Tipicul jocului pentru fete si baieti care vor sa creeze un animal si sa il creasca, sa il educe si sa il duca la plimbare prin oras sau plaja. Coming Fall 2009 ( EA GIRLS, o noua divizie EA?)

    //EA prezinta intai jocurile pentru copii

    #4. Demo The Charm Girls Club: 3 pentru Nintendo DS si unul pentru Nintedo Wii
    4 fete pe scena care ne prezinta unul dintre cele 4 jocuri Charmed Girls Club si anume Pijama Party.
    + Trailer CGC

    #5. Need for Speed Shift
    E primul joc care are o noua strategie NFS. Cockpit este inovatoare. Shift este foarte complex.
    + Trailer NFS Shift. In functie de ce profil ai stilul de condus va diferi foarte mult. sau invers, nu se stie exact Reward system! Profilul va fi compus din 4 parti: Personality, Succes, Points si Badges

    // the video is gone, defectiune technica (damn)

    + Demo NFS SHIFT BMW M3 Londra : multe masini, traseu ingust, multe lovituri, multi parapeti loviti, cockpit foarte bine realizat, senzatia de viteza acceptabila,damage-ul nu se observa (vedere interior momentan), rectifict, zid luat la 240 kmph a distrus definitiv masina, s-au vazut rotile zburand. EA ofera premiu un BMW M3 nou nout (reclama ieftine, de fapt nu foarte ieftina)

    #6 Prezentare Dragon Age Origins
    Va avea un sistem good/bad bine implementat. Apare pe 20 Octombrie all-platform (PC,PS,XBOX)
    + Trailer Dragon Age: mult sange, multi soldati, multe batalii, boss-ii sunt urati cu spume, vraji si multe altele (scena sex)

    #7. Prezentare Mass Effect 2
    Sheppard is a kick-ass hero!! Adevarat, foarte adevarat. Povestea va fi foarte emotionala si in aceelasi timp o actiune care iti va lua rasuflarea. Vor sa fie mai bun decat Mass Effect 1. Aparea la inceputul anului 2010.

    + Trailer Mass Effect 2 este cel deja existent pe net zilele acestea (nimic nou) (damn, i missed Joker) (big big weapon la sfarsitul clipului)

    #8. Reclama EA SPORTS
    O simpla reclama Muzica foarte buna. IT'S IN THE GAME.

    #9. Prezentare EA SPORTS Peter Moore
    Ne vorbeste despre jocurile pe care EA SPORTS ni le pregateste.

    #10 Prezentare Fight Night Round 4
    FNR3 a ridicat standardele iar FNR4 va fi mai mult decat atat.
    + LIVE DEMO: Ruleaza 60fps fata de 30fps (FNR3), animatii fluide, loviturile sunt foarte rapide, boxerii reactioneaza oarte bine la lovituri, grafica superba, Tyson e KO. Sistemul de ridicat e mult mai interesant decat cel anterior (stanga sau dreapta pe RS si apoi sus pe RS pentru a te ridica). Nu mai sunt foarte multe miscari scriptate ca in FNR3. Totul este dinamic si liber. 25 Iunie 2009. Cu o saptamana mai devreme. Bravo Peter.

    #11 Dezvaluire EA SPORT MMA (noua fraciza EA SPORTS, raspuns poate la UFC 2009)
    Joc ce apare in 2010, joc de mixt martial arts (dap, raspuns la UFC). Un raspuns tipic.

    //Ultimate FIFA 1,3 Million Downloads

    #12 Prezentare Steve Chiang prezinta jocurile online web-based: Tiger Woods care se va putea juca direct pe internet fara disc, fara instalare. Pentru NCAA Football 10 prezinta TEAM BUILDER care la fel pe internet iti pot creea o echipa pentru joc. Totul este web-based. Rostul, nu il stiu? Totul este si in joc. Doar sa ti-l faci inainte pe internet si apoi ti-l pui pe Consola.

    + Trailer MADDEN 10 Online Franchize, support iPhone: adica iti poti control contul de Madden atat pe consola cat si pe PC sau telefon. Why whould you do that?

    #13 Prezentare EA SPORTS Active
    Reclame ieftina, ne arata cum marele pachet EA SPORTS Activa a schimbat viata multor persoane. Nea, suunt satul de acest gen de marketing. O incercare de 30 zile in care mai multe persoane s-au jucat cu EA SPORTS Active. Ne spun cat au slabit si cum incap ele acum in rochita lor preferata. Damn, no. O tipa de la EA ne spune cum are un copil de 5 luni si ea acum arata foarte bine. Damn, nu asta vroiam la o conferinta de gaming. Au vandut in 2 saptamani 600.000 unitati de EA Sports Active. In aceasta vacanta ava aparea si un Expansion pentru Active. Yey, super!

    #14 Prezentare WII: Grand Slam Tennis
    +Demo Grand Slam Tennis O noua franciza pentru WII si anume Grand Slam Tennis, ce apare saptamana viitoare care are surpot pentru Wii Motion Plus. Arata bine, imi place sunetul, caractele seamana cu cele din seria FIFA Street adica jucatori pentru Pete Sampras sunt caricaturali. Damn, Pete Moore chiar are ceva miscari in el. Wow, surpriza, Pete Sampras pe scena Aplauze, bla bla (Xbox 360 baga Splielberg astia Sampras).

    #15 Prezentare The Saboteur
    Tom Frence ne vorbeste despre The Saboteur si ne arata un clip despre personajul principal din joc, intr-un fel sa ne faca cunostinta. So nice. Un tip omoara toti soldatii nazisti peste care da, nicio surpriza bineinteles. Si intre timp trage si cu sniper-ul si tinteste dinamita montata pe o masina.
    + Demo The Saboteur: jocul este alb si negru iar in timp ce jucam jocul devine colorat, aducand speranta francezilor. Are si mod Sandbox si putem cocota Turnul Eiffel (Assassin's Creed style). Este joc stealth, putem fura uniforme (Hitman style), montam o dinamita si apoi fugim pentru ca totul va exploda. Explozia nu a fost cine stie ce. Toti trag in caracterul nostru si incearca sa fuga cu o masina. Putem sa ne ascundem in Cartierul Rosu din Paris. (exista?). Exact tipul de joc de la Hitman.

    #16 Prezentare BRUTAL LEGEND
    Studiorile partenere EA care vor fi prezentate astazi si anume studioul ce realizeaza BRUTAL LEGEND.
    Tim Schafer ne prezinta in putine cuvinte jocul dar nicio data despre joc in sine ci doar ca se bazeaza pe muzica rock and roll si vor recunoste persoanaje reale in joc precum o tipa care de abia ce isi poate acoperi sanii cu costumul ei (e criza) dar de, this is gaming business. Si Ozzie Osbourne e in joc

    + Sneak Peek Trailer (Marti e trailerul complet acum un preview al unui trailer, wow): arata fara rost jocul dar foarte foarte distractiv. Plus Jack Black intr-un joc e foarte bine

    + Clip Jack Black destul de funny, este legat la un Controller si vrea sa imite miscarile din joc.

    #16 Prezentare Crytek Cevat Yerli CEO vorbeste despre Crysis 2
    Anunta ca lucreaza cu EA la Crysis si ca oficial va aparea pe mai multe platforme (Xbox 360, PS3 si PC). Cry Engine 3 va fi benchmark-ul pentru console si va fi mult mai avansat decat precedentul. Atat a avut de spus, mai multe pe decursul acestui an. (am aflat la Crytek lucreaza si fratii lui Cevat Yerli lol)

    #16 Prezentare New IP: APB (All Points Bullentin)
    Este vorba de un oras online, 100 de oameni (SONs of Guns) si fiecare are o alegere de facut: pot sa fie raufacatorii sau good-guys.

    + Trailer APB, joc Online: lumea se plimba bine mersi prin oras, arme, jefuitori, schimb de focuri, masini de politie care trec peste infractori, valize pline cu bani, alte arme, alte schimburi de focuri si multe multe altele. Suna buna, arata bine dar oare cum reuses sa-l implementeze? Let's do some business.

    #17 Prezentare Star Wars: The Old Republic
    Multi Jed intra pe scena cu lightsabere in mana. Muzica tipic Star Wars pe fundal. Oare ce ne asteapta?
    Exact, The Old Republic. MMORPG, pentru PC, povestea are loc inainte de aparitia lui Dark Vader. Asadar nimic interesant pentru noi consolistii. The Old Republic va fi primul "full-voiced" online game. Fiecare caracter din joc va avea propria lui voce, adica fiecare NPC cu care ne intalnim are vocea lui. Un efort imens care ... sper sa merite. Fiecare clasa are alta poveste acest lucru va afecta gameplay-ul.

    + Primul Cinematic Trailer Bioware + LucasArts prezinta The Old Republic. Our time has come. UN jedi omoara tot ce prinde. O nava aterizeaza in castel, distruge totul. The Dark side is alive, naspa. The have returned. O mare batalie cu muuuuulte lightsabere care zboara din stanga in dreapta. Nu stiu de ce dar imi place ce vad si o sa vreau sa il joc cand apare. The Republic shall fall. Un fel de premiza de la care pleaca jocul, cum a ajuns imperiul imens si cum Republica a scazut dramatic.

    Si cam aici se termina totul. Well, EA nu a aratat nimic. Mass Effect 2 un trailer deja de pe net, Saboteur 2-3 minute de gameplay, multe jocuri de copii. Dezamagit sunt de aceasta conferinta.
    Attached Images Attached Images ea.jpg

  2. #2 SP
    Senior Member Bobby's Avatar
    Multa multa cafea si cursuri pentru examenul de maine. EA + Sistem de Operare Examen, merg mana in mana.

  3. #3 SP
    Senior Member GeOKeR's Avatar
    Stie cineva unde se va difuza conferinta celor de la EA?

  4. #4 SP
    Junior Member cartofu's Avatar
    Aici: E3, Video Game Debuts, Trailers | Event Coverage, Interviews, Updates | GameTrailers.com sau aici: EA Press Conference - E3 09 Live Video Game Demos at GameSpot , iti recomand Gamespot. Gametrailers mi-a facut figuri la conferinta celor de la Microsoft.

  5. #5 SP
    Senior Member GeOKeR's Avatar
    Pe gamespot am urmarit conferinta Microsoft, dar nu dadeam de asta cu EA
    10x!

  6. #6 SP
    Senior Member DeathWings's Avatar
    Sunt curios ce vor spune despre Crysis 2

  7. #7 SP
    Member yoyokid's Avatar
    Daca nu o urmaresc asta seara in direct pot sa o mai vad maine in reluare?

  8. #8 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    EA tine conferinta si pe site-ul lor oficial EA Video Games - Play Online PC Wii Xbox PS2 PS3 and DS Games

  9. #9 SP
    Ike
    Member Ike's Avatar
    Quote Originally Posted by Bobby View Post
    Multa multa cafea si cursuri pentru examenul de maine. EA + Sistem de Operare Examen, merg mana in mana.
    Man, daca nu-i de la 8 degeaba
    Dar nah, pana nu se arde omul...traiasca ultima ora *looking in the mirror*

  10. #10 SP
    Member faby_67's Avatar
    unde se puate urmari conferinta celor de la xbox .am pierduto

  11. #11 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Pe IGN.

  12. #12 SP
    Senior Member Bobby's Avatar
    45 secunde

  13. #13 SP
    Senior Member DeathWings's Avatar
    Dante, incep tare

  14. #14 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Sii...a inceput. Enjoy!

  15. #15 SP
    Senior Member Bobby's Avatar
    O da, pets pets pets

  16. #16 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    EA girls ?

  17. #17 SP
    Member St Mael's Avatar
    EA uneori ma dezgusta .

    Hai mai repede cu ME, sa lase prostiile astea.

  18. #18 SP
    Sunt Eco Dj Mo's Avatar
    Fi-mea nu trebuie sa vada partea asta din conferinta

  19. #19 SP
    Senior Member Bobby's Avatar
    Ascunde-o ca altfel devii clientul nr 1 la noua divizie EA GIRLS.

  20. #20 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    EA -> Casual ftw.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast

Similar Threads

  1. E3 2009: Conferinta Sony By istrategie in forum Console News
    Replies: 281 Last Post: 05-06-2009, 16:29
  2. E3 2009: Conferinta Nintendo By istrategie in forum Console News
    Replies: 42 Last Post: 03-06-2009, 03:14
  3. E3 2009: Conferinta Ubisoft By Mika in forum Console News
    Replies: 16 Last Post: 02-06-2009, 18:35
  4. E3 2009: Conferinta Microsoft By Bobby in forum Console News
    Replies: 161 Last Post: 02-06-2009, 14:49

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts