Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 15 of 15

Thread: Nintendo incepe anul in forta

  1. #1 SP
    Senior Member solecon's Avatar

    Nintendo incepe anul in forta

    Saptamana trecuta am avut primul Nintendo Direct al acestui an, iar firma japoneza nu a dezamagit. Deschizand cu un trailer pentru noul joc din seria Fire Emblem, Nintendo ne-au aratat ca la inceputul acestui an se vor axa pe latura portabila. Asta nu inseamna ca Wii U va fi ignorata. Din contra, consola va primi, in sfarsit, suport pentru jocurile Wii direct din meniul propriu. Nintendo a anuntat o serie de jocuri Wii ce pot fi cumparate din eshop. Incepand cu Super Mario Galaxy 2, Donkey Kong Country Returns si Metroid Prime Trilogy, vom avea si Kirby's Adventure Wii, Pandora's Tower, Punch-Out si multe altele, in viitor.

    De asemenea, unele jocuri WII vor putea folosi Gamepadul. Tot pentru Wii U a fost anuntat si Mario Party 10, cu data de lansare 20 martie. Jocul nu va veni singur, ci impreuna cu o noua colectie de figurine amiibo, axata pe seria Super Mario. Astfel, vom avea amiibo cu Mario, Peach, Luigi, Bowser, Yoshi si Toad, diferite de cele din colectia Super Smash Bros. Si ca vorbim de acea colectie, Nintendo au anuntat un nou val de figurine, ce va contine amiibo cu Robin, Lucina, Wario, Charizard, Ness si Pacman.

    Am primit mai multe informatii si despre Splatoon, un joc ce pare din ce in ce mai interesant. Am putut sa vedem Splatoon Plaza, un hub in care ne putem intalni cu jucatori din miiverse si putem folosi noul Shopping Center. Acesta va permite un nivel de customizare destul de ridicat al jucatorului, fiecare aspect, de la haine si incaltaminte, pana la arme, influentand in mod diferit jocul.

    Mario vs. Donkey Kong: Tipping Stars va fi primul joc cross-play al celor de la Nintendo. Lansat pe 20 martie, vom putea cumpara versiunea de Wii U sau 3DS a jocului si vom primi, gratuit, un cod pentru cealalta versiune. Bandai Namco a anuntat, de asemenea, un nou joc exclusiv pentru Wii U. Jocul va fi un 4 player co-op, free-to-play. Nintendo a incheiat partea de Wii U cu un trailer pentru Xenoblade Chronicles X, asigurandu-ne, din nou, ca jocul se va lansa in 2015.

    Si acum 3DS. Am spus la inceputul articolului ca acest Direct a pornit cu anuntul noului joc Fire Emblem, pentru 3DS. In continuare ne-a fost prezentat Puzzle and Dragons: Super Mario Bros. Edition, ce se va lansa pe in luna mai, impreuna cu Puzzle and Dragons Z. Daca variantele de andoid si iOS ale jocului Puzzle and Dragons sunt free-to-play, cele de 3DS vor fi jocuri complete. Free-to-play va fi, in schimb, Pokemon Shuffle. Lansat in februarie, jocul va fi un puzzle cu model asemanator celor de pe platformele mobile. Tot in februarie se va lansa si Nintendo Anime Channel, un serviciu video-on-demand prin care vom putea viziona Pokemon, Inazuma Eleven si alte serii anime.

    Desigur, cea mai importanta stire a fost data de lansare pentru new Nintendo 3DS si new Nintendo 3DS XL - 13 februarie! Tot atunci se vor lansa si The Legend of Zelda: Majora's Mask 3D si Monster Hunter 4 Ultimate, fiecare venind cu o editie limitata pentru new Nintendo 3DS XL.

    Am primit noi informatii si despre Code Name: S.T.E.A.M. Jocul va avea suport amiibo - astfel, cu ajutorul figurinelor, vom putea debloca si juca precum personajele din seria Fire Emblem. Suport pentru amiibo va avea si noul joc Ace Combat, lansat in februarie. Pentru final ne-a fost pastrat Ironfall Invasion, un joc digital, exclusiv pentru gama 3DS, ce se va lansa in februarie.

    Si tot exclusiv, de data aceasta pentru new Nintendo 3DS, vom avea Xenoblade Chronicles 3D, pe 2 aprilie.

    Attached Images Attached Images nintendo_heroes.jpg

  2. #2 SP
    Junior Member pitagora's Avatar
    Nimic nou despre noul joc zelda( nu majora's mask), ci cel prezentat la e3. Cand o sa apăra?? O sa apăra vreodată? De cand s-a lansat Wii u tot ziceau ca iese.. Urat nintento!!

  3. #3 SP
    Banned Venom's Avatar
    Nu inteleg ce asteptari mai aveti de la rahatul asta de consola. N-am chef sa joc toata viata Mario, Zelda, Donkey Kong si altele. Chiar daca unele sunt destul de OK, nu te poti separa de restul lumii. Da-o-ncolo de treaba, nici macar FIFA nu ai pe consola asta. Sau poate o fi vreun Mario Soccer? Consola asta n-are niciun target, nimic. Si apropos de titlu, care-i forta aia? Aceleasi infinite titluri care deja nu-mi mai spun nimic, si nici nu mai pot sa fac deosebirea intre ele. Pfui! Auzi, in forta! Ca sa-ti parafrazez titlul, "am ramas socat"!!!

  4. #4 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Venom: nu toata lumea joaca Fifa si CounterStrike... Eu unul de-abia astept Xenoblade Chronicles X. Si sper sa vad anul asta si un Monster Hunter 4 Ultimate pt. Wii U. 3DS-ul nu ma pasioneaza atat de tare, dar eu nu ma pot hazarda in asa fel incat sa numesc "consola de rahat". La urma urmei cred ca s-au vandut de vreo 5-6 ori mai multe 3DS-uri decat PSV-uri... si spre deosebire de Sony, Nintendo chiar are jocuri. De Microsoft nu zic nimic, pt. ca ei nici nu exista pe console portabile (in caz ca se intreba cineva ce am cu Sony)

  5. #5 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Ya, Xenoblade FTW. Sa anunte naibi si un Pokemon RPG ca cele de 3DS (nu restul tampeniilor cu pokemon) pt WiiU si eu sunt fericit.

    Iar Charizard Amiibo...

  6. #6 SP
    Junior Member CiprianMogosanu's Avatar
    si eu ziceam odata ca nintendo e mai pentru copii si in special de wiiul original nu de Wii u,am cumparat un Wii odata la super pret fiindca era ceam mai ieftina dintre consolele curente( ps3 xbox si wii)la inceput numai pentru cele 2 jocuri Legend of zelda ,da m-iam dat seama ca fiecare joc facut de nintendo e incredibil(toate au nota peste 9)pana la urma e un motiv pentru care sunt in industria consolelor de peste 30 de ani,chiar daca compania mea preferata ar fi sega pe vremea cand faceu console,nintendo e foarte aproape
    Si pana la urma ca toti care critica nintendo,pariez ca nu ai jucat decat un singur mario(chiar daca nintendo e mult mai mult decat mario),originalul,sau facut in jur de 15 in seria officiala(si jocuri 2d vechi si jocuri 2d noi,si jocuri 3d exceptionale)+RPG-uri,jocuri de curse,jocuri sportive si,recomand din serie Super Mario World,Super Mario Galaxy,super mario bros 3
    Nintendo la ora actuala are poate si cel mai bun first person shooter:Metroid Prime 3 Coruption

  7. #7 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Nintendo va falimenta cu siguranta daca nu aduce Fifa pe Wii. Ce sa mai, cred ca singura lor sansa e sa porteze Fifa, Call of Duty, Counter Strike, NFS, si Metin2, astfel incat setul "jocuri da' jocuri" sa fie complet.

    Sa fim seriosi, Nintendo sunt unici prin structura jocurile lor, spre deosebire de concurenta, consolele lor fiind singurele ale caror jocuri iti ridica moralul si te relaxeaza, atat prin gameplay cat si prin grafica atat de viu colorata.

    Dar de ce mai exista astfel de discutii pe forum? Credeam ca deja se cunoaste ca adevar general: jocuri mature, hardcore, ai la Sony, daca vrei multiplayer, cauta la Microsoft, iar pentru ceva usor de jucat dupa serviciu cand esti rupt, go for Nintendo. De asta traiesc 3 producatori simultan, ca daca toti ar oferi doar Fifa, ar ramane in picioare numai cel care da mai ieftin, probabil.

  8. #8 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Mai e si alta problema. Multi sunt atat de ignoranti in ceea ce priveste Wii U, incat habar n-au ca pe consola respectiva se gasesc si alte jocuri in afara de cele produse de Nintendo... jocuri multiplatform. Cateva exemple: Deus Ex: Human Revolution, Need for Speed: Most Wanted U, Assassin's Creed IV: Black Flag, Mass Effect 3: Special Edition, Darksiders II, NBA 2K13, Batman: Arkham City - Armored Edition, Tekken Tag Tournament 2: Wii U Edition, Injustice: Gods Among Us, Resident Evil: Revelations, Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist, Watch Dogs... etc.

    Daca se adauga in ecuatie titluri exclusive gen Super Smash Bros. for Wii U, Bayonetta 2, The Legend of Zelda: The Wind Waker HD, Mario Kart 8, Pikmin 3, Donkey Kong Country: Tropical Freeze, The Wonderful 101, Hyrule Warriors... eu cred ca Nintendo chiar a avut unul dintre cei mai buni ani.

    Eu zic ca au si jocuri "mature" si "hardcore"... insa in final nu e doar vina Nintendo pt. ca EA, Ubisoft & Co. au decis ca e "prea greu" sa faca development pt. Wii U. Vorba aceea, pe Wii au putut (care totusi era mult mai slab), dar pe Wii U a devenit complicat.

    In fine, eu cred ca spune destul de multe chartul celor de la vgchartz. Combo-ul Wii U + 3DS cred ca e suficient pt. Nintendo. Da, sunt ferm convins ca ar dori sa vanda mai multe Wii U-uri... insa cred ca i-au pierdut pe cei ca Venom, care vor Fifa. Eu cred ca vor merge in continuare pe first party development, jocuri exclusive si originale... pana vor lansa Wii U 2 sau cum Dzeu se va numi. Din ce spun zvonurile, ar fi mai puternic decat PS4 + XO la un loc... Si poate atunci vor avea si Fifa
    Attached Images Attached Images worldwide_totals.png

  9. #9 SP
    Junior Member cristi1910's Avatar
    @MonkY: graficul tau spune prea multe procente si nimic la ce se refera ele

  10. #10 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Nu e graficul meu, ci al celor de la www.vgchartz.com - ai mai multe detalii acolo.

  11. #11 SP
    Member eneea's Avatar
    Graficul e foarte simplu de inteles, primele 3 coloane se refera la consolele curent gen si ultimele doua la handheldurile curente.
    Eu nu-mi permit doua console, ca as investi intr-un Wii U, dar mai astept, poate ajugne pretul pe la 8-900

  12. #12 SP
    Junior Member FlaviusNistoran's Avatar
    Quote Originally Posted by eneea View Post
    Graficul e foarte simplu de inteles, primele 3 coloane se refera la consolele curent gen si ultimele doua la handheldurile curente.
    Eu nu-mi permit doua console, ca as investi intr-un Wii U, dar mai astept, poate ajugne pretul pe la 8-900
    pai e 900 lei uite aici Consola Nintendo Wii U Basic Pack, 8GB, Alb | ALTEX

  13. #13 SP
    Senior Member CrysMM's Avatar
    Zelda U nu seamana deloc cu ce s-a prezentat la lansarea consolei. In rest sunt cateva jocuri ok, mario Kart 8, Mario Bros U asa si asa, in rest mediocre. Am luat acum Monster Hunter 3 Ultimate digital, am jucat vreo 2 ore, este ok si asta, sa vedem cat ma va tine in fata lui.

    In rest din ce o sa apara, astept Zelda U (chiar daca au fost mincinosi in privinta lui) si un eventual Metroid.

    Pentru cei care blameaza consola pana in maduva oaselor, aveti si Fifa, Call of Duty. Consola nici nu tinde sa concurenze cu PS4 sau Xbox One, nici nu cred ca a pretins vreodata asta. Nici macar cu PS3 sau Xbox 360. Abordarea jocurilor atat pe Wii cat si pe Wii U a fost si este diferita fata de cele mentionate anterior. PS3 concureaza cu 360, iar PS4 cu One, nicidecum cu Wii si Wii U.

  14. #14 SP
    Banned Venom's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Venom: nu toata lumea joaca Fifa si CounterStrike...
    Se pare ca m-am exprimat gresit. Ma referaeam strict la Wii U.

    Ba eu cred ca toata lumea joaca FIFA. Mai joaca si NFS, nu numai Mario Kart. Poate nu Counter Strike pe console. Toata lumea a auzit de Fifa, de COD, de Diablo si de altele. Tu, MonkY, imi spui ca lumea nu stie ca exista si alte jocuri pe WiiU. Si e vina mea ca nu stie lumea? Sau e vina lumii? Consola asta s-a nascut moarta. Ca dovada, numara detinatorii pe Consolegames. Ii respect, nu contest ce joaca, din contra, mi se par jocuri OK, dar pentru un individ care nu-si poate permite decat o consola, WiiU este exact ultima alegere. Si va rog sa nu amestecam consolele fixe cu cele portabile. 3DSul mi se pare superba si cea mai buna consola cu cele mai bune jocuri din cate s-au comercializat. Asta nu indulceste marele esec care se numeste WiiU.

  15. #15 SP
    Senior Member CrysMM's Avatar
    Venom, tu ai scris ca lipseste Fifa pe Wii U, cea ce nu este adevarat. Fiecare alege platforma in functie de genurile jucate, titluri, serii, si nu in ultimul rand buget. In functie de acest ultim punct poti alege sa mergi pe 2 platforme sau pe toate cele existente pentru exclusivitati.

    Nu vad unde este Wii U un mare esec, avand in vedere ca One este nu cu mult deasupra la vanzari. Ce au lipsit pe U titluri bune aparute rapid, dar timp mai este. Eu pana acum ma declar multumit cu ce joc, Kart, Mario U, Resident Evil, Monster Hunter 3, Am si 007 si un Call of Duty care inca sunt sigilate, la fel si Black Flag, tot sigilat. Timpul meu este destul de limitat pentru gaming, momentan tinde spre zero. Am avut si PS4, nu am ce zice, diferenta enorma la partea grafica, dar cam atat, am scapat repede el, nu mai este genul meu.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. AC: Revelations Beta incepe in Septembrie By erik95 in forum Console News
    Replies: 6 Last Post: 13-08-2011, 21:30
  2. Incepe anul scolar cu Halo: Reach ! By Mika in forum Console News
    Replies: 7 Last Post: 26-05-2010, 01:43
  3. Replies: 3 Last Post: 22-09-2009, 20:12
  4. Castlevania revine in forta pe Xbox 360 si PS3 By Bobby in forum Console News
    Replies: 4 Last Post: 14-10-2008, 01:23
  5. Replies: 2 Last Post: 07-08-2008, 18:21

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts