Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 13 of 13

Thread: PlayStation 4 - peste 20.2 milioane de unitati vandute la nivel global

  1. #1 SP
    Admin MonkY's Avatar

    PlayStation 4 - peste 20.2 milioane de unitati vandute la nivel global

    Am vazut ceva legat de numarul de unitati vandute in cadrul GDC 2015 (Game Developers Conference), o stire ce il cita pe CEO-ul Sony Computer Entertainment, Andrew House, dar am asteptat sa vad scris negru pe alb. Si am fost placut surprins cand am primit pe email comunicatul oficial romanesc (acum ca avem si noi PlayStation Store oficial, ne mandrim si noi, nu?). Prin urmare, acum pot spune clar: "E oficial. Numarul consolelor PlayStation 4 a depasit cifra de 20.2 milioane de unitati vandute la nivel global!". Happy? Mai jos aveti si comunicatul oficial. Enjoy!
    Vânzările PlayStation®4 (PS4™) au depăşit 20.2 milioane de unităţi la nivel global

    Bucureşti, 4 martie 2015 – Sony Computer Entertainment Inc. (SCE) a anunţat că pe 1 martie 2015, vânzările totale de console PlayStation®4 (PS4™) au depăşit 20.2 milioane de unităţi*1 la nivel global. PS4 rămâne astfel platforma cu cea mai rapidă evoluţie dintre toate consolele PlayStation® de până acum.

    “Suntem recunoscători pentru susţinerea necontenită a fanilor PlayStation® din întreaga lume şi pentru faptul că un număr atât de mare de jucători au ales platforma PS4 ca cel mai bun loc de joacă”, a declarat Andrew House, preşedintele şi Global CEO al Sony Computer Entertainment Inc. “Rămânem dedicaţi promisiunii de a oferi experienţe de divertisment digital unice, care să utilizeze pe deplin caracteristicile sociale avansate ale consolei PS4.”

    Portofoliul de jocuri al consolei PS4 va continua să se extindă cu titluri mult aşteptate precum Batman: Arkham Knight (Warner Bros. Interactive Entertainment), Metal Gear Solid V: The Phantom Pain (Konami Digital Entertainment Co., Ltd.), Bloodborne, Until Dawn, Tearaway Unfolded şi Uncharted 4: A Thief's End (SCE Worldwide Studios). Comunitatea de dezvoltatori independenţi continuă să lucreze la jocuri inovatoare pentru PS4 precum No Man's Sky (Hello Games).*2

    SCE va continua să extindă universul PS4 pentru a livra experienţe posibile doar pe PlayStation.
    Consola PS4 este disponibilă în curent în 123 de ţări şi regiuni*3 la nivel global.



    *1 Numărul de unităţi vândute în retail estimat de SCEI. Datele de vânzări PS4 în Japonia au fost centralizate în perioada 2/22/2014 – 2/28/2015. Datele de vânzări PS4 în America de Nord au fost centralizate în perioada 11/15/2013 – 2/28/2015, în Europa şi America Latină în perioada 11/29/2013 – 2/28/2015, iar în Asia în perioada 12/17/2013 – 3/1/2015.
    *2 Oferta de jocuri poate varia în funcţie de regiune.
    *3 Date din 12/2/14.

    Despre Sony Computer Entertainment Inc.
    Recunoscut ca lider global și compania responsabilă pentru progresul divertismentului digital orientat către utilizatori, Sony Computer Entertainment Inc. (SCEI) produce, distribuie, dezvoltă și comercilizează sistemele de divertisment digital PlayStation®2 (PS2®), PSP® (PlayStation®Portable), PlayStation®3 (PS3®) și PlayStation®Vita (PS Vita). SCEI a revoluționat divertismentul digital din momentul lansării PlayStation în 1994, iar PS2® a dezvoltat moștenirea PlayStation. PSP® este un sistem portabil de divertisment digital care permite utilizatorilor să savureze jocuri 3D cu animații de calitate superioară și sunet stereo high-fidelity. PS3® este un sistem computerizat avansat, care include tehnologii precum Cell Broadband Engine și procesoarele RSX. PS Vita este cel mai bun sistem portabil de divertisment digital care oferă în mod revoluționar o combinație a experienței de gaming veridice cu conexiune la rețelele de socilizare. SCEI oferă experiența PlayStation® și sistemelor de operare open platform prin intermediul PlayStation®Suite, o inițiativă cross platform și cross device.

    Având sediul central la Tokyo, în Japonia, SCEI, alături de companiile afiliate , Sony Computer Entertainment America LLC., și Sony Computer Entertainment Europe Ltd., și diviziile sale, Sony Computer Entertainment Japan și Sony Computer Entertainment Asia dezvoltă, publică, comercilizează și distribuie component hardware și software, și administrează programele de licențiere third party pentru aceste platform și piețele aferente, la nivel global.

    “PlayStation” este marcă comercială a Sony Computer Entertainment Inc.. PS4 este marcă comercială al aceleiaşi companii.
    Restul mărcilor comerciale sunt folosite cu acordul proprietarilor.
    Attached Images Attached Images ps4_greatness_awaits.jpg

  2. #2 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Ceva despre România, aş fi curios să văd cum stăm la vânzări.

  3. #3 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    Da, si eu, sunt interesat de asta inca de pe vremea PS3-ului.

  4. #4 SP
    Member Snake's Avatar
    Nu cred ca o sa vedeti prea curand statistici pentru Romania. Nu vrea nimeni sa ne facem de ras pentru ca suntem o piata extrem de mica fata de altii. La noi PC Mustard Race e inca la putere si in proportie prea mare fata de console. Iar PS4 nu se modeaza. Hac!

  5. #5 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Se7en Fury View Post
    Ceva despre România, aş fi curios să văd cum stăm la vânzări.
    O sa incerc sa cer la oficiali. Sper sa si primim ceva statistici

  6. #6 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    cred ca doar daca vorbim cu fiecare lant de magazine separat si ne-ar putea spune ei cate console au vandut, cred ca e singura sansa

  7. #7 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Chiar as fi fost si eu interesat de niste statistici din Romania.
    Cred ca nu sunt putini, PS3 a fost o reusita cu exclusivitati bune si a incurajat pe multi sa se indrepte spre console.

  8. #8 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Imi pare rau dar primele raspunsuri de la oficiali au fost "Nu, nu se poate" sau "Nu, nu exista"... referitor la statistici pe Romania. Cum a zis Andrew, daca are cineva pile pe la magazine... poate afla ceva informatii.

  9. #9 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar

    PlayStation 4 - peste 20.2 milioane de unitati vandute la nivel global

    E singura posibilitate, ma gandeam la ceva oficial din parte cg pentru un articol si asa au parte ai de publicitate gratuita pentru a accepta

  10. #10 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Au ajuns la 22.5 milioane de unitati vandute. Not bad

  11. #11 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Daca chinezii prind bine microbul... ala-i, sa vezi cifre.

  12. #12 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

  13. #13 SP
    Member kukenstein's Avatar
    Sunt curios daca nu cumva partidul comunist chinez va tria la sange jocurile de PS4 si le va da voie sa joace doar Knak & s.h.!.t.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Replies: 20 Last Post: 26-01-2015, 12:06
  2. Replies: 32 Last Post: 18-06-2014, 16:38
  3. Replies: 4 Last Post: 18-04-2014, 00:09
  4. Replies: 0 Last Post: 15-05-2013, 19:26
  5. Replies: 3 Last Post: 15-02-2011, 20:59

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts