Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 12 of 12

Thread: Mega Man se intoarce ca Mighty No. 9

  1. #1 SP
    Admin MonkY's Avatar

    Mega Man se intoarce ca Mighty No. 9

    Cu aceasta ocazie eu unul trebuie sa spun ca iubesc Kickstarter-ul (sau ideea in sine de "crowdfunding"). Cu ajutorul sau unul dintre developerii seriei Mega Man, Keiji Inafune (care dealtfel a lucrat si la Onimusha si Dead Rising), a reusit sa aduca la viata un proiect denumit Mighty No. 9, proiect ce se doreste a fi un succesor al seriei. Din pacate IP-ul Mega Man apartine celor de la Capcom, prin urmare Keiji Inafune nu va putea folosi numele respectiv. Insa nu-i problema, intrucat Mighty No. 9 nu are nevoie de numele propriu zis pentru a fi un adevarat Mega Man.

    Ideea in sine a avut atat de mare succes, incat desi suma dorita era de 900.000$, s-au strans peste 3.800.000$ (doar pe Kickstarter - cu ajutorul PayPal s-au depasit de mult 4 milioane de dolari), acest lucru permitand developerilor sa anunte ca Mighty No. 9 va fi lansat pentru urmatoarele platforme: PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3, Xbox 360, Wii U, 3DS, PS Vita, Mac si Linux! Deci nu va fi nimeni uitat!

    Mai multe detalii puteti afla despre proiect pe pagina oficiala a campaniei: Mighty No. 9 by comcept USA, LLC — Kickstarter.

    Mai jos aveti filmuletul de prezentare al proiectului precum si un mic "tech demo". Enjoy!



    Attached Images Attached Images megaman_mighty_9.jpg

  2. #2 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Sa aud asta ma face mai entuziasmat decat atunci cand s-a anuntat noua generatie de console. Indragesc toata seria Megaman de cand ma stiu si am fost tare dezamagit sa vad ca cei de la Capcom au abandonat proiectul. Bun venit speranta! Primele secvente arata extraordinar si astept cu nerabdare ca Mighty No. 9 sa fie disponibil pentru precomanda.

  3. #3 SP
    Member Zadawn's Avatar
    Arata bine.

  4. #4 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    excelent jocul , impusti jaloane in 2D..

  5. #5 SP
    Senior Member Marinake's Avatar
    Cati ani ai poiuyt. Stii macar cu ce se mananca Mega Man? Sau la tine daca nu este 3D HD 4K etc etc. nu este joc bun?!

  6. #6 SP
    Senior Member solecon's Avatar
    Ce a realizat Keiji Inafune merita predat la facultate si tipi ca realizatorul Fez si celelalte "rockstar-uri" aparute dupa boom-ul acesta indie ar trebui sa ia cursul acela de vreo 5 ori, poate inteleg si ei ce inseamna un developer adevarat.
    Ma bucura atat de mult faptul ca Inafune este ajutat acum de pasionatii jocurilor video si rasplatit pentru toata pasiunea de care a dat dovada in ultimii 30 de ani. Jocurile conteaza foarte mult, dar ce s-a intamplat in ultima luna (serios, ganditi-va CATI BANI a reusit sa stranga aceasta echipa formata din cativa oameni; si in cat timp!) ne arata ca la fel de importanti sunt si cei care le creeaza.
    Si ca bonus, pentru ca aceasta poveste sa fie si mai memorabila, Capcom mai are 152 de milioane de dolari in banca si dupa ce si-au prezentat planurile de a redresa situatia (DLC! DLC! DLC!), putem sa ne gandim foarte serios la un viitor faliment al firmei.
    Irony is sweet.

  7. #7 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Din cate am inteles cu ocazia aceasta se doreste sa se deschida ochii asupra unui potential proiect de tip Kickstarter si pentru Japonia. Au atat de multi artisti / creatori / designeri / programatori care stau saracii pe bara sau sunt tinuti prinsi in proiecte nefinalizate din cauza unor "trocuri intre firme", incat ceva de genul asta ar fi o adevarata gura de aer. Crowdfunding-ul in opinia mea e cea mai tare "inventie" de pe internet. Daca stam bine si ne gandim, pana si CG-ul este de tip crowdfunding...

  8. #8 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar

  9. #9 SP
    Admin MonkY's Avatar
    New gameplay footage:


  10. #10 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Au inceput preorder-urile: SUPPORT | "Mighty No. 9" Official Site.


  11. #11 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar

  12. #12 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Avem si gameplay demo pentru Mighty No. 9 din cadrul E3 2015. Enjoy!


Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Ghid: Mega Man 9 By RonanN1 in forum Console Club
    Replies: 0 Last Post: 10-02-2011, 21:06
  2. Mega Man 10 dezvaluit By erik95 in forum Console News
    Replies: 1 Last Post: 10-12-2009, 11:05
  3. Mega Man 9 Review By paul in forum Videos
    Replies: 1 Last Post: 08-10-2008, 14:05
  4. Mega Man 9 Gameplay By paul in forum Videos
    Replies: 0 Last Post: 22-09-2008, 21:32

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts