Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 2 of 2

Thread: Call of Duty: Black Ops III disponibil acum in Romania!

  1. #1 SP
    Admin MonkY's Avatar

    Call of Duty: Black Ops III disponibil acum in Romania!

    Bucuresti, Romania – 6 noiembrie 2015 – Asteptarea a luat sfarsit. Activision lanseaza cel mai ambitios joc din seria Call of Duty de pana acum. Cel mai nou joc din seria Black Ops, Call of Duty: Black Ops III, este de azi disponibil in Romania. Call of Duty: Black Ops III ii propulseaza pe jucatori intr-un viitor in care linia de demarcatie dintre om si masina este din ce in ce mai firava, transformandu-i in soldati cu o serie de abilitati extraordinare de lupta, deplasare si supravietuire.

    „Odata cu Black Ops III, ne-am dorit sa realizam un joc Call of Duty ca niciun altul de pana acum, unul care aduce inovatii fiecarui mod de gameplay, cu multe surprize pe parcurs, in timp ce experienta iti taie rasuflarea. Si Treyarch tocmai asta a facut,” a afirmat Eric Hirshberg, CEO al companiei Activision Publishing. „Acest joc este atat de distractiv, de profund si de variat, cu atat de multe rasturnari de situatii incat suntem mandri de ceea ce am realizat. Si suntem siguri ca fanii nostri o sa-l iubeasca.”

    Acest titlu nou este o dovada a posibilitatilor care decurg dintr-un ciclu de productie de trei ani pentru jocurile din seria Call of Duty, Treyarch reusind sa implementeze o serie de inovatii fiecarui mod de gameplay si in acelasi timp sa livreze cat mai mult continut posibil cu multiple functii noi.

    Campania din Call of Duty: Black Ops III este conceputa pentru co-op, iar jucatorii traiesc acele momente impresionante din Call of Duty, cu evenimente in care acestora li se permite sa abordeze jocul folosind de fiecare data o alta strategie. Fiecare personaj poate fi personalizat: de la arme si echipamente, la abilitati si uniforme, toate acestea fiind organizate intr-un sistem care progreseaza in timp.

    Call of Duty: Black Ops III include acum un sistem de miscare extrem de precis, care permite jucatorilor sa deplaseze cu finete, folosind sarituri speciale (thrust jumps), intoarceri si alunecari, precum si abilitati de urcare si trecere rapida peste obstacole, intr-o multitudine de combinatii. Acum, jucatorii pastreaza si mai bine controlul armelor lor pe toata durata jocului si au posibilitatea sa se miste 360° in timpul tuturor manevrelor. Hartile sunt proiectate de la inceput pentru noul sistem de miscare, dand astfel jucatorilor mai multa incredere in abilitatile lor de a utiliza mediul inconjurator pentru tactici avansate.

    Treyarch introduce noua Specialisti de elita in multiplayer – fiecare din acestia are o infatisare proprie, personalitate, voce, arme si abilitati de lupta proprii. Sistemul de Specialisti modifica felul in care jucatorii se alatura luptei in momente cheie din timpul jocului, iar fiecare arma si fiecare abilitate sunt proiectate pentru a face ca acest Specialist sa devina o forta unica pe campul de lupta.

    Treyarch avanseaza si in ceea ce priveste modificarea armelor. In sistemul Gunsmith, orice arma poate fi modificata conform preferintelor voastre, avand modele diferite pentru fiecare dispozitiv atasat, modele de camuflaj diferite si embleme personalizate. Armelor li se pot atasa diferite dispozitive, inclusiv optice, dandu-va, astfel, posibilitatea de a va construi cea mai tare arma realizata vreodata. In plus, noua functie Weapon Paint Shop nu este doar un simplu program standard de editare, ci permite jucatorilor sa creeze modele grafice personalizate, care sunt afisate pe partile laterale ale armelor lor. Cu 64 de layere si trei zone ce pot fi personalizate, jucatorii pot crea arme unicat, folosindu-se practic de un numar infinit de combinatii de creatie.

    Call of Duty: Black Ops III – Shadows of Evil ii plaseaza pe jucatori intr-o lume total nefamiliara si terifianta, cu scopul de a afla secretele unui personaj misterios care ii va supune la tot felul de incercari si care tine soarta lor in mainile lui. Actiunea are loc in perioda caracteristica curentului cinematrografic cunoscut sub numele de film noir, de la inceputul anilor '40, intersectand destinele a patru personaje cheie – Magicianul, Femeia Fatala, Politistul si Boxerul – toate avand parte de aceeasi experienta incredibila pusa la cale de misteriosul Shadow Man. Personajele imprumuta vocile si infatisarea actorilor, fiind interpretate de Jeff Goldblum (Jurassic Park, Independence Day), Heather Graham (The Hangover 1-3, Californication), Neil McDonough (Captain America: The First Avenger, Band of Brothers), Ron Perlman (Sons of Anarchy, Hellboy) si Robert Picardo (Star Trek: Voyager, Stargate SG-1).

    Nu in ultimul rand, niciun joc Black Ops nu ar fi complet fara cateva surprize pentru fani. Cei care parcurg complet campania single-player pot accesa modul „Nightmares” pentru a o rejuca intr-un fel cu totul surprinzator, cu zombi. In plus, cei care exploreaza Safe House pot accesa „Dead Ops Arcade”, un mod bonus care va fi cu siguranta pe placul celor care iubesc era de aur a jocurilor video.

    Call of Duty: Black Ops III este acum disponibil in Romania in trei versiuni, Standard, Standard Nuk3town si Hardened pentru PlayStation 4, Xbox One si PC la preturi cuprinse intre 194.90 RON si 329.90 RON. Jocul este disponibil si pentru PlayStation 3 si Xbox 360, insa aceste versiuni nu includ campania single-player si toate functiile prezente in versiunile pentru PlayStation 4 si Xbox One. Versiunea Hardened pentru Call of Duty: Black Ops III vine la pachet cu harta The Giant pentru modul Zombies, dar si cu alte bonusuri precum coloana sonora sau diverse pachete de personalizare personajelor.
    Attached Images Attached Images call_of_duty_black_ops_3.jpg

  2. #2 SP
    Senior Member BizZare's Avatar
    Am avut o presimtire buna in privinta acestui joc. Este primul joc din seria COD la care am facut precomanda, si nu imi pare rau. Se vede ca de data asta baietii de la Treyarch au depus un pic de efort pt. a revitaliza seria.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Call of Duty: Black Ops III By tudyniuz in forum Console Club
    Replies: 449 Last Post: 29-09-2016, 11:49
  2. Replies: 0 Last Post: 16-06-2015, 06:16
  3. Replies: 18 Last Post: 06-05-2015, 22:49
  4. Replies: 0 Last Post: 27-04-2015, 01:07
  5. Lansarea Call of Duty: Black Ops in Romania By naz in forum Console News
    Replies: 30 Last Post: 09-11-2010, 21:51

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts