Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 1 of 1

Thread: Nintendo Club se va inchide

  1. #1 SP
    Junior Member inkstreme's Avatar

    Nintendo Club se va inchide

    Daca aveti cont pe Nintendo Club (sau Club Nintendo, cum preferati), astazi ar fi trebuit sa primiti un e-mail prin care ei anunta ca Nintendo Club va fi desfiintat, urmand ca acesta sa fie inlocuit de un alt "sistem"/website asemanator, despre care nu am primit prea multe informatii. Tot ce stim este ca va aparea undeva in anul 2015. In ceea ce priveste PIN-urile pentru inregistrarea jocurilor pentru club, productia acestora va fi intrerupta pe data de 1 aprilie 2015 (nu va fi o gluma). De asemenea, jocurile cumparate de pe Nintendo e-shop nu vor mai putea fi inregistrate pentru club, incepand cu 20 aprilie 2015. Cu toate acestea, PIN-urile de la jocurile vechi pot fi inregistrate pana pe data de 30 septembrie 2015, cand va fi si ultima zi in care puteti schimba "stelutele" pentru premile oferite de nintendo.co.uk (care sunt foarte putine si neinteresante, spre deosebire de cele din US, unde poti primi chiar si un Wii U).

    Acum si o veste (relativ) buna: cei care isi vor face cont pe noul site in perioada lansarii (nu se stie cat de mult va dura aceasta lansare), va putea descarca gratuit aplicatia Flipnote Studio 3D.

    Deci, daca mai aveti niste stelute in cont, sa nu uitati sa le schimbati pana pe 30 septembrie pentru unul (sau mai multe) din "exceptionalele" cadouri, cum ar fi: wallpaper digital (da, wallpaper, pe care il puteti gasi si pe net, GRATIS), ringtone-uri pentru mobil (la fel ca inainte) sau alte lucruri, mai interesante, pentru care trebuie sa inregistrati toate jocurile lansate vreodata pe 3DS si Wii U.

    In caz ca vreti sa cititi stirea intreaga, o puteti face aici.
    Attached Images Attached Images club_nintendo_closed.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Nintendo Club hacked! By MonkY in forum Console News
    Replies: 1 Last Post: 05-07-2013, 19:23
  2. Se inchide in joc! By sensamur in forum Sony PSP, PSP Go & Vita
    Replies: 19 Last Post: 08-09-2010, 22:43
  3. Club Nintendo By Madk91 in forum Nintendo DS, DSi, 3DS & XL
    Replies: 2 Last Post: 19-03-2010, 00:40
  4. EA inchide servere By erik95 in forum Console News
    Replies: 8 Last Post: 05-01-2010, 00:38

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts