Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 3 of 3

Thread: SoulCalibur revine in 2018 cu a VI-a scena de lupta!

  1. #1 SP
    Admin MonkY's Avatar

    SoulCalibur revine in 2018 cu a VI-a scena de lupta!

    Bandai Namco Entertainment Europe a anuntat ca va lansa SoulCalibur VI in 2018 pentru PlayStation 4, Xbox One si PC. Atat producatorii cat si publisher-ul sunt deosebit de incantati ca legendara franciza va continua cu un nou episod, planificat sa apara in timp pentru a celebra 20 de ani de istorie SoulCalibur. Doua decenii dupa primul joc al seriei, SoulCalibur VI se va intoarce la origini, aducand totodata si noi mecanici de gameplay pentru a include lupte cu adevarat spectaculoase.

    SoulCalibur VI este dinamic si dramatic deopotriva, datorita graficii deosebit de spectaculoase aduse la viata de motorul grafic Unreal Engine 4. Jucatorii au in fata o aventura care-i va purta prin nivelurile din secolul XVI, spunand povestea luptei dintre doua sabii legendare, din perspectiva personajelor bine cunoscute ale seriei. Nu doar ca nu va lipsi nici un erou deja vazut in cele cinci episoade de pana acum, facandu-si aparitia inclusiv Mitsurugi si Sophitia, dar producatorii promit si includerea de noi personaje. Inovatiile de la nivel de gameplay includ printre altele noul sistem Reversal Edge, care le permite jucatorilor sa echilibreze miscarile ofensive cu cele defensive. Odata activat Reversal Edge, jucatorii vor putea sa se apere de atacurile oponentului fara vreo intrerupere si sa contra-atace in mod direct. Noul sistem va aduce un nou strat tactic jocului, ce va fi pus in evidenta de noua camera dinamica.

    SoulCalibur VI va fi lansat in 2018 pentru PlayStation 4, Xbox One si PC in format digital prin Steam si alti distribuitori. Aveti mai jos si noul trailer. Enjoy!

    Attached Images Attached Images soul_calibur_vi.jpg soul_calibur_vi-2.jpg

  2. #2 SP
    Member clovnusor's Avatar

  3. #3 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Acela e un topic, aceasta este o stire, cu un comunicat oficial. Trebuie sa ne gandim si la cei din afara forumului... Aceasta stire ajunge pe Facebook & Co... Din pacate nu putem pune link-uri direct la topic-uri, pentru ca iese haos pe Facebook. Sper ca s-a inteles. Pentru noi, consolistii, topicul oficial e cel important. Amen!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Replies: 2 Last Post: 26-02-2015, 00:16
  2. Replies: 4 Last Post: 29-03-2014, 08:27
  3. Replies: 5 Last Post: 04-01-2013, 23:24
  4. Replies: 6 Last Post: 15-10-2012, 22:39
  5. Replies: 0 Last Post: 30-01-2012, 14:19

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts