Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 3 of 3

Thread: Final Fantasy XIV va fi din nou P2P, versiunea de PS3 se va lasa anul viitor

  1. #1 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar

    Final Fantasy XIV va fi din nou P2P, versiunea de PS3 se va lasa anul viitor

    Cred ca toata lumea isi aduce aminte cum cei de la Square Enix au lansat in urma cu aproape un an Final Fantasy XIV, al doilea MMO din aceasta serie, care ar fi trebuit sa depaseasca predecesorul sau (Final Fantasy XI) din toate punctele de vedere. Ei bine, chestia asta nu s-a intamplat, jocul fiind un esec aproape la toate capitolele, notele fiind cele mai mici din istoria Final Fantasy-ului, iar cei de la Square Enix inca il considera o oarecare rusine la adresa companiei si a renumitei serii.

    Ca sa mai indulceasca un pic situatia, developerii au decis sa faca jocul Free to Play astfel sperand sa convinga mai multi fani sa se intoarca la ei. De asemenea, de-a lungul ultimelor luni echipa responsabila cu FF XIV (noua echipa de fapt... cea veche a fost concediata) a lansat tot mai multe patch-uri pentru a incerca sa ofere o experienta cat mai placuta gamerilor. Conform unor articole recent citite, se vad rezultatele muncii lor, jocul fiind cu mult mai bun in prezent fata de ce era in urma cu 12 luni.

    Dar daca jocul incepe sa devina din nou bun, de ce sa nu il faca din nou P2P (Pay to Play)? Cam asa s-au gandit cei de la Square Enix. "Noua lege va intra in vigoare" undeva la sfarsitul lunii noiembrie sau inceputul lunii decembrie iar momentan nu stim cat va fi taxa lunara.

    Baietii de la Square Enix au anuntat totodata ca versiunea de PS3 inca e in productie si ca va avea toate aceste patch-uri si update-uri facute la versiunea de PC in ultimul an (o stire care ar trebui sa bucure fanii, deoarece vor avea din start un joc mult mai bun fata de cei de acum un an). Totusi ce nu au putut sa ne ofere e o data exacta de lansare. Tot ce stim e ca se va lansa candva la sfarsitul anului 2012.

    Deci ce spuneti? Veti incerca noul MMO Final Fantasy pe PS3? Sau va veti intoarce la versiunea de PC acuma ca va fi din nou Pay to Play?
    Attached Images Attached Images ffxiv_01_1280x720.jpg

  2. #2 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Sfarsitul anului 2012 pentru esecul acela? Sincer... in timpul asta cred ca-l refaceau de la zero. Oricat ar repara ei, e o bataie de joc la adresa numelui FF. Dar, cine stie... minuni s-au mai vazut de la Square Enix. Oricum e "bine" ca dupa 2 ani reusesc si ei sa faca ceva pt. consola care i-a consacrat. Sunt curios daca nu cumva o sa coincida cu faptul ca pe-atunci va iesi un nou PlayStation

    P.S. Si sa ne mai lase cu prostioare si sa ne spuna Dzeului odata cand vine Final Fantasy Versus XIII... ca parca e secret intergalactic, nu alta.

  3. #3 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Square Enix tintesc cu al lor Final Fantasy XIV si la Xbox 360 si PS Vita.
    Dar cica ii retine ceva pt ca se pare ca noul Xbox apare mai repede decat se asteapta unii, iar pe ei parca i-ar atrage mai mult noul hardware de la Microsoft.
    FFXIV on Vita, Xbox 360 under discussion News - MMO - Page 1 | Eurogamer.net
    Attached Images Attached Images final_fantasy_xiv_online.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Final Fantasy XIV Online By RonanN1 in forum Console Club
    Replies: 94 Last Post: 29-07-2023, 00:50
  2. Final Fantasy XIV By eXist in forum Sony PlayStation 3
    Replies: 162 Last Post: 06-09-2013, 10:33
  3. Final Fantasy XIV Online Videos By RonanN1 in forum Videos
    Replies: 15 Last Post: 09-10-2010, 09:54
  4. Primele detalii despre Final Fantasy XIV By naz in forum Console News
    Replies: 7 Last Post: 07-06-2010, 12:56
  5. Final Fantasy XIV Beta By erik95 in forum Console News
    Replies: 2 Last Post: 27-09-2009, 14:07

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts