Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 5 of 5

Thread: Vanzarile PlayStation 4 au depasit 5.3 milioane de unitati la nivel global

  1. #1 SP
    Admin MonkY's Avatar

    Vanzarile PlayStation 4 au depasit 5.3 milioane de unitati la nivel global

    Pentru cei care sunt pasionati de statistici si cifre de vanzari, am o veste buna! Tocmai ce am primit un comunicat de presa din partea SCE (Sony Computer Entertainment) prin care ne este satisfacuta curiozitatea referitoare la intrebarea "Cate console PS4 s-au vandut pana acum?". Raspunsul este scurt si cred destul de impresionant: peste 5.3 milioane de unitati vandute la nivel global. Si trebuie tinut cont de faptul ca PS4 inca nu s-a lansat oficial in toate regiunile (printre care probabil cel mai important al fi cea a Asiei si a Japoniei in special). Asteptam sa vedem si comunicatul celor de la Microsoft.
    Vânzările PlayStation®4 au depăşit 5,3 milioane de unităţi la nivel global

    Bucureşti, 18 februarie 2014 – Sony Computer Entertainment Inc. (SCE) a anunţat că vânzările cumulate ale consolei PlayStation®4 (PS4™) au depăşit 5,3 milioane de unităţi *1 pe data de 8 februarie 2014 (JST), vânzările păstrându-se pe un trend ascendent.
    “Suntem încântaţi de numărul mare de utilizatori de la nivel global care văd în PS4 cea mai bună platformă de jocuri şi după terminarea sărbătorilor de iarnă”, a declarat Andrew House, Preşedinte şi Group CEO al Sony Computer Entertainment Inc. “Conform celor mai noi informaţii publicate de NPD Group, PS4 a fost cea mai bine vândută consolă în ianuarie în SUA, păstrându-se trendul ascendent din luniile precedente. Suntem recunoscători fanilor PlayStation® pentru suportul şi entuziasmul lor. Pe 22 februarie se va lansa PS4 şi în Japonia şi sunt foarte nerăbdător să împărtăşim experienţa unică oferită de PS4 şi cu fanii niponi de jocuri.”

    *1 Numărul de vânzări către consumatorii din retail estimate de SCEI. Informaţiile despre vânzările PS4 în America de Nord şi America latină au fost adunate în perioada 11/15/2013 – 2/8/2014. Datele despre vânzările din Europa şi Asia au fost adunate în perioada 11/29/13 –2/8/2014.

    Despre Sony Computer Entertainment Inc.
    Recunoscut ca lider global și compania responsabilă pentru progresul divertismentului digital orientat către utilizatori, Sony Computer Entertainment Inc. (SCEI) produce, distribuie, dezvoltă și comercilizează sistemele de divertisment digital PlayStation®2 (PS2®), PSP® (PlayStation®Portable), PlayStation®3 (PS3®) și PlayStation®Vita (PS Vita). SCEI a revoluționat divertismentul digital din momentul lansării PlayStation în 1994, iar PS2® a dezvoltat moștenirea PlayStation. PSP® este un sistem portabil de divertisment digital care permite utilizatorilor să savureze jocuri 3D cu animații de calitate superioară și sunet stereo high-fidelity. PS3® este un sistem computerizat avansat, care include tehnologii precum Cell Broadband Engine și procesoarele RSX. PS Vita este cel mai bun sistem portabil de divertisment digital care oferă în mod revoluționar o combinație a experienței de gaming veridice cu conexiune la rețelele de socilizare. SCEI oferă experiența PlayStation® și sistemelor de operare open platform prin intermediul PlayStation®Suite, o inițiativă cross platform și cross device.

    Având sediul central la Tokyo, în Japonia, SCEI, alături de companiile afiliate , Sony Computer Entertainment America LLC., și Sony Computer Entertainment Europe Ltd., și diviziile sale, Sony Computer Entertainment Japan și Sony Computer Entertainment Asia dezvoltă, publică, comercilizează și distribuie component hardware și software, și administrează programele de licențiere third party pentru aceste platform și piețele aferente, la nivel global.

    “PlayStation” este marcă comercială a Sony Computer Entertainment Inc.. PS4 este marcă comercială al aceleiaşi companii.
    Restul mărcilor comerciale sunt folosite cu acordul proprietarilor.
    Attached Images Attached Images ps4_console.jpg

  2. #2 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    In urma ultimelor date de la NPD, aflam ca Sony a avut vanzari extrem de bune in SUA in luna ianuarie a acestui an. Sony a precizat de curand ca au vandut peste 5.3 milioane de unitati PS4 la nivel mondial. Datele nu includ si vanzarile din Japonia unde consola nu a fost inca lansata. Se pare ca Sony a stiut numarul de unitati pe care le va vinde, avand ca target 5 milioane de bucati pana la sfarsitul lunii martie. Pe partea cealalta, Microsoft a anuntat ca a vandut 3.9 milioane de Xbox One intr-o perioada similara cu Sony. Cu toate astea, in SUA s-au vandut in luna ianuarie de doua ori mai multe PS4 decat Xbox One, desi SUA este piata principala a celor de la Microsoft.

    Datele celor de la Nintendo sunt insa cele mai ingrijoratoare, acestia au vandut doar 5.86 milioane de Wii U la mai mult de 12 luni de la lansare. In ritmul acesta, Sony vinde patru PS4 pentru fiecare WiiU vandut de Nintendo. Odata cu lansarea in Japonia a consolei, PS4 va primi inca un boost de vanzari care il va putea ajuta sa depaseasca vanzarile consolei Nintendo.

    Sa vedem daca Titanfall, titlu exclusiv Xbox One, va ajuta la vanzarea mai multor console Microsoft.
    Attached Images Attached Images ps4sales.jpg

  3. #3 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Am mutat postul tau aici... era pacat sa-l sterg. Sorry, n-am stiut ca scrii aceiasi stire

    *te-am batut cu 3 minute

  4. #4 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Pff, n-am vazut nici eu.

  5. #5 SP
    Member colossus's Avatar
    Haha ,hai ca asta-i buna .In urma cu doua luni ,vanzarile PS4 depaseau 5.3 mil unit. global ,acum au depasit 7 milioane unitati ,si nu e de mirare : PS4 global sales have passed 7 million units | VG247 .

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Replies: 12 Last Post: 03-05-2015, 01:16
  2. Replies: 20 Last Post: 26-01-2015, 12:06
  3. Replies: 12 Last Post: 11-11-2013, 15:14
  4. Replies: 3 Last Post: 15-02-2011, 20:59
  5. Vanzarile Kinect-ului au depasit 4 milioane! By Anderul in forum Console News
    Replies: 5 Last Post: 19-12-2010, 18:21

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts