Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 2 of 2

Thread: Call of Duty: Black Ops III – Awakening DLC este acum disponibil

  1. #1 SP
    Admin MonkY's Avatar

    Call of Duty: Black Ops III – Awakening DLC este acum disponibil

    Asa cum era de asteptat, Call of Duty: Black Ops III – Awakening DLC este acum disponibil pentru PlayStation 4 cu patru harti noi pentru modul multiplayer si o harta noua pentru Zombies. Spicuim cateva dintre goodies-urile DLC-ului: in primul rand, avem harta Skyjacked, care este inspirata de faimoasa Hijacked din Call of Duty: Black Ops II, doar ca de aceasta data actiunea are loc putin mai sus de nivelul marii, undeva deasupra orasului Zurich. In al doilea rand avem Splash, care este un parc acvatic abandonat, abordand o tema ce permite confruntari atat la suprafata, cat si in apa. Urmeaza Gauntlet care este un 3-in-1, fiind practic o harta cu trei cai de acces, dar si cu trei locatii diferite si anume o jungla, o zona inzapezita si o zona urbana. Dupa care vine Rise, este plasa la periferia orasului Zurich, de aceasta data inzapezit si el. Actiunea are loc in incinta unei viitor centru de cercetare, iar impartirea acestuia permite diverse abordari in functie de stilul fiecaruia.

    Nu in ultimul rand, Der Eisendrache este primul capitol al aventurii Zombies din cadrul acestui sezon de DLC-uri, continuand actiunea din The Giant (Der Riese). De aceasta data, cele patru personaje (Richtofen, Nikolai, Takeo si Dempsey) se afla intr-un castel autriac pe vremea celui de-al Doilea Razboi Mondial, unde vor descoperi o multime de surprize pe parcursul valurilor de zombie carora trebuie sa le supravietuiasca.

    Mai jos aveti filmulete cu toate hartile si primul capitol. Enjoy!











    Attached Images Attached Images bo3-dlc1_awakening_rise_wm.jpg bo3-dlc1_awakening_skyjacked_wm.jpg bo3-dlc1_awakening_splash_wm.jpg bo3-dlc1_awakening_zombies-1_wm.jpg

  2. #2 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    Daca cineva doreste sa scrie o mica prezentare a dlc-ului pe CG (eventual cu poze/clipuri video) sa se inscrie aici si vineri aleg castigatorul care va avea un weekend la dispozitie ca sa produca materialul. Codul este valabil pentru PSN UK/RO, deci aveti nevoie de o versiune europeana a jocului si un cont similar. Rog seriozitate, cum se zice.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Call of Duty: Black Ops III By tudyniuz in forum Console Club
    Replies: 449 Last Post: 29-09-2016, 11:49
  2. Call of Duty: Black Ops III By RonanN1 in forum Microsoft Xbox One
    Replies: 16 Last Post: 28-04-2016, 23:53
  3. Replies: 1 Last Post: 10-11-2015, 01:50
  4. Replies: 18 Last Post: 06-05-2015, 22:49

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts