Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 8 of 8

Thread: Concurs - La Limita Imposibilului

  1. #1 SP
    Admin MonkY's Avatar

    Concurs - La Limita Imposibilului

    Titlul nu spune nimic. Perfect. In cazul asta, incepem un nou concurs. Care va dura o luna (sau pana vine un sponsor tare). Sau whatever, ca nu o facem numai pentru premii (dar vrem premii). Mbon, despre ce este vorba in acest thread/concurs ? Well, va fi un fel de BlackView (daca ati citit vreodata revista XtremPC), adicatalea trebuie sa scrieti niste povestiri micute (de maxim un post) cat mai haotice si mai incurcate posibil. Un fel de alternate reality. Un fel de S.F. care trebuie neaparat sa includa elemente consolistice. Un fel de twisted vision of our daily life. O sa incep eu (desi n-am nici cea mai mica idee ce voi scrie, insa picand de somn, sunt sigur ca va iesi ceva care maine dimineata ma va soca). Sunt permise orice fel de elemente ajutatoare (2-3 zile de nesomn, un bax de bere, 8 doze de RedBull, supradoza de ciocolata sau 3 shaworme mari din Militari). Now, i shall try.

    Atentie, in acest thread nu se permit comentarii. Voi creea un thread dedicat pentru asa ceva, punctaje, note, etc. Adica aici: http://www.consolegames.ro/forum/f60...ui-comentarii/ !

    Titlu: Marfa de pret
    Autor: MonkY
    Scuze: none
    Inspiratie: Ultimul Chip
    Dedicatie: Oamenilor de la Minolta
    Disclaimer: Numele sunt pur fictive

    Introducere: "E frig. Rau de tot. Atat de frig incat deja fiola de tiberium subcutanala am inceput s-o simt cum se dilata. O contracara ea lipsa de nectar dupa partida de Halo 6 de-aseara, dar nici chiar asa. De-abia astept sa fac upgrade-ul ala de si l-a facut si Banel... Nebunie curata, sa poti sa stai 72 de ore fara sa clipesti. Acum inteleg de ce iese el pe mereu pe primul loc la headshots. Dar... ssht. Aud niste voci. Cred ca au venit."

    Cuprins: - Ce faci Janele ? Ai adus marfa ?
    - Am adus mai Rolan mai, cum sa n-aduc, ce Dzeu ? Sunt user serios, am 3 stele pe forum la protv.ro !
    - Bine, bine... hai lasa gargara si da-mi sa verific.
    "Sper sa nu se prinda astia ca sunt piratate, ca am sfeclit-o. Argh, si nebuna aia de Lenutza, sper ca sta cu ochiul pe vizor, ca ultima oara cand a folosit sniperul a trebuit sa-mi schimb iar piphone-ul"
    - Hai ca merge. Ia zi, stie sa bage achievementuri si la Viva Pinata 2020 ?
    - Pai cum sa nu stie fratele meu ? Aseara l-am testat si am bagat 1100 de puncte din maximul de 1000 permis de Microloft !
    "Ce draq o tine si uratul ala fara un ochi mana in buzunar. Sper ca n-are vre-un frag grenade la el... Lenutzooooo, traiasca-ti ochiul bionic, sper ca esti la capatul celalalt..."
    - Bai moderator mutant, ia stai asa. Cum adica 1100 din 1000 permise ? Adica nu stie 1200 din 1000 cum scria in anunt ?
    - Pai...
    "Si in secunda doi a inceput nebunia. Am auzit suierand un colt de vultur (cine draq o da denumirile astea stupide unui amarat de glont de vata imbibata cu nectar ?) la 2mm de urechea mea. Am apucat sa-l vad cu coada ochiului pe uratul fara ochi cum scoate ceva din buzunar, dupa care a balmasit ceva in klingoniana si-a inceput sa se miste spasmatic. Cam atat am apucat, pentru ca in secunda trei am primit un mayageri in stomac (parca asa se numea, dar oricum nu mai conteaza, stomacul meu oricum nu stie Street Fighter Mega Extrem Turbo Super) si doua capace dupa ceafa. De ceafa mi se falfaie, dar cand am simtit ca m-a atins la mufa, mi s-a ridicat tiberiumul la nivelul trei. Patru... Cinci... Dzeule, citisem ca deja la nivelul 4 se intra in coma... Sase ?!?! Wtf is going on ? Il vad pe Rolan parca miscandu-se in reluare. Sau ma misc eu prea repede ? Sapte ? Parca s-a oprit totul in jur. Si frigul parca nu mai ma tine la -20 grade de cand cu ultima bucata glaciara dusa pe apa sambetei. Ma simt asa, cam ca la Revolutie... Cand toate cele se miscau in jurul meu, toti se agitau, fugeau ca a cazut nu stiu ce guvern si eu stateam si ma chinuiam sa trec de nivelul 8 la Mortal Kombat vs United States. In fine, nu ma mai chinui sa inteleg, si vazand ca cei doi nu se mai misca, zic sa dau o fuga pana la Lenutza, sa vad ce Dzeu face. Nu stiu cum am facut cei 500m care ne desparteau de tufisul de unde draga mea ciboarga trebuia sa imi ofere backup in caz de failware, dar parca a durat o secunda. Si ce credeti ca face Lenutza mea ? Sta si linge la un Stickers."
    - Ce faci Lenutzo ? Nu era vorba ca ma acoperi ? M-a lovit Rolan de imi bazaie si-acum mufa.
    - Janele. Iar ai intrat in transa ?
    - Lasa transa, si zi daca ai decriptat dioda lui Rolan.
    - Am decriptat, am si tras un foc, daca n-ai observat...
    - L-am observat (si instictiv duc mana la mufa sa verific daca nu cumva m-a atins coltul de vultur)... dar de ce doar un foc ? Ca erau doi !
    - Pai am tras doar in ala uratu, ca era in leaderboard. Rolan e mic copil, ce rost avea sa consum un colt ?
    - Phew... hai acasa, sa vedem ce facem cu creditele astea. Si apasa-mi si mie te rog aici in spate, sa ies draq din transa asta, ca ma trezesc acasa ca am 60 de ani.

    Incheiere: - Janele, mai jucam Fifa 20 ?
    - Lasa-ma acum ca incerc un achievement la Quake 8. Si e incredibil de greu. Nu poate fi facut decat daca ai upgrade sa joci la 3 controllere odata.
    - Hai pufi, nu fi buffy !
    - Bine bine... adu holodiskul. Vezi ca e acolo, in dulapul 16, intre diskul 655 si 657.
    "Hai sa o multumesc si pe ea, ca si-asa mai are 2% curent si o trimit la incarcat in curand. Oricum a iesit bine aventura de-aseara, i-am luat lui Rolan toate achievementurile, locul in leaderboard uratului cu un singur ochi (pe care am aflat ca-l cheama Cocolino - ahahahahha)... si au ramas si vre-o 10.000 de credite. Dar... wtf is going on... cum s-a oprit curentul ? Si ce-i cu Lenutza de a intrat in standby asa repede ? Sa-i ia naiba pe astia cu RenelX-ul lor. Ma duc sa vad la sigurante...

    E frig. Rau de tot. Atat de frig incat deja fiola de tiberium subcutanala am inceput s-o simt cum se dilata. O contracara ea lipsa de nectar de la aventura cu Rolan de-aseara, dar totusi. Ssht. Aud niste voci. Cred ca e cineva incercand sa hackareasca yala... A intrat... Apuc sa vad un ochi sclipind pe intuneric si simt ceva rece pe sira spinarii... Trei... Patru... Cinci... Sase... Here we go again..."

  2. #2 SP
    Senior Member zinodaur's Avatar
    Titlu: Sfarsitul mc8M.
    Autor: Luigi
    Editura: ConsoleGames
    Anul aparitiei: 2008

    Introducere: Sfarsitul lumii mele a venit intr-o joi. In momentul acela, parca totul se misca cu incetinitorul, desi vedeam clar pe ceasul ce vegheaza asupra noastra ca nu era nimic in neregula cu timpul, si totul functiona normal. Eu stiam ca momentul ala avea sa vina. Stiam ca trebuia sa plecam cu totii... Dar m-au ascultat ? Nu.

    Cuprins: Mi-am dat seama ca ceva e in neregula cu doua zile inainte de eveniment, cand eram in recunoastere cu patrula mea. Echipa are ca scop gasirea locurilor libere in univers, pentru ca celelalte triburi sa se extinda. Nu stiam in totalitate universul, asa ca deseori apelam la triburile din zona pentru a le intreba daca existau spatiuri neocupate. Mi-am dat seama ca ceva e in neregula cand...
    - WOW ! Ce Dumnezeu mai e si asta ? fiind pe punctul sa alunec. Baieti, ia veniti incoa, ii strig eu pe ceilalti.
    - A, ce ? intreaba unul din echipa, pe cand ceilalti nu auzira. Daca e vorba de inca un mic bi- dar nu termina sa incheie propozitia, pentru ca ramasese cu gura cascata. 01001100, ma intreaba el cu o voce tremuranda, c-ce... ce e asta ?
    - Nu stiu, ii raspund ingandurat. Ceea ce vedeam era ceva parca iesit din lumea asta. Si asta si era, pentru ca nu numai ca nu era din lumea asta, ci o si distrugea. Tribul la care trebuia sa mergem nu mai exista, in locul lui facandu-si aparitia un... un fel de... nimic. Nu mai era nimic. Doar negru. Asta, si cateva ramasite aproape de marginea unde acel eveniment s-a oprit.
    01010101 vru sa se aseze, inca speriat de cele vazute, dar chiar atunci se auzi un strigat.
    - Ai auzit asta, intreb eu ?
    - Ce ?
    - Ia, shh...
    - Ajutor...
    O voce slaba se auzea dintr-o parte in care se regaseau mai multe bucati din templul GoW.
    - 01010101, tu du-te si adui pe ceilalti si cautati alti supravietuitori ! Eu ma duc sa vad cine e acolo !
    - Bine, spuse el inca speriat.
    Am inceput sa alerg, pentru ca vocea se auzi tot mai slab. "CONTINUA SA VORBESTI !" strig eu, pentru a ma indruma dupa sunet. Ajuns langa bucatile de metal ce probabil apartineau sabiei de la statuia templului GoW, m-am alarmat. Vocea nu se mai auzea deloc. "Nu... NU !"
    - Aj... Aj...
    Dandu-mi seama unde se afla, am inceput sa dau ramasitele la o parte, intalnindu-ma cu seful tribului GoW. Se parea ca parti din el aveau sa dispara in curand, iar alte bucati bune deja o facusera, deci trebuia sa actionez rapid si sa aflu ce dracu se intamplase aici.
    - As-Asculta-ma...
    - Ce s-a intamplat aici ? il intreb in timp ce ii acordam primul ajutor, desi stiam ca nu mai am nici o sansa. Am incercat sa-l repun pe picioare cu o tehnica invatata de la batrani, care "aparent" o invatasera de la Zei. Stiam ca nu avea sa tina mult, dar macar avea sa vorbeasca coerent.
    - A fost... oribil. Sfarsitul. SFARSITUL.
    - Linisteste-te ! Te rog...
    - Asculta-ma ! Trebuie sa plecati ! CU TOTII ! Tot universul asta o sa se destrame in curand.
    - Cum s-a intamplat ce-
    - Ma asculti sau nu ?
    - Bine.
    - Sa stii ca nu sunt un batran nebun ! Am condus tribul asta de ani de zile, si este unul dintre cele mai aclamate din toata lumea... l-am condus, sopti el cu lacrimi in ochi. Chestia asta nu este din lumea noastra. A venit din parti indepartate. Triburile care nu s-au dezvoltat aici, ci in alte universuri, si au venit la noi in cautare de noi resurse. Dar in loc de asta, ei distrug totul. Nu numai pe ce-i din jur, dar si pe ei !
    Ramasesem masca. Un trib care se autodistruge ? Ce e... nu, nu se poate. Omu' asta trebuie sa fie nebun. Dar... cum se explica atunci ce s-a intamplat...
    - Asculta, te voi duce la cineva sa te refaca din...
    - NU. Nu. Nu nu nu nu, nu. Locul meu e aici. Nu pot merge in alta parte. Vreau sa imi dau duhul aici.
    - Dar...
    - Asta e ultima mea dorinta. Te rog...
    Nu stiam ce sa fac. N-am spus nimic. L-am scos din ramasite, si am adus o bucata cat mine de mare din sabia odata atat de glorioasa a statuii din templul GoW. Am asezat-o langa el, si am plecat. In urma mea, puteam auzi cum se defragmenta si apoi, intorcandu-mi capul, am vazut cum disparuse cu totul.

    *

    Eram ingandurat de toate cele intamplate, asa ca am zis sa plec in portu'SB, deoarece acolo vin mereu cand trebuie sa ma linistesc. Imi place sa vad ce e dincolo de lumea noastra, si acolo pot sa vad totul. Trebuie insa sa fii mereu atent acolo, pentru ca daca aluneci si cazi in neant... nu mai poti faci nimic. Ajuns in port, ma vad oprit de firma Ware. Ei erau cei care mereu cand se isca o problema, actualizau situatia si de cele mai multe ori totul se rezolva cu bine. Insa ei vine numai atunci cand este o problema mare.
    - Nasu', auzi, ce se intampla ?
    - N-ai auzit ? N-are nimeni voie sa treaca. Te rog sa pleci din portu' asta chiar in acest moment.
    Mda, uitasem cat sunt de stricti. Insa nu ma oprea nimic sa arunc o privire peste umerii lor, insa imi doresc sa nu o fi facut. Se parea ca un echipaj intreg de pe un vas ce transporta un trib se defragmentasera. Vas ? Trib ? Disparuti ?
    - O nu. O NU.
    Am fugit cat am putut de repede inapoi la tribul in care iubita mea sotie, 01000100, locuia.
    - 01000100 ! Unde e ?
    - Cine ? intreaba ea speriata.
    - Unde e seful tribului tau ?
    - Cred ca e in templul MGS. De ce ?
    - N-am timp sa-ti explic ! Vino !
    O prind de mana, si o trag fara voia ei. Surprinzator, nu s-a opus deloc, ci parea ca a inteles ca e ceva foarte grav.
    - Sefule ! Asculta ! Trebuie sa plecam ! Cu totii !
    - C-C-Ce se intampla aici ? Cum ai intrat fara voia... e strigator la cer ! GARZI !
    - NU ! Asculta-ma ! Totul va fi in curand distrus !
    - Ce tot spui acolo ?
    - Tribul GoW a fost deja distrus. Altii sunt distrusi chiar acum. Portu'SB este infectat.
    - GoW ? Distrus ?
    - Da, nu mai este nimic decat negru.
    - Ei bine, probabil ca erau doar in lucru si au fost intrerupti brusc.
    - NU ESTE ASA ! racnesc eu. Seful lor este mort. Nimeni nu mai exista.
    - Stai sa inteleg. Intri in templul tribului meu, imi ordoni ca trebuie sa plecam de aici, si acum ma AMENINTI ? NU ACCEPT ASA CEVA. Pentru asta, tu si sotia ta veti fi exilati de aici pe veci.
    - Ce ? izbucni brusc in lacrimi 01000100. Dar, dar aici am crescut... Nu poti...
    - Femeie, spuse seful, eu fac legea aici, iar tu o respecti... Ce... C-Ce se ?
    Un cutremur zgudui totul deodata, ca un fel de avertisment.
    - Vezi sefule ? Trebuie sa plecam ! ACUM !
    - Pentru ce ? Un simplu cutremur ? Probabil ca universul e doar purificat.
    Nu-mi venea sa cred. Nimeni nu ma asculta.
    - Haide 01000100, sa mergem, ii zic eu sotiei iesind din templu.
    - Dar... unde mergem ?
    - In portu'SB. Plecam de aici.
    - Adica, din univers ?
    - Da.


    *

    Ajunsi in port, am observat ca nu mai era nici un gardian. Probabil fusesera cu totii distrusi. Se parea ca totul, in afara de port si nave erau distruse. Cum de rezistau astea oare ? Probabil pentru ca au fost dintotdeauna aici, pe cand noi ne-am dezvoltat pe parcurs. In fine. Am vazut cateva nave plutind in port, asa ca fara sa ezit am sarit in ea impreuna cu 01000100, si am pornit la drum. Uitandu-ma in urma, am vazut cum totul era inghitit de un negru cum nu am mai vazut...

    *

    Incheiere: Nu am crezut niciodata legendele batranilor. Ce legende ? Legenda cum ca odata, demult, universul nu era format din doua dreptunghiuri, ci era unul singur si mare. Puteau incapea atat de multe triburi, incat nu puteau fi niciodata atat de multe incat sa fie ingramadite. Se spunea ca puteau fi si 10000 de triburi, si tot inca ar fi incaput destule. Nu am crezut niciodata povestile, pana nu am vazut cu ochii mei. Acum cred, pentru ca acum traiesc intr-un astfel de univers. Nu mai sunt cautator de spatiu, pentru ca exista mereu spatiu.

    - 01001100. 01001100. 01001100 !
    - Da ?! tresar eu ca si trezit dintr-un vis.
    - 01001100, la ce te gandesti, ma intreaba sotia mea, acum insarcinata.
    - A... Pai, ma gandeam... ma gandeam la mc8M. Daca mai exista supravietuitori ? Stii, atunci cand am vazut prima data chestia aia, mai traia seful tribului GoW. Mai traia !
    - Si ce ai de gand sa faci ?
    - Of... nu stiu. Chiar nu stiu. Ma gandeam... ma gandeam ca poate... Ia stai. Draga, mai sunt navele alea care se duceau in universuri care acum nu mai suporta viata ?
    - Aha.
    - Poate, poate ca daca reusesc sa vorbesc cu ei, or sa ma duca pe mb8M ! Si poate mai gasim pe cineva in viata ! Asta e, s-a stabilit. Maine ma duc sa vorbesc cu ei.

    *

    A doua zi, totul era pregatit.
    - Imbarcarea, nene. Ca nu stam toata ziua.
    - Gata, ho ca vin acum.
    Calatoria a durat zile intregi, prea multe ca sa pot numara. Ma intrebam de multe ori daca nu cumva ne-am pierdut, daca am murit, sau daca am ramas blocati in timp. Heh, blocati in timp. Sigur. Aproape imi pierdusem speranta, cand...
    - Am ajuns !
    - Am ajuns ? Serios ? sar eu fericit. Grozav.
    - Nene, un univers mort...
    - A, da... scuze... nu e prea grozav, ai dreptate.
    Timid, ies din naveta. Pun un picior, dar... chiar vreau sa vad ce e dincolo de port ( asa cum am mai spus, portul a rezistat ) ? Am traversat pe jos toata valea de la portu'SB, pana am ajuns in vechiul taram ce adapostea toate triburile. Acolo, am vazut cum arata sfarsitul lumii. Acolo, am vazut ceea ce nu as fi vrut sa vad in viata mea. Acolo am vazut:

    Memory Card Corrupted Data


  3. #3 SP
    Member alalalt's Avatar
    Titlu: The Godfather
    Part: 1
    Shoe size: 34
    Might make you want to slaughter a goat: maybe..


    Introducere:


    Timmy: Sa nu te prind
    Fuzzoms: Meow? (*Bring me ur litterbox. I need to doody.)
    T: Fuzzoms, daca imi zgarii dvdul cu gta 4 jur ca te castrez (*am inceput sa vorbesc cu pisica.. jack thompson ar da vina pe console..)
    F: HSSSSSSS (*I need to poop human. NOW!! Or the shiny round thing gets it)
    T: Fuzzoms, daca iti misti labuta de pe dvdul meu, iti dau un biscuite.
    F: Meow meow HSSSSSS (*Are you making fun of me, human? I tell you I need to poop and you offer me a biscuit? You banished me from my homeland, made me dance to that trecherous holly dolly goat, and now you dare ridicule me? YOU ARE NOT PREPARED!!)
    T: Doooooooooooi biscuiti??
    F: HSSSSSSS (*It's on now, b*tch!)

    #scratches gta4 chuck norris style

    T: Noooooooooooooooooooooooooooo!!#sound of soul shattering (*no more big american teehteez )
    T: Fuzzoms, maine te castrez! (*desi ar fii mult mai rapid daca as gasi clestele ala nenorocit)
    F: Meow! (*I hurd u liek mudkipz)

    Cuprins:

    Timmy: O sa omor pisica aia nenorocita. Imediat dupa ce o castrez, o arunc pe geam
    Sadam: Tinand cont ca stai in subsolul maicatii nu cred ca ar fii o mare problema..
    T: Stii, sunt momente in care imi displaci tare mult
    S: Copilul din tine vrea sa ma strangi in brate. Si daca faci asta exista o mare probabilitate sa simti o durere ptuernica in maxilarul stang. Back on topic. Stii, exista un mod sa scapi de problemele astea.. dar..
    T: Lumineaza-ma..
    S: Exista un om. El este.. alesul. Te va putea ajuta cu mica ta "problema". Dar exista riscul sa cazi in partea intunecata..
    T: Omule, iar ai intrat in dulapul de bauturi al lui tactu'? Serios acum, cine este acest ales?
    S: Noi il numim Don. El este (*pauza de suspans) The Godfather.
    #la pronuntarea numelui, cainii incep sa latre, babele incuie usile, si un fulger simbolic apare pe fundal

    2 zile mai tarziu..

    Timmy: Hmm.. cred ca aici locuieste. Sunt curios daca chiar poate sa ma ajute..
    #isi duce degetul pe sonerie si apasa.
    #usa se deschide incet
    #in spatele acesteia, un xbox 360
    360: are you here to see the chosen one?
    T: GYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!
    #Timmy screams like a little girl
    ---------------------------------------------------------------------

    * in paranteza cu steluta sunt inner thoughts. partea a doua vine ceva mai tarziu

  4. #4 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    Titlu: One day at office
    Autor: Walkman
    Scuze: -
    Inspiratie: imagination
    Dedicatie: -
    Disclaimer: -

    Introducere:Ionel statea inchis in biroul lui si desigur avea controllerul de playstation 6 in mana.La un momentdat intra in birou fiul lui care avea in mana un colet:
    Cuprins:-Tata!!Ne-a venit comanda de la webpredator.Hai sa o desfacem!
    -Stai ca inca nu am terminat al 7-lea nivel la Mario.Dar ce jocuri a trimis?
    -Pai….!Far Cry10,Fifa2020 si MGS 9.Si bineinteles preferatul meu de care nu te las sa te atingi:Big Little Planets!
    -Eh..Pai de ce sa nu ma lasi?
    -Pentru ca ultima data cand ai jucat ai spart sistemul de la SONY si ai introdus o noua ‘’papusa’’ cu fata mea!Bine ca nu te-au prins.
    -Cum nu m-au prins!Unde am fos asta iarna?
    -In Laponia sa depui servicii in folosul comunitatii la SONY.
    -Eh..pai vezi…?!
    -Lasa ca macar te-ai ales mai repede cu demo-ul de la GTA 5!Dar ce o mai lungim atat?Termina repede level-ul ala sa putem desface pachetul.
    -Stai ca trebuie sa-l salvez pe Luigi de clonele lui.
    -Poftim?????????Tu te joci Mario&Luigi in Australia?A aparut pe piata?
    -Nu…dar am patruns iarasi in system la SONY.De data asta nu ma mai prind ca am facut asta de pe calculatorul de la munca..
    -Pai si acum unde esti?
    -La munca…
    -Pai….insa cand sa mai spuna ceva se aud batai in usa.Dupa batai insistente persoana respectiva intra,..se uita in jur si merge tinta spre Ionel.Acesta speriat restarteaza repede pc-ul pentru a-si sterge urmele de la patrunderea in sistemul celor de la SONY.Enervata fiind de gestul lui Ionel,persoana care a intrat pe usa scoate un tipat ascutit si apoi spune:
    -Buna ziua!Vin din partea firmei SONY sa va anunt ca….este intrerupta de Ionel!
    -Va rog sa ma iertati.A fost dorinta lu’ asta micu’ sa jaoce mai repede Mario&Luigi in Australia.
    -Pai dom’le.Ati fos iertat si saptamana trecuta cand ati donwloadat fara voia noastra versiunea BETA a jocului Forza10.De data asta nu veti mai fi silit sa depuneti munca in folosul comunitatii..Va vom repartiza ca babysitter in casa lui Bill Gates pentru a ne putea furniza informatiii despre realeasurile ce vor urma la Microsoft.
    Incheiere:Suparat,fiul iese din birou plangand si tranteste usa.Tatale este luat pe sus de agentii SonySecurityForBillGates si urcat in taximetrul spatial pentru a fi dus sa-si ispaseasca pedeapsa.

  5. #5 SP
    Member slabunator's Avatar
    Titlu: Epopeea Controllerului De Platina
    Inspiratie: My Sick Brain

    Part 1
    Introducere:
    Era o zi insorita de vara,pasarelele ciripeau,copii se jucau o miuta in spatele blocului,oamenii se simpteau in general bine... dar sa lasam astea,eu tot la serviciu eram...asteptam ora 7, sa pot merge acasa unde urmam sa fiu reconfortat de cateva mici placeri....berica, papica,consola, a daaaa, si sa n-o uitam pe Ancuta bineinteles.

    Eram necajit, nu ma puteam concentra nicidecum, ma gandeam doar la controllerul meu trandav ,special edition culoarea curcubeu, ,ros de Kaileena, cateaua lu' pretenamea...N-aveam bani sa cumpar altul decat la urmatorul salariu, ce ma puteam face?

    Cuprins:
    Vine si ora mult asteptata cand plec de la serviciu si ca de obicei ma indrept spre statia de autobuse si ca de obicei ,astept numarul 68...In sfarsit vine autobusul, ma urc in el ,ca de obicei, si astept sa ajung la destinatie...

    Darorita neatentie mele m-am urcat in masina gresita, ma indreptam in alta parte. Suparat,m-am dat jos la urmatoarea statie

    CAND, pe ce mi-i se atintesc ochii? " Infinity Cocalarus - Magazin de Jocuri Electronice & Schimb Valutar " , iar putin mai jos scria " Super oferte, cele mai mici preturi, adevarati experti , gata sa va ajute oricand" Atunci mi-am zis " Nu strica macar sa ma uit, poate gasesc un controller la reduceri, facturile pot sa astepte"

    La intrare erau niste franjuri cu margele. "cam nepotrivit pentru un magazin de console" mi-am zis eu. Putin nesigur, totusi indraznesc sa intru. Era o camera foarte mare cu diverse produse expuse pe rafturi. , Varietatea era coplesitoare iar in magazin se auzea o muzica neo-orientala,cantata de catre cei mai de seama interpreti de la noi cu nume abstracte, gen Gigi Turbo & Smithy de la Montreal.

    La casa era un domn mulatru, voinic si bine hranit. Statea asezat pe un scaun . Se vedea ca era un om care a ramas solidar culturii sale : avea parul lucitor, dat pe spate; purta un tricou negru,cu maneca lunga, marca "Armano"; pantofi negrii, mai lucitori decat ps3ul; si avea diverse bijuterii mai grele ca motorul de dacie (calitatea fiind probabil, deopotriva).
    Acesta citea revista " The Daily Taraf " .....Ma apropii de casa,iar acesta ma saulta calduros

    Nino : A?
    Alex: Buna, aveti un magazin tare frumos aici ( ii zambesc larg )
    domnul se incrunta un pic dar nu zice nimic, isi vara capul inapoi in revista
    Alex: Ma scuzati, caut....*nu apuc sa termin si o domna imbracata in haine viu colorate, cu motive florale vine si ma intrerupe*
    Stralucirea: Nino, ceh nuh salutzhii lumeah? Schuzatzha-mi nephothul, ca nuh hare maniereh.
    Alex: Poftiti? (nu o intelegeam prea bine pe cucoana)
    Stralucirea: nuh pofhteshc nimica domnu'...iah sa trecem la afaceri....de ceh ai venith aicceah? nuuuu ziii nimic! da-mi palmah!
    fara alte comentarii, ii ofer doamnei palma dreapta.
    Stralucirea: ( se uita la mine foarte intens, patrunzator) Teh cheamah Halex!
    Alex: Da, aveti dreptate ( uitasem ecusonul de la servici prins de haina)
    Straluciea: Cand erai mic iti placeah sa te uiti la telenoveleh cu ma-ta.... cockteailul tau preferat e " Tsunami Passion " ,adori muzica country...filmele tale preferate sunt "Pe aripile vantului" si "Sunetul Muzicii" iar actorul thau preferath e George Clooneyh.
    eram uimit de cate stia zgripturoaica
    Stralucirea: In pat iti place mai ales sa tii se gadile sfar...
    Alex: Gata cucoana! Gata! Te cred!( o intrerup eu repede ) Nu trebuie sa ajungem asa departe. Am venit aici ...
    Stralucirea: Sah cumperi o manetah deh PS4...( completa ea )
    Alex: In tocmai.
    Stralucirea: Am exacth ceh iti trebuie

    Part 1- The End

  6. #6 SP
    Member alalalt's Avatar
    Uitasem de thread. Back with part 2 Inspirata din povestea lui alex.

    Titlu: The Godfather
    Part: 2
    What I ate for breakfast: waffles
    Asians: yes please

    Introducere:

    #sunet de telefon
    Sadam: Alo.. da mah, sunt cu boul de Timmy.. cred ca a fumat jankem. L-am gasit lesinat la marginea drumului.
    #timmy chokes on his tongue
    Sadam: Te sun eu inapoi,o sa incerc sa-l duc in beciul masii

    Cuprins:

    Timmy: Tu esti, Jessica?
    Sadam: Nu, si poti sa-mi dai drumul la fund oricand te simti pregatit..
    T: Unde sunt?
    S: In beci. Te-am gasit lesinat intr-un parc. Se pare ca alesul a disparut cu tot cu bloc. Dar..
    T: Spune, Brianna
    S: Am fost in unirea sa ma plimb cu scara rulanta.. cred ca am gasit o solutie, un grup de oameni, claycom isi spun

    #cateva ore mai tarziu, ajuns la sediul claycom

    Clona Nicolae Guta: Ai venit sa te intalnesti cu big bastan?
    T: umm..
    CNG: big bastan unic importator de ventuze.
    T: cred ca am gre..
    Big Bastan: uelcam. eu simteste ca tu are dorinta. dorinta sa bati cui in pisica. dorinta sa eliberezi xbuox
    T: ma puteti ajuta?
    BB: bat uof corse. tumorou itz redi.

    #a doua zi
    T: s-a rezolvat?
    BB: itz dan. modificationata cu ventuza360.

    #timmy ajunge acasa si porneste consola. se aprind 2 cadrane rosii.
    T: hmm.. mi-a pus neoane
    S: esti idiot
    T: si eu te iubesc
    S: pare stricata..
    T: ma duc sa vorbesc cu el

    #inapoi la sediul claycom
    BB: n-ai fost atent cu ventuza. vina ta. eu lucrat bine, tu stricat mie lucrare. eu big bastan. eu nu gresit. afara!
    T: dar..
    BB: afara!

    #iesit din unirea, Timmy este lovit de un tir. totul devine negru.
    #in fata lui apar 3 usi:
    +adevar
    +stripclub
    +realitate

  7. #7 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Hai sariti cu alte stories

  8. #8 SP
    Senior Member GeOKeR's Avatar
    Poate apare bobby acu cu vreo bombitza

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Limita de level 50 de pe PSN a fost scoasa By Tudoran in forum Console News
    Replies: 8 Last Post: 23-10-2011, 18:42
  2. Concurs By cristinescu in forum Offtopic
    Replies: 18 Last Post: 28-05-2011, 11:59
  3. Concurs Razer By Wargasm in forum Offtopic
    Replies: 20 Last Post: 20-10-2010, 19:12
  4. Zvon: Xbox Live - creste limita de friends ! By MonkY in forum Console News
    Replies: 2 Last Post: 15-10-2010, 19:20
  5. La Limita Imposibilului - Comentarii By MonkY in forum Console Club
    Replies: 22 Last Post: 15-11-2008, 18:33

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts