Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 13 1 2 3 11 ... LastLast
Results 1 to 20 of 259

Thread: Concursuri CG Martie 2010

  1. #1 SP
    Admin MonkY's Avatar

    Concursuri CG Martie 2010

    Cred ca e timpul pentru o noua serie de concursuri. De data aceasta vom incerca sa le diversificam astfel incat fiecare dintre voi sa se poata "desfasura" in voie. Si cum este Martie, luna doamnelor si domnisoarelor, vom avea si ceva specific. Concursurile vor tine pana pe data de 20 Martie 2010, ora 23:59 (cu exceptia celor la care este specificat un deadline diferit - de exemplu bomb sqad). Dupa data de 20 Martie 2010 vor fi pornite poll-urile pentru votare, poll-uri ce vor fi active pana pe data de 31 Martie 2010, ora 23:59. De data aceasta am decis ca toti castigatorii sa fie alesi prin vot public.

    1. Jocul tau de suflet
    La acest concurs va trebui sa faceti un review al jocului pe care il considerati cel mai bun joc pe care l-ati terminat vreodata (eventual de mai multe ori). Sau de ce nu, jocul care a avut cel mai puternic impact asupra voastra, si care v-a influentat "viata de consolist". Review-urile vor fi postate aici Reviews - Console Games Forum si castigatorul va fi ales prin vot public.

    2. Consolistul amorezat
    Intrucat e perioada aceea a anului, va trebui sa va luati o mica pauza de la a va iubi consola, si va trebui sa compuneti cea mai buna declaratie de dragoste. Atentie, declaratia va fi facuta fie catre o consolista inraita, fie catre o anti-consolista (pe care v-a trebui sa o convingeti). Juriul va incerca sa se puna in locul consolistei, asa ca va trebui sa va demonstrati abilitatile de convingere pentru a castiga. Postati aici capodoperele voastre. Castigatorul va fi ales prin vot public.

    3. Bomb squad
    Ei bine, se pare ca bomba care a terorizat forumul de cateva ori, se intoarce. De data aceasta, mult mai suparata. Mai exact, de 5 ori mai suparata. Si mai exact, va trebui sa gasiti toate cele 5 bombe care s-au infiltrat in forum si sa le anuntati pozitia pe acest thread. Va castiga cel care le va localiza primul pe toate cele 5. Tic-tac !

    4. Logo master
    Prin acest concurs vrem sa ne aratati viziunea voastra asupra cum ati dori sa arate sigla CG. Singura limitare ar fi pastrarea culorilor actuale. In rest, use your imagination ! Va trebui sa postati creatiile voastre pe threadul dedicat de aici. Castigatorul va fi ales prin vot public.

    5. Un nou inceput
    Multi au cerut schimbarea headerului CG. Noua ne place asa cum este, insa ne puteti demonstra ca exista ceva mai bun. Noul header va trebui sa aiba dimensiunle de 1200 x 110 si sa se combine ok cu backgroundul sau sa aiba background transparent. Va trebui sa postati creatiile voastre pe threadul dedicat de aici. Castigatorul va fi ales prin vot public.

    6. The trio smilies
    Yup. Suntem din nou in cautare de noi smilies. Mai exact, cele "vechi" isi doresc noi parteneri cat mai haiosi. Pentru a participa va rugam sa postati aici 3 (doar 3 per post) noi smilies pe care ati dori sa le vedeti pe forum. Va rugam sa postati doar smilies care au transparenta pe fundal inchis la culoare. Folositi cu incredere functia de preview inainte de a le posta. Castigatorul va fi ales prin vot public.

    7. CG cosplay
    Hai sa vedem care aveti curaj si imaginatie ! Pentru a participa la acest concurs va trebui sa dati dovada de curaj, ingeniozitate, eventual cunostinte de make-up, poate chiar si de un hair stylist... Postati pe acest thread o poza (sau chiar un filmulet) cu voi (sau prietena) in ipostaza unui personaj renumit din jocuri. Castigatorul va fi ales prin vot public.

    8. Artistic collector
    Stim cu totii ce mari colectionari sunt pe forumul CG. Well, de data asta vrem sa vedem si cata imaginatie au... sau de ce nu, cat de priceputi sunt la fotografie. Postati pe acest thread o poza (sau mai multe) cu colectia (sau o parte) voastra de jocuri, intr-o ipostaza cat mai speciala. Nu ne intereseaza poze cu tone de jocuri stivuite, cat partea artistica... modul in care reusiti sa le prezentati consolistilor. Castigatorul va fi ales prin vot public.

    9. Cel mai funny consolist
    Aveti la dispozitie o multime de poze cu consolistii de pe CG pe care va puteti "juca" (de exp. threadul acesta, acesta si acesta). Le puteti modifica dupa cum doriti, pentru a crea ceva super funny. Pentru a participa va rugam sa postati in acest thread. Castigatorul va fi ales prin vot public.

    10. Video creator
    Acesta este intr-adevar un concurs greu. Va necesita ceva cunostinte de editare video... pentru ca va trebui sa creati un trailer pentru CG. Puteti folosi orice elemente (audio, video, poze) in orice mod pentru a realiza videoclipul castigator. Pentru a participa va rugam sa postati in acest thread linkul la clipul realizat. Castigatorul va fi ales prin vot public. Castigatorul va primi pe langa premiul aferent si Achievementul pentru Videos Editor !

    11. Photo travel master
    Nu cred ca este vreunul din voi care nu a calatorit. Si presupunand ca a facut acest lucru cu aparatul foto la indemana... deschidem un concurs cu poze reusite din vacante/concedii. Pot fi peisaje, poze cu diverse locatii... voi in diferite ipostaze. Aveti libertate de expirmare, insa sper sa nu vad poze cu voi la baie. Pentru a participa va rugam sa postati in acest thread. Castigatorul va fi ales prin vot public. Puteti posta maxim 12 poze (in acelasi post).

    12. Legitimeaza-te !
    E simplu si totodata salvator in anumite situatii. Dorim sa creem un fel de legitimatie (din aceea cu snur, cum puteti vedea pe la majoritatea reprezentantilor de presa de exp.) pentru membrii CG (care doresc). Pentru a participa, va trebui sa veniti cu o idee de legitimatie (care sa respecte proportiile) cat mai profi. Pentru a participa va rugam sa postati in acest thread. Castigatorul va fi ales prin vot public.

    13. Find the right tune !
    Legat oarecum de concursul "video creator", pentru acest concurs trebuie sa veniti cu propuneri pentru o melodie care sa poata fi considerata "imnul" CG. Sau de ce nu, daca aveti velitati, chiar sa compuneti una. Pentru a participa va rugam sa postati in acest thread linkul la melodia respectiva sau sa o atasati. Castigatorul va fi ales prin vot public.

    14. News Editor
    La acest concurs vor participa in mod automat toti cei care au postat sau vor posta in aceasta perioada News-uri. Castigatorul va primi pe langa premiul aferent si Achievementul pentru News Editor ! Castigatorul va fi ales prin vot public.

    15. Story Teller
    La acest concurs vor participa in mod automat toti cei care au postat sau vor posta in aceasta perioada Stories-uri. Pentru cei care intreaba ce se poate scrie in acea arie... well, doar imaginatia este limita. Orice articol legat de gaming, de o istorioara ce merita spusa si celorlalti, de modul in care se vad anumite lucrui dintr-o alta perspectiva... Castigatorul va primi pe langa premiul aferent si Achievementul pentru Story Teller! Castigatorul va fi ales prin vot public.

    Intrucat toate concursurile vor fi alese prin vot public, pentru pollurile respective vor fi acceptati la vot doar userii inregistrati pana la data inceperii concursurilor (mai exact, pana la 1 Martie 2010). Exceptie vor face userii noi care vor participa la concursuri cu creatii proprii si care bineinteles nu vor fi clone. Mare grija cu clonele... pentru ca vor fi banate atat clonele cat si userul care a creat clona respectiva. Incercati sa fiti fair, si totul va fi ok.

    Pot participa absolut toti membrii CG, inclusiv membrii VIP, moderatori, editori !

    Premiile vor consta in jocuri originale pentru console. Voi lista si atasa o poza pe cat de curand posibil. Insa stati linistit, sunt titluri foarte bune, alese pe spranceana. Sunt chiar si cateva editii Collectors pe-acolo, deci aveti pentru ce sa "trageti" tare. Va doresc succesuri si bafta la concursuri !

  2. #2 SP
    Senior Member zinodaur's Avatar
    Cateva intrebari !

    La CG Cosplay, putem modifica pozele pe PC ? Sau trebuie totul sa fie real ? Si la Find the right tune !, putem folosi melodii din alte jocuri ? Bineinteles, nu ma refer doar sa punem o melodie de pe Youtube si gata.

  3. #3 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Foarte bune concursurile. Bravo MonkY & CG Stuff! Succes tuturor participantilor!

  4. #4 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Luigi View Post
    Cateva intrebari !

    La CG Cosplay, putem modifica pozele pe PC ? Sau trebuie totul sa fie real ? Si la Find the right tune !, putem folosi melodii din alte jocuri ? Bineinteles, nu ma refer doar sa punem o melodie de pe Youtube si gata.
    Nu, Cosplay e Cosplay. Adicatalea costumatie, machiaj, etc. Ai aici definitia: Cosplay - Wikipedia, the free encyclopedia@@AMEPARAM@@/wiki/File:Anime_eye.svg" class="image">Anime eye.svg insa pe scurt, este vorba despre "costume play". Bineinteles ca le puteti retusa in Photoshop or else... insa costumatia e cea care conteaza.

    Pentru Find the right tune, orice cover, coloana sonora, gingle... etc... poate fi ales/aleasa. Practic alegeti melodia pe care o asociati voi cu CG.

  5. Senior Member Khan's Avatar
    Quick question si de la mine ca la categoria joc de suflet oscilez intre unul de SNES si unul de PC. Am voie sa fac review la un joc de PC? Impactul sau a fost clar mai mare decat orice alt joc dar ca sa fiu console-related pot apela la cel de SNES

  6. #6 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Khan: ar fi frumos sa fie console related. Insa fiind vorba de jocul pe care-l considerati cel mai bun si cel mai influent asupra voastra, atunci poate fi de pe orice platforma.

    ---------- Post added 03-03-2010 at 01:35 AM ----------

    Primul indiciu legat de bombe: sunt numerotate

  7. #7 SP
    Senior Member Pisboy's Avatar
    La Photo Travel Master,cate poze putem posta ?

  8. #8 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Pisboy View Post
    La Photo Travel Master,cate poze putem posta ?
    Maxim 12 poze, in acelasi post.

  9. #9 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Khan: ar fi frumos sa fie console related. Insa fiind vorba de jocul pe care-l considerati cel mai bun si cel mai influent asupra voastra, atunci poate fi de pe orice platforma.
    avem voie sa facem doua review-uri ? Nu stiu care joc sa aleg ... cel de PC sau cel de PS . Daca trebuie neaparat unul atuncea o sa decid eu pana la sfarsitul lunii

  10. #10 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Daca acolo scrie "jocul pe care-l considerati cel mai bun si cel mai influent asupra voastra"... si nu "jocurile"... tu ce crezi ?

  11. #11 SP
    Senior Member FPS Marius's Avatar

  12. #12 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Jacobi View Post
    Iti dai seama ca spunand unde este prima... nu te ajuta deloc, nu ? It only helps if you find all 5 of them ! Iar daca le anuntati aici public pe 4 dintre ele... la a cincea va fi pe principiul "primul gasit, primul servit"

  13. #13 SP

  14. #14 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Felicitari... si totusi nu inteleg cum de le-ai gasit atat de repede. Hope it's not cheating
    O sa postez mai incolo o lista cu jocurile din care sa-ti alegi... Nu pot sa zic decat WOW...

  15. #15 SP
    Member drik's Avatar
    Intrebare: La concursurile 4 si 5 cate variante putem pune, in caz de avem mai multe idei? De asemenea unde e threadul pt concursul 5, linkul duce la Trio Smileys si eu sunt chior nu gasesc in sectiunea concursuri...

  16. #16 SP
    Senior Member tray's Avatar
    nici bomba nu mai e ascunsa ca pe vremuri lol

  17. #17 SP
    Member angellicus's Avatar
    thanks for the contests

  18. #18 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by drik View Post
    Intrebare: La concursurile 4 si 5 cate variante putem pune, in caz de avem mai multe idei? De asemenea unde e threadul pt concursul 5, linkul duce la Trio Smileys si eu sunt chior nu gasesc in sectiunea concursuri...
    Am reparat linkul (deh, prea multe pe cap). La concursurile 4 si 5, oricate variante doriti.
    Quote Originally Posted by tray View Post
    nici bomba nu mai e ascunsa ca pe vremuri lol
    Inca am un feeling ca a folosit un search dupa nume ceva... pt. ca e aproape imposibil sa fi gasit 5 in atat de scurt timp...

  19. #19 SP
    Member ciprianoss's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Am reparat linkul (deh, prea multe pe cap). La concursurile 4 si 5, oricate variante doriti.

    Inca am un feeling ca a folosit un search dupa nume ceva... pt. ca e aproape imposibil sa fi gasit 5 in atat de scurt timp...
    Mergi la butonul search si scrii bomb_1; bomb_2; bomb_3; bomb_4; bomb_5 si iti apar toate threadurile pe rand. S-a prins pentru ca a pus Jacobi prima si s-a luat dupa nume, schimband doar ultima cifra, e om istet.

  20. #20 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by ciprianoss View Post
    Mergi la butonul search si scrii bomb_1; bomb_2; bomb_3; bomb_4; bomb_5 si iti apar toate threadurile pe rand. S-a prins pentru ca a pus Jacobi prima si s-a luat dupa nume, schimband doar ultima cifra
    Mda. Asta este... sper sa-si fi invatat lectia bomba. Nu ne luam cuvantul inapoi... premiul e castigat.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 13 1 2 3 11 ... LastLast

Similar Threads

  1. Jocurile lunii Martie 2010 By GuCOZA in forum Console News
    Replies: 7 Last Post: 07-04-2010, 13:22
  2. Idei concursuri 2010 By MonkY in forum Concursuri
    Replies: 85 Last Post: 03-03-2010, 21:44
  3. Yakuza 4 se lanseaza in Japonia pe 18 martie 2010 By AndRewqp in forum Console News
    Replies: 1 Last Post: 09-12-2009, 20:14
  4. E3 2009: God of War 3 in Martie 2010 By Mika in forum Console News
    Replies: 9 Last Post: 03-06-2009, 11:57

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts