Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 5 1 2 3 ... LastLast
Results 1 to 20 of 94

Thread: Concurs "Lansare Destiny cu Media Galaxy"

  1. #1 SP
    Admin MonkY's Avatar

    Concurs "Lansare Destiny cu Media Galaxy"

    Imi face o deosebita placere sa va anunt ca Media Galaxy, cu ocazia lansarii oficiale a mult asteptatului joc Destiny, se prezinta din nou in fata gamerilor din comunitatea ConsoleGames.ro cu surprize extrem de placute. Ma bucura sa vad ca firme precum Media Galaxy se implica din ce in ce mai mult pe piata de gaming si se ocupa de promovarea jocurilor exact ca in tarile din vest. Acum, intorcandu-ma la surprizele despre care vorbeam, acestea sunt urmatoarele:
    • Prima surpriza va fi legata de lansarea oficiala, ce va avea loc pe 9 Septembrie 2014 la ora 18:00 in Media Galaxy Orhideea - acolo veti avea parte de premii si momente speciale. Mai multe detalii puteti afla pe pagina oficiala a evenimentului.
    • A doua surpriza va fi noua consola PlayStation 4 in varianta alba care se va vinde exclusiv la Media Galaxy, va contine in pachet jocul Destiny si va avea un super pret (1699 RON - fata de 1999 RON). Stati cu ochii aici pe pagina produsului. Deasemenea, si bundle-ul negru va avea parte de un pret special, atat online cat si in magazine. Aveti aici pagina produsului.
    • A treia surpriza este chiar acest concurs, pentru care Media Galaxy va oferi 6 jocuri Destiny (jocuri retail).
    Prin urmare, fara a sta prea mult pe ganduri, haideti sa pornim concursul. Tot ce trebuie sa faceti este sa scrieti parerea voastra despre Destiny, ce anume va place, daca ati jucat alfa sau beta, ce caracter preferat aveti, ce asteptari aveti de la joc, etc. Cu cat va fi mai interesant postul vostru, cu atat aveti mai multe sanse (si nu uitati ca o poza face cat o mie de cuvinte). Jocurile oferite ca premii sunt impartite in felul urmator:Reguli de concurs:
    • Nu postati ceva monosilabic, gen "Bun" sau "OK" pentru ca nu vor fi luate in considerare acele posturi.
    • Nu cereti Thanks-uri pe PM - veti fi automat exclusi din concurs!
    • Nu creati useri noi/clone - veti fi automat exclusi din concurs!
    • Durata concursului: perioada 02.09.2014 - 08.09.2014 (ora 00:00).
    • Puteti posta de mai multe ori pentru a va mari sansele de castig.
    • Primele 3 locuri se vor acorda de catre juriu (pe baza prezentarii voastre si a numarului de thanks-uri). Urmatoarele jocuri vor fi prin tragere la sorti (vom folosi random.org).
    • La sfarsitul postului va rog sa specificati ce console detineti.
    * jocurile sunt retail iar livrarea se va face direct de la Media Galaxy. Dupa ce au fost anuntati castigatorii, va rog sa-mi trimiteti un PM cu numele complet, adresa completa (inclusiv cod postal) si numar de telefon. Datele voastre vor fi trimise la Media Galaxy in cel mai scurt timp posibil. Multumesc si bafta la concurs!
    Attached Images Attached Images destiny.jpg

  2. #2 SP
    Junior Member thafifth2006's Avatar
    Destiny este un joc superb din orice punct de vedere, am jucat si alpha first preview si beta, este o CAPODOPERA in care s-au investit foarte multi bani si am asteptari foarte mari pe viitor de la acest joc superb!!!

    Ps 4 & Xbox One

  3. #3 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    laudabile aceste concursuri din ultima vreme !

    sa speram ca vor mai veni altele si pe viitor , succes concurentilor !

  4. #4 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Alpha si beta mi-au placut destul de mult mai ales din punct de vedere al gameplay-ului. Povestea pare draguta, sper sa fie dezvoltata si sa ne tina in priza o perioada mare de timp. Grafic arata bine, mai ales peisajele care sunt fenomenale.
    Atata timp cat rezolva balancing-ul in MP si fac ceva cu raid-urile de 6 oameni sunt sigur ca o sa fie un joc bun.

    Adaug si doua videos cu gameplay personal din beta.



    Hunter is love, hunter is life!
    PS4

  5. #5 SP
    Member lilmonkey's Avatar
    Alpha nu prea m-a prins, dar Beta in schimb am jucat destul de mult, pare un joc extrem de reusit (atat PVP cat si Coop).

    Ce mi-a placut:
    - environment-ul
    - armele
    - fluiditatea cu care mergea pe PS4.

    Played on PS4.

  6. #6 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Pana vara asta nu prea i-am acordat atentie, probabil din cauza ca nu am jucat seria Halo si nu eram fan Bungie, dar cand am aflat ca vom avea parte de Beta pe PS3 am zis sa-i dau o sansa. Si imi pare foarte bine ca am facut-o, fiindca Beta-ul si-a facut treaba si mi-a schimbat complet parerea despre joc, Destiny devenind unul din cele mai asteptate jocuri din ultimii ani pentru mine. Lumea din Destiny mi s-a parut foarte interesanta, gunplay-ul e foarte fun si se simte munca depusa (si cei 500.000.000 de dolari) de cei de la Bungie. Desi in Beta avea mici probleme (e si normal), m-am distrat mai mult cu el decat cu unele jocuri full.
    Destiny awaits !

    PS3
    Attached Images Attached Images fwzmh60.jpg

  7. #7 SP
    Member AngelOfPain's Avatar
    Pentru mine e cel mai asteptat joc, pana in februarie 2015 .
    Am jucat atat alpha cat si beta si pot sa zic ca am ramas placut impresionat, mai ales de mp si co-op, desi nu sunt fan al jocurilor "pac-pac".

    PS4

  8. #8 SP
    Junior Member starkweather's Avatar
    Art designul este superb; cred ca jumatate din beta m-am uitat la planete si nave spatiale. Doar din beta reiese un univers credibil, cu potential de space opera a la star wars. Un mare plus pentru mine e folosirea vocii lui Peter Dinklage (Tyrion Lannister) pentru Ghost. Clasa preferata Warlock.

    Felicitari pentru intitiativa, bafta tuturor!

    PS4
    Attached Images Attached Images amr08i6.jpg

  9. #9 SP
    Senior Member JeNeI's Avatar
    Destiny este un joc care sincer nu mi-a atras atentia.Am jucat beta, si pot sa confirm ca este un joc exceptional celor carora le plac jocurile MMO.

    Partea care imi place este ca e un partial shooter.Cred ca acesta este punctul sau forte.

    Per total arata super, merge super si sigur va avea mult succes.

    Multumiri companiei Altex/MG pentru aceste concursuri, si sunt multumit de tot ceea ce fac pentu gamerii din Romania.

    PS3/PS4

  10. #10 SP
    Cons. Mercedes-Benz djleo666's Avatar
    Fiind printre cei care am pierdut 3 zile in beta-ul de Xbox 360 al jocului Destiny pot spune ca mi-am facut o parere personala despre joc. Primul lucru care mi-a placut a fost poveste, incluzand aici si momentele cinematice, inceputul jocului aruncandu-te intr-o poveste despre posibila anihilare a speciei umane si cum tu esti '' cel ales/ cel mai special/ unicul'' care poate salva galaxia. Si povestea continua foarte inteligent incluzand in prima parte a jocului si tutorialul: primii pasi, alergarea, trecul cu arma, etc. Peisajele te lasa masca, doar in Mass Effect am mai vazut asemenea decoruri SF - de la nisipul rosiatic al planetei Marte la junglele verzi de pe Venus, la Pamantul distrus si apocaliptic si Luna, hartiile sunt imense si iti creaza senzatia de open-world (cu toate ca nu e), caracterele si inamicii arata extrem de bine.
    Multiplayerul este foarte bine pus la punct, cu un oras unde jucatorii pot relationa, cumpara / vinde iteme, arme, pot selecta misiuni, etc.. Personal pe durata beta-ului am jucat doar cu Titanul, care pare foarte echilibrat ca strenght / damage provocat. Probabil in versiunea finala as incerca si ceilalti 2 Guardians: Hunter-ul si Warlock-ul.
    Una peste alta intradevar in beta am vazut si mici glich-uri, mici probleme (bossi prea mari pentru lvl. jucatorilor), dar de asta exista un Beta, ca producatorii sa poata pune la punct jocul INAINTE de lansarea oficiala. Si dupa cum am vazut Destiny este un joc cu foarte mult potential, de parca creatorii jocurilor Halo si Gears s-ar fi reunit si ar fi creat shooterul SF multiplayer perfect!

    PS consola care o am momentan este un Xbox One!
    Attached Images Attached Images destiny_07.png

  11. #11 SP
    Junior Member sebieu91's Avatar
    Pentru mine , Destiny este cel mai asteptat joc al anului. Am jucat atat alpha , cat si beta si nu m-am plictisit deloc. Grafica este speciala, caracterele sunt foarte interesante, vocea lui Peter Dinklage aduce ceva aparte jocului. Mie personal mi-a placut Clasa Titan si astept cu nerabdare sa descopar iteme cat mai deosebite. Multiplayer-ul mi s-a parut super interactiv, am petrecut destule ore cu el, de abia astept lansarea oficiala.

    Bafta tuturor! O initiativa frumoasa!
    PS4
    Attached Images Attached Images destiny.jpg destiny-2.jpg

  12. #12 SP
    Senior Member PoisonRemedy's Avatar
    Ce imi place la destiny hmm nici nu stiu de unde sa incep. In primul rand cand am auzit de Destiny am dat un search si m-am indragostit fara sa stiu multe informatii despre joc doar pozele ce le-am vazut pe net in momentul acela. Dupa ce la E3 am auzit ca o sa fie open Alfa a fost primul lucru ce am facut sa incerc acest joc. Deja din Alfa mi-am dat seama cate posibilitati o sa ofere jocu asta pe parcurs si ce mare si frumoasa o sa fie lumea Destiniy unde o sa fie la inceput cateva planete de explorat si sper ca in viitor si alte galaxii. In Beta am fost numa un zambet cand am vazut ca e de 100X mai fain decat alfa si atunci mi-am dat seama ca daca acuma e frumos cum o sa fie jocu-l final, plus ca nu am vazut inca celelalte planete. Eu nu prea sunt fan shootere am jucat un pic pe PC cs, cod si alte dar ma plictisesc repede imi plac jocurile care sunt challengin, rpg-urile sau orice multiplayer fain. Desii Destiny e un shooter pur si simplu nu ma pot plictisi de tras cu armele, sa imi pierd timpul in tower cu fiecare ncp, si cel mai mare bonus e ca se poate juca co-op that's the main reason pentru care mi-am si luat o consola pentru co-op. Bottom line Destiny e frumos o capodopera si abia astept urmatoarele expansionuri. 5 zile o sa ma joc incontinuu

    PS4
    traveler_s_rest.jpg

    L.E. am uitat sa mentionez ca in alfa am jucat Hunter dar nu prea am fost impresionat, in BETA am incercat warlock si love at first sight, mi-a placut la nebunie

  13. #13 SP
    Junior Member Magarusu's Avatar
    L-am jucat doar in beta, tin minte si acuma cat am postat pe n situri pana am primit si eu un key pentru ps4 intr-un concurs cg pe facebook. (Multumesc inca odata MonkY). Avand acces si pe ps3 am facut comparatie intre jocuri ducand caracterele in aceleasi locuri din lume si mai apoi schimband de pe ps3 pe ps4 sa vad diferenta. Jocul se misca extrem de bine pe ambele console, dar vizual, pe ps4 rupe normele. Nu ai ce sa ii reprosezi, se vede clar investitia depusa de cei de la bungie. De abia astept jocul full sa vad cat de mare este intr-adevar lumea din Destiny.
    Am si un video personal din beta:
    Pvp-ul te tine in priza si astept cu nerabdare sa joc cu lumea de pe forum.

    Multumesc mult celor de la media galaxy si celor de la cg pentru ocazia oferita.

    Consola: PS4.

    Stima.

  14. #14 SP
    Junior Member MrFally's Avatar
    Salut si bine v-am gasit. Nu stiam de existenta acestui forum dar ma bucur ca sunt membru acum

    Am jucat Destiny si in Alpha si in Beta. Cred ca este primul shooter la care am avut rabdare sa invat sa trag cu controllerul. Urasc de obicei astfel de jocuri pentru ca ... trag mult pe langa. Cea mai mare problema avuta in joc a fost ca ramaneam fara gloante destul de repede.

    Cel mai mult mi-au placut peisajele. Nu cred ca am facut atatea screenshoturi intr-un joc pe ps4 pana acum ca in Destiny. De foarte multe ori, in misiune, eu stateam si ma uitam la cer, cautam fiecare detaliu.

    Am jucat in Alpha cu un Hunter si a fost ok. Nu am apucat atunci sa incerc si alta clasa. Mi-a placut "pistolul de aur", a lot of firepower, dar as fi vrut sa tina mai mult, mai ales pentru un novice ca mine la care dureaza mult pana pune tinta
    In beta am jucat cu un Titan si recunosc ca mi-a placut mai mult. E mai rezistent iar "ultimata" lui mi se pare foarte tare pentru a scapa de mai multi inamici.

    Nu prea am jucat PVP pentru ca, asa cum am scris mai sus, I suck at aiming pe console. Desi nu am fost chiar dezastru atunci cand am incercat , macar am vazut cum e.

    Un singur lucru pot spune ca m-a dezamagit in joc, voice actingul lui Peter Dinklage. Fara substanta, parca doar citeste niste replici de pe hartie. Pentru un joc atat de inchegat, chestia asta il trage putin in jos. Parca a fost ceva mai bine in beta decat in alpha dar tot dezamagitor. Also, un mare punct in minus ca nu au mai bagat replica cu "That wizard came from the moon."

    In incheiere, voi lasa cateva screenshoturi facute de mine, evident, cu peisaje

    Acum sa trec la browsing pe forum si prin alte topicuri

    PS4
    Attached Images Attached Images 1487662_10152566302919497_8948297562302241665_o.jpg 10295518_10152566185189497_5982658588786290851_o.jpg 10446115_10152566149999497_2275992791726489034_o.jpg 10465518_10152566367619497_124640718310102136_o.jpg 10470882_10152566164204497_679435353225348569_o.jpg

  15. #15 SP
    S.T.A.L.K.E.R. FallouT's Avatar
    Am jucat atât alpha cat si beta, iar din punctul meu de vedere va fi un joc reușit, ce va avea un fan base foarte mare. Destiny aduce foarte mult cu seria Halo(una din preferatele mele) Punctul forte al acestui joc va fi modul PVP,mod in care îmi voi petrece 75% din joc. Un alt aspect al acestui joc e mediul in care are loc acțiunea, si multitudinea planetelor in care îți faci veacul! Iar un ultim aspect al jocului este modul in care îți poți creea caracterul(după bunul plac) Eu unul aștept cu nerăbdare acest joc.. PS: GOTY(cel puțin pentru mine) Good luck! Am experimentat jocul pe Ps3. Thx MonKy CG( Fara voi nu as avea unde sa îmi petrec timpul intr-un mediu așa plăcut) si nu in ultimul rand Altex!

  16. #16 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    Din lipsa de timp, am jucat foarte putin beta-ul. Destiny mi s-a parut un joc interesant prin faptul ca este un FPS putin mai diferit fata de restul titlurilor de acelasi gen, in sensul ca se bazeaza foarte mult pe ideea unui gameplay social (shared-world shooter - asa cum a fost definit de catre cei de la Bungie). Jocul ruleaza excelent pe PS4 unde l-am incercat, iar match making-ul mi s-a parut foarte bine optimizat si rapid, acestea fiind premisele unui joc bun de care ne vom bucura inca de la lansare, fara a avea nevoie de update-uri majore. De asemenea, ideea de a intra in pielea unui Gardian si de a proteja ultimul oras de pe Terra mi se pare destul de provocatoare.

    PS4
    Attached Images Attached Images destiny-hp-fb-og-share-img.jpg

  17. #17 SP
    Member zNowkid's Avatar
    Din pacate nu am apucat sa joc Alpha sau Beta. Am urmarit trailere, gameplay-uri si pot spune ca jocul arata foarte bine. Abia astept sa explorez universul creat de cei de la Bungie si sa incerc modurile pvp, co-op (un motiv pentru care voi achizitiona jocul ).

    PS4

  18. #18 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    In primul rand vreau sa felicit Altex/Media Galaxy pentru initiativa. Ma bucura nespus de mult atentia acordata in ultimul timp noua, comunitatii de gameri. Pe aceeasta cale multumesc si Console Games pentru faptul ca organizeaza astfel de concursuri. Pot spune fara cea mai mica indoiala ca este cea mai unita si activa comunitate dintre toate pe care le stiu.

    Sa vorbim deci despre Destiny. Cand au fost leakuite primele info-uri despre acest joc in 2012, vazand primele screenshot-uri am zis ca-i voi acorda o sansa, nefiind fan al seriei Halo. Pana atunci, ideea jocurilor Sci-Fi First Person nu mi se parea atragatoare.

    Am vazut primele trailere si mi-a placut. Odata ce s-a lansat PS4 si jocul a fost anuntat si pentru aceasta platforma, am inceput sa devin din ce in ce mai interesat de Destiny. O aventura spatiala in 1080p@30 fps pe PS4 urma sa fie o experienta de neuitat. Am ratat Alpha-ul din pacate, insa am reusit sa joc Beta timp de o saptamana in fiecare seara. Nebunia dinainte de beta, ma facea si mai entuziasmat, vazand cata lume astepta sa incerce jocul pentru prima oara.

    L-am instalat si am pornit. Primul lucru pe care l-am observat odata ce am intrat in Destiny Beta, a fost coloana sonora extraordinara.Ma simteam ca un erou a carui misiune este sa salveze ultimul orasel al omenirii de invazia unor Falleni.

    Primul caracter a fost un Titan. Am si jucat cu el mai toata perioada beta-ului, facand misiuni de grind pana la 2 dimineata, cautand arme, explorand fiecare coltisor al mapelor, totul cu o echipa de prieteni. Si asta mi-a placut foarte mult, faptul ca se bazeaza pe team work. Daca faceai misiunile de unul singur, va pot asigura ca nu aveau acelasi farmec ca atunci cand il jucai cu o echipa de 2-3 prieteni. Acelasi lucru l-am observat si la Crucible. Multa lume se plangea de hartile mici, insa acele harti te indemnau ca la fiecare combat sa ai un camarad langa tine. Am ales si jucat cu Titanul (Human) deoarece m-am simtit onorat sa joc cu un caracter vital in acest joc, Titanii fiind primii care au infiintat si aparat Orasul. De asemenea, in fiecare lupta ma simteam mai protejat, iar puterile Striker si Defender defineau perfect clasa unui Titan. Celelalte clase, Hunter si Warlock mi-au placut doar pentru abiitatile speciale dobandite.

    Sistemul de grinding diversificat m-a surprins si a fost aproape perfect pentru un Beta. Singurul lucru care nu mi-a placut a fost faptul ca in ultimele zile a devenit destul de plictisitor, intrucat toata lumea fiind level maxim, nu li se mai parea atragatoare ideea de a face un Explore sau Strike mission cu prietenii, ceea ce m-a facut sa ma gandesc ca in jocul final as putea intampina astfel de probleme, mai ales ca level cap-ul este 20. De asemenea faptul ca nu ne putem pastra caracterul in jocul final a fost un pic cam trist, avand in vedere itemele legendare pe care le aveam.

    Una peste alta, este primul joc de acest gen care ma atrage cu adevarat si oricat de mult as nega ca nu mi-a placut Beta-ul, parca are un acel ceva ce ma tine cu gandul la el constant. Presimt ca va fi un joc care sa se bazeaza masiv pe jocul in echipa, cu un univers intreg de explorat(la propriu), care sa te tina in priza mult timp...mai ales ca vom primi si content gratis in luna Decembrie de la Bungie, o idee excelenta de la care multi developeri ar trebui sa ia aminte. Chiar mi-as dori jocul, deoarece in perioada aceasta nu prea mai am ce juca multiplayer, iar Destiny pare promitator.

    Pe sfarsit, Gardieni, va las cu ceva screenshot-uri facute de mine, in care am surprins atmosfera intensa a jocului. Succes tuturor si sper sa ne vedem la un Explore pe Marte!

    Il doresc pentru PS4.Multumesc.
    Attached Images Attached Images destiny-beta_20140720144556.jpg destiny-beta_20140720183500.jpg destiny-beta_20140718142746.jpg destiny-beta_20140720183325.jpg

  19. #19 SP
    Banned asperas's Avatar
    Cu toate ca sunt un metalist inrait m-am luat putin cu dance-ul in Destiny!

  20. #20 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Dupa E3 MonkY a venit cu o idee buna pentru un interviu. Stiu ca era o intrebare legata de GOTY 2014, desi atunci am spus ca bătălia se va da intre Destiny si AC Unity dupa ce am incercat varianta beta am postat pe topicul Destiny concluzia mea, GOTY 2014 - Destiny si asta doar dupa ce am vazut beta pe al meu PS3. Mi-a placut cel mai mult clasa Hunter, stiu ca are un double spre triple jump, un fel de Carl Lewis cu steroizi .
    Am iubit si iubesc in continuare universul Mass Effect, Star Wars. Nu credeam ca o sa ma indragostesc din nou, dar odata cu varianta beta mi-am dat seama ca am o inima din ce in ce mai mare. Am văzut câteva peisaje superbe, erau momente când uitam de mine. Ce mai, un joc pe gustul meu, care se comporta foarte ok pe generația veche. Si in final, ca sa nu imi supar bătrânul PS3, daca voi câștiga pt. el imi doresc jocul, vreau sa il vad cu ventilatorul turat si "lacrimi" de fericire.
    Va las mai jos câteva poze făcute de mine cand jucam beta, scuzați calitatea. Enjoy
    uploadfromtaptalk1409658377080.jpguploadfromtaptalk1409658389072.jpguploadfromtaptalk1409658397238.jpg

    PS cine mai are nevoie de FIFA cand pot sa joc fotbal in Destiny?

    PPS mulțumesc celor de la Altex/MG pt aceasta inițiativa si nu in ultimul rand ConsoleGames, in ultima vreme au început sa ne răsfețe cu premii, de aceea va rog sa dati un click pe semnatura si sa ajutati un forum fantastic, unde cei mai mulți scriu din pasiune. Respect MonkY si felicitări!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 5 1 2 3 ... LastLast

Similar Threads

  1. Concurs "Hai la Altex/Media Galaxy" By MonkY in forum Concursuri
    Replies: 108 Last Post: 30-08-2014, 22:12
  2. Replies: 0 Last Post: 18-06-2011, 16:44

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts