Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 20 of 53

Thread: Concurs "Call of Duty: Advanced Warfare"

  1. #1 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar

    Concurs "Call of Duty: Advanced Warfare"

    Cu ocazia lansarii Call of Duty: Advanced Warfare am intrat in posesia mai multor exemplare ale ultimului joc din franciza celor de la Activision. Avem la dispozitie 3 copi de Xbox 360, 1 copie pentru PlayStation 3 si o copie pentru Review pentru Xbox One.
    Ca de obicei aceste jocuri vor fi oferite la concurs, de fapt vor fi doua concursuri, unul normal pentru examplarele oldgen si unul pentru copia Xbone.

    Concursul se va desfasura in felul urmator:
    • Pentru cele 3 copi de Xbox 360 si cea pentru PlayStation 3 trebuie sa postati in cateva randuri de ce ati vrea sa jucati CoD: AW.
    • Nu postati ceva monosilabic, gen "Bun" sau "OK" pentru ca nu vor fi luate in considerare acele posturi.
    • Durata concursului: 5 zile, perioada 10.11.2014 - 15.11.2014.
    • Se accepta o singura postare per user.
    • Premiile se vor acorda prin tragere la sorti (random).
    • La sfarsitul postului va rog sa specificati pentru ce consola doriti jocul: PS3 sau X360.

    Pentru exemplarul de Xbox One mai exista o conditie in plus, pe langa cele mentionate mai sus:*Aceasta regula vine direct de la publisher si nu poate fi evitata.
    *Daca cel care castiga nu va posta review-ul, va primi permaban pe CG!

    Inca o data lista premiilor:
    • 3 exemplare xbox 360;
    • 1 exemplar PS3;
    • 1 exemplar Xbox One - DOAR pt review.

    *va reamintesc ca jocurile sunt promo copies iar livrarea se va face prin fan curier (castigatorul plateste transportul). Dupa ce au fost anuntati castigatorii, va rog sa-mi trimiteti un PM cu numele complet, adresa completa (inclusiv cod postal) si numar de telefon. Datele voastre vor fi folosite strict pentru firma de curierat!
    Attached Images Attached Images cod_aw.jpg

  2. #2 SP
    Cons. Mercedes-Benz djleo666's Avatar
    Eu as dori sa fac review la joc pentru Xbox One. Daca toata lumea e de acord, bineinteles! Si bravo OEE pentru intiativa.

    Cred ca e cel mai interesant Call of Duty de la al doilea joc al francizei incoace, un joc care spera sa revitalizeze seria CoD. Toate filmuletele si postarile site-urilor de specialitate il lauda, iar pe mine m-au facut suficient de curios incat sa vreau sa-l joc.

  3. #3 SP
    Junior Member waterpuma's Avatar
    Mi se pare o initiativa foare acest concurs,dat fiind ca vedem cum majoritatea celor care pun mana pe un joc free il vand imediat ca sa faca rst de bani.Deci great job OEE.
    Call of Duty Advanced Warfare sper ca se va ridica la standerdele impuse de celelalte jocuri ale seriei,dar sper ca va reusi sa depaseasca unicul lucru care il face sa nu fie un joc de nota 10,si anume faptul ca tinde mereu sa repete elementele din jocurile prcedente si nu aduce ceva cu adevarat nou si revolutionar.Poate AW va reusi intr-adevar sa sparga aceste bariere sau poate ca nu.Vom vedea
    varianta de ps3

  4. #4 SP
    Senior Member Mayhem's Avatar
    Imi doresc sa joc CoD: AW in primul rand pentru ca nu mi-a scapat niciun joc al seriei (chiar daca cel mai mult joc CoD pentru campanie) in al doilea rand sunt fan Kevin Spacey si vreau sa vad cat de bine joaca in povestea din joc, iar in al treilea rand vreau sa vad daca la multiplayer s-au schimbat lucrurile in mai bine.
    Doresc jocul pentru PS3.

    PS. Sunt fan Kevin Spacey pentru ca din serialul House of Cards si pentru ca Filme.

  5. #5 SP
    Member micul_'s Avatar
    Nu am ratat vreun COD. E unul din jocurile mele favorite, sper sa fie mai lung ca ultimele prea au fost cam scurte sau cel puțin asa mi se părea mie Doresc varianta de PS3.

  6. #6 SP
    Member Drag05azs's Avatar
    In primul rand , de laudat initiativa, in al doilea rand ..sa intru si eu in concurs..
    De ce as juca COD? Pentru ca este ca un drog , se pare ca e din ce in ce mai slab , dar curiozitatea e din ce in ce mai mare.Am jucat toata seria (single player) , ravnesc la un CoD 5 World at War (sper sa faca un remake) pana atunci trebuie sa iau doza ..in speta Advanced Warfare. Sper sa fie ceva inedit , din cate am vazut e destul de interesant ;prezenta lui Kevin Spacey si atmosfera Sci-Fi poate il va aduce/readuce in atentia vechilor fani. Pe mine ma convins .
    Varianta Xbox360

  7. #7 SP
    Member naikum's Avatar
    Dupa multi ani de retineri , daca o sa fie cu noroc, Call of Duty Adwanced Warfare o sa fie primul shooter pe care il incerc pe consola PS3

  8. #8 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Nu vreau sa particip la acest concurs, vreau doar sa aplaud această inițiativă. Felicitări si bafta tuturor!

    PS: mai bine asa prin tragere la sorti decât prin număr de thx, la ultimul concurs au fost degeaba thx-urile

  9. #9 SP
    Junior Member nnnnkjuil's Avatar
    Sincer sa fiu, imi doresc sa joc CoD: AW deoarece mi se pare ca aduce un suflu nou in serie. Am fost la lansarea din Nexus Bar si am avut sansa de a vedea cu ce se mananca multiplayer-ul, care pare foarte spectaculos
    Bafta tuturor!
    As dori varianta de PS3

  10. #10 SP
    Senior Member DeathOfArt's Avatar
    Pentru ca nu mai exista Quake, in parerea mea Call Of Duty este un Quake cu mitraliere. Bun oricand pentru 2-3 meciuri de multiplayer cand nu mai exista jocuri ce merita jucate pentru poveste.
    Playstation 3

  11. #11 SP
    Member rascalov's Avatar
    Imi doresc sa castig Call of Duty: Advanced Warfare deoarece este un nou titlu al seriei Call of Duty. Este ceva nou, chiar din "viitor", sa spun asa.
    Vreau sa il joc pe PS3.

  12. #12 SP
    Junior Member Ph3nomen's Avatar
    Call of Duty ... amintiri ... prima oară când am auzit de seria Call of Duty a fost prin liceu acum mai bine de 10 ani, am început cu primul din serie care era plasat în al doilea râzboi mondial, cum eram şi sunt foarte atras de istorie am devenit fan instant. Orele pierdute în campanie şi nopţile nedormite dar trăite din plin, îmi trăiesc amintiri plăcute. Dar uite că omul se schimbă şi cu timpul o laşi mai moale, cel puţin " ever since " când au început să bage campanii din prezent şi viitor în noile titluri am încetat să mai joc de pe la Black Ops 2 aşa. Totuşi vâzând destul de recent trailerul noului Call of Duty AW în care este prezentat şi unul dintre cei mai mari actori din industrie " Kevin Spacey " şi secvenţele prezentate am cedat şi am fost prins în vrajbă yet again. Seria asta mereu a avut o rejucabilitate destul de ridicată fie din motivele cum că am avut parte de o campanie imersivă cu multa acţiune fie din parte multiplayerului care este unul dintre cele mai dominate terenuri online din ziua de azi mai ales pe " console". Eu unul recunosc campaniile şi zombie mode-ul din mp sau co-op pentru mine sunt un mare factor din marea reţetă pentru un joc bun. Aşteptând să pun mâna pe o copie ... happy reviewing for who ever wins this. PS3 or Xbox 360 care o fi disponibil.

  13. #13 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Nici eu nu particip, doar o idee: pentru castigatori imprumutati RNG-ul Bungie din Destiny. Astfel va puteti asigura ca tori posesorii de PS3 vor castiga variantele de 360 si invers.
    Felicitari pentru initiativa, ma bagam eu la review dar il am deja pe Xbox One.

  14. #14 SP
    Cons. Mercedes-Benz djleo666's Avatar
    Quote Originally Posted by Rasko View Post
    Nici eu nu particip, doar o idee: pentru castigatori imprumutati RNG-ul Bungie din Destiny. Astfel va puteti asigura ca tori posesorii de PS3 vor castiga variantele de 360 si invers.
    Felicitari pentru initiativa, ma bagam eu la review dar il am deja pe Xbox One.
    Se pot face Rasko 2 review-uri concomitente, sunt convins ca lumea le va citi pe ambele pentru a vedea puncte de vedere, poate, diferite.

  15. #15 SP
    Junior Member g33org33's Avatar
    Imi doresc sa castig Call of Duty: Advanced Warfare deoarece este singurul titlu al seriei Call of Duty pe care nu l-am jucat.
    Varianta Xbox360

  16. #16 SP
    Junior Member thafifth2006's Avatar
    Nu vreau sa particip, vreau sa va felicit pentru concurs !!!!

  17. #17 SP
    Junior Member SiLl3nTKiLl's Avatar
    Am jucat cod doar pe PC si imi doresc sa il joc si pe consola mea

    Varianta xbox 360

  18. #18 SP
    Completionist Boghy02's Avatar
    Doresc Call of Duty AW deoarece este ceva nou.Exo suit arata foarte cool + am vazut ceva stream de la amicul meu @iry si am fost surprins placut de el.Aaaa il avem si pe Kevin Spacey in campanie + survival arata bine Nu am mai jucat un cod de la World At War , dar acesta chiar doresc sa il joc Succes tuturor si GG CG pentru initiativa

    Detin PS3 si Xbox 360
    Attached Images Attached Images call-duty-advanced-warfare-wallpaper-ps4.jpg

  19. #19 SP
    Senior Member apbaciu's Avatar
    Particip la acest concurs pentru ca a venit momentul sa ii ofer o sansa acestui joc, fiind pentru prima data cand intentionez sa il joc.

    Varianta PS3

  20. #20 SP
    Member andreiaka's Avatar
    Frumoasa initiativa , felicitari organizatorului. As vrea sa incerc COD AW deoarece mi se pare un + pentru franciza. Elemente care pentru mine imi aduce aminte de Halo. Multa bafta tuturor.

    XBOX 360

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast

Similar Threads

  1. Call of Duty: Advanced Warfare By tbe in forum Sony PlayStation 4
    Replies: 1 Last Post: 06-11-2015, 23:45
  2. Call of Duty: Advanced Warfare By RonanN1 in forum Console Club
    Replies: 366 Last Post: 03-11-2015, 15:03
  3. Call of duty advanced warfare help ! By Ionut Laurentiu in forum Sony PlayStation 3
    Replies: 3 Last Post: 28-01-2015, 18:55
  4. Licitatie: Call of Duty Advanced Warfare By Danny in forum Licitatii
    Replies: 15 Last Post: 29-12-2014, 16:38
  5. Call of Duty: Advanced Warfare anuntat By paunstefan in forum Console News
    Replies: 19 Last Post: 12-06-2014, 17:00

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts