Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 44 of 54 FirstFirst ... 34 42 43 44 45 46 ... LastLast
Results 861 to 880 of 1068

Thread: iOS Games

  1. #861 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Eu inteleg ce zici MonkY, sunt jocuri OK, dar vorba ta, nu se compara cu restul de pe console si PC incat sa le acord vreun rol prea important in gaming.
    Cand o sa faca PlayStation-ul sau Xbox-ul aripi (in sensul ca n-o sa mai depinda de TV si de priza), o sa primeasca un touch-screen si o sa ma pot juca oriunde, orice... atunci mai vorbim - pana atunci comparam mere cu tractoare. Singura exceptie o mai face PlayStation Vita... insa depinzi prea mult de streaming (si de consola pornita acasa) - pentru ca in rest sta foarte prost la numarul de titluri.

    Ideea este ca in timp ce consolele nu prea imi arata mare branza lately (majoritatea vorbesc de jocuri bune peste un an, doi), in tot acest timp tabletele si smartphone-urile avanseaza (si ca performante si ca software) si ies jocuri pe banda rulanta... din ce in ce mai bune (cine neaga asta, inseamna ca nu s-a mai uitat de mult pe AppStore).

    Cel mai bun exemplu este jucaria de la nVidia (Tegra K1). A spalat pe jos cu Snapdragon 801 (ba chiar si cu 805)... in unele teste am vazut practic performanta dubla fata de un iPad Air. Si vine si Tegra M1... (vedem si ce raspuns vine de la Appe). Cum sa zic, in ritmul asta eu chiar sunt convins ca vom vedea din ce in ce mai multe jocuri bune si tari.

    Nu mai vorbim de faptul ca deja mi se pare jenant ca un PS4 se chinuie sa afiseze in 1080p pe cand avem deja smartphone-uri cu rezolutie 2560x1440 and more. I know... i know... nu poti sa pui un Uncharted pe tableta sau smartphone. Not just yet! But stick to this thread, and mark my words (am mai avut noi discutii despre "smartphone-urile si tabletele nu pot fi considerate console")...

    Anyway, let's get back to games! iOS games!

  2. #862 SP
    x2z
    Senior Member x2z's Avatar
    Mie imi plac ambele tipuri de jocuri, dar nu imi par comparabile, ci mai degraba complementare. Cateodata te joci pe device-ul mobil, alteori te pui la consola & TV. Eu pe telefon(nu am tableta) ma joc de la Plants vs Zombies ori Solitaire pana la Asphalt sau Virtua Tennis Challenge. Cel mai mult am jucat Asphalt 6 si 7, uneori peste 1h. Am mai cumparat si incercat Batman, Spiderman, Mass Effect, Nova, Gangstar, Modern Combat 4, dar niciunul din asa zisele jocuri mai serioase nu m-au captivat. Poate pe tableta este alta experienta, nu stiu.

    PS: Daca are vreo relevanta toate le-am jucat pe Android in conditii excelente dpdv hardware.

  3. #863 SP
    Member FlyingPotatoes's Avatar

    iOS Games

    Oricum o sa vina și set top boxul celor de la razer care va rula android tv și banuiesc ca va avea și specifactii destul de bune...
    Legat de ce zicea tudyniuz: eu nu cred ca atunci cand tu pleci in vacanta iți iei pcul/consola cu tine...

  4. #864 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Cei de la Eurogamer tocmai au scris un articol care confirma ce am spus mai devreme: Have mobile graphics finally surpassed last-gen console? • Eurogamer.net. Si da, ce vedeti in filmulet ruleaza pe o "amarata" de tableta cu K1! Enough said!


  5. #865 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Quote Originally Posted by FlyingPotatoes View Post
    Legat de ce zicea tudyniuz: eu nu cred ca atunci cand tu pleci in vacanta iți iei pcul/consola cu tine...
    Sincer, vacanta prefer sa o petrec departe de gadgeturi si jocuri si sa ma bucur de experienta din momentul respectiv. Iau de regula o tableta pe care am un ghid turistic, e de cele mai multe ori mai usoara decat cartea fizica. Dar nu simt nevoia de gaming in perioadele respective.

    Ma rog, sunt de acord la partea grafica cu ce zicea MonkY, dar nu imi place Eurogamer. Eu ziceam doar ca desi grafica e buna, chiar si Dead Space jucat pe un Samsung Note 1 m-a dat pe spate la vremea lui, tot nu am putut sa il joc destul pentru ca nu m-a atras. In schimb pe PSV au fost jocuri pe care le-am jucat destul, iar asta cu o grafica la o rezolutie mai mica si pe un ecran mai mic. E vorba de calitatea jocurilor. Cele mai rasarite jocuri de pe tablete nu sunt in aceasi liga nici cu cele slabe de pe console si PC. Ca sa nu mai zic ca sunt foarte multi care le vad doar ca pe niste flash games.

    Repet, la partea grafica sunt de acord cu totul. Eu zic ca intr-un an o sa ajungem la un nivel de detalii fantastic pentru ceva portabil, peste orice PSV. Insa cu toate astea, punem pariu ca gamerii tot 3DS isi cumpara? Nu vorbesc de majoritatea pietei, ci de gameri.

    Anyway, eu as zice ca nu sunt rele discutiile astea, vorbim si frumos si nu se cearta nimeni. Cum pe aria Android nu exista atatia oameni dedicati, doar aici poate avea loc o discutie de genul. Daca MonkY zice totusi ca e off-topic, poate le mutam pe acel topic despre care spunea el cu cateva posturi mai sus.

  6. #866 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Dar de GTA-uri si Max Payne ce zici Tudor ? Eu personal inca am GTA San Andreas pus pe iPad si inca ma joc cate putin. Cred ca nu exista joc mai complex pentru orice dispozitiv mobil, ca GTA SA.

  7. #867 SP
    Member FlyingPotatoes's Avatar

    iOS Games

    Cred ca cea mao mare problema cu gamingul pe tableta este schema de control. Eu cel putin urasc sa ma joc GTA: SA (ca tot zicea Razvan mai sus de el) cu acele controe de pe ecran . Mi-am cumparat niste '"ventuze" (nu stiu exact cum se numesc) și acum e ceva mai bine

  8. #868 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Dar de GTA-uri si Max Payne ce zici Tudor ? Eu personal inca am GTA San Andreas pus pe iPad si inca ma joc cate putin. Cred ca nu exista joc mai complex pentru orice dispozitiv mobil, ca GTA SA.
    Da , misto, imi place ca exista, dar dupa ce am butonat vreo 20 minute GTA, l-am lasat. E si un joc vechi pe care l-am jucat deja iar schema de control nu e pe gustul meu pentru un asemenea joc. In jocuri precum cele amintite de mine pe pagina anterioara cred ca un control cu touchscreen mi-ar placea. De Max Payne nu pot zice mare lucru, l-am jucat extrem de putin, mai degraba testat. Problema mea cu el cred insa ca ar fi aceasi ca si cu GTA. Imi place sa vad porturile astea, dar pana nu vine un joc de calibrul asta dezvoltat special pentru tablete dar NOU, nu pot fi prea entuziasmat de astea, le-am jucat la vremea lor.

    Eu cred ca EVE Online ar merge pe touch, un Football Manager sau Fifa Manager ar fi superbe. Acum exista doar niste variante dummed-down care nu sunt acelasi lucru. Poate chiar si LOL ar merge bine, vazusem ceva clipuri cu cineva care juca pe un device cu touch Pentru mine alea sunt jocuri cu care (scz de cacao) as putea pierde timp.

  9. #869 SP
    Member Inuhanyou's Avatar
    Intr-un joc nu numai grafica face totul... E usor sa zici ca pe telefon se afiseaza jocuri cu rezolutie mare si pe console aceeasi rezolutie abia se afiseaza....dar stai sa vedem un telefon are 5 inch de ecran si un televizor xx inch. Pe tablete e moda sa arate bine... insa nu ma poate convinge nimeni ca va fi prea curand jocuri de console PS3 de exemplu pe tableta. Nu sunt increzator ca vor scoate God of war 4 cu 72gb pe consola pe Ipad la cativa 3-5GB si va fi acelasi joc....cel putin nu in anii urmatori. My 2 cents.

  10. #870 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Rayman Fiesta Run gratuit: Expedia Media Lounge (apasati pe poza cu Rayman si apoi Download).

    Un cod de la mine: E7ATRWX4HWK6.

  11. #871 SP
    Admin MonkY's Avatar
    De cate ori posteaza tudyniuz ca nu are ce juca... mai apar vreo n jocuri tari pe iOS

    De data aceasta Monster Hunter Freedom Unite vine pe iOS! Stiu, s-a vandut in maxim 10 milioane de exemplare pe PSP si PSV (toata seria). Facem pariu ca desi este 14.99$ se va vinde de cateva ori mai bine doar pe iOS?



    Civilization Revolution 2 is out (exclusiv mobile)!



    Iar cireasa de pe coliva: CD Projekt Red anunta The Witcher Battle Arena for mobiles



    Bonus: World of Tanks Blitz Free pe iOS!



    Nu uitati de GodFire: Rise of Prometheus!



    Un alt joc interesant: AERENA - Clash of Champions.



    Si astea sunt doar cateva din cele lansate in ultimele zile.

  12. #872 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Eu am zis altceva, nu ca nu sunt jocuri multe, dar interpreteaza in continuare cum doresti.

  13. #873 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Eu am zis altceva, nu ca nu sunt jocuri multe, dar interpreteaza in continuare cum doresti.
    Man, eu n-am scris de "jocuri multe", ce Dzeu? Am zis "jocuri tari"... dar citeste in continuare ce doresti

    Btw, in caz ca l-ati ratat: Dragon Quest VIII (Square Enix) - din pacate a venit de pe console si cu pretul aferent: 24.99$. Dar, give it time... sigur o sa fie un discount, ceva.


  14. #874 SP
    Member FlyingPotatoes's Avatar
    Quote Originally Posted by ReNeGaDe124 View Post
    Rayman Fiesta Run gratuit: Expedia Media Lounge (apasati pe poza cu Rayman si apoi Download).

    Un cod de la mine: E7ATRWX4HWK6.
    The code [...]

    nvm, am uitat ca aveam contul pe RO
    Attached Images Attached Images screen-shot-2014-07-03-12.20.33-pm.png

  15. #875 SP
    Admin MonkY's Avatar
    In caz ca nu l-ati jucat, va recomand jocul Fate Forever. E unul din cele mai bune MOBA-uri pe care le-am jucat pe iOS. Arata si se misca extraordinar. Si e free! Si nici nu exagereaza cu IAP-urile (cel putin eu inca n-am simtit nevoia sa bag un leu in el). Here it is: https://itunes.apple.com/no/app/fate...658886500?mt=8


  16. #876 SP
    Senior Member Danny's Avatar
    Am facut recent un restore la un iPhone 4 i-ar acum, multe jocuri pe care le-am descarcat gratis din App Store sunt pe bani. De ce ?
    De anul trecut am avut Badland si Pivvot gratis luate de pe App Store.

  17. #877 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Probabil fie ai folosit un cont de iTunes diferit cand ai cumparat... fie esti pe un store diferit (Romania vs US de exp.).
    Daca stii cu siguranta ca este acelasi store si acelasi cont... chiar daca iti arata ca nu e free, da-i Buy din nou... ar trebui sa-l ia for free.
    Sau mai simplu, mergi si descarca-le din nou din lista de Purchased.

    P.S. Nu e corect "i-ar" in cazul acesta. "iar" este.

  18. #878 SP
    Senior Member Danny's Avatar
    Am dat buy si ma pune sa raspund la intrebarile de siguranta si etc. Am sa incerc putin mai tarziu sa trec pe alt store.

    P.S. Am obesrvat ca am gresit. Pregatesc primul meu review pentru CG si visez "-".

  19. #879 SP
    Member Inuhanyou's Avatar

  20. #880 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Are cineva The Wolf Among Us? Mie imi apare doar unul in appstore si nu scrie daca e doar un episod sau e un season pass. Dar la 5€ ma indoiesc sa fie season pass.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 44 of 54 FirstFirst ... 34 42 43 44 45 46 ... LastLast

Similar Threads

  1. Ce te joci acum (iOS) By Trefla in forum Apple
    Replies: 8 Last Post: 13-12-2016, 20:44
  2. iOS 8 By MonkY in forum Apple
    Replies: 158 Last Post: 10-04-2015, 13:43
  3. iOS 7 By MonkY in forum Apple
    Replies: 245 Last Post: 25-08-2014, 18:28
  4. IOS updates By AndRewqp in forum Apple
    Replies: 5 Last Post: 19-02-2013, 21:19
  5. Update iPhone iOS By freddie91 in forum Software
    Replies: 6 Last Post: 11-02-2013, 13:35

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts