Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 176 of 185 FirstFirst ... 76 126 166 174 175 176 177 178 ... LastLast
Results 3,501 to 3,520 of 3687

Thread: Clubul iPhone & iOS

  1. #3501 SP
    Mad Collector rodarkone's Avatar
    Sunt ceva probleme cu iOS 11 .. de ex la mine se conecteaza pe BT masinii si nu pot sa folosesc comenzile de pe volan sau cele ale consolei (masinii).

    dupa update - pot folosi cele ale consolei masinii insa tot mai are probleme

    1. cand conectez telefonul la masina trebuie sa dau play din telefon (music) nu mai merge automat
    2. nu pot folosii comezile de pe volan (next track / previous track )
    3. daca ma suna cineva se deconecteaza muzica si nu porneste automat cand termin convorbirea (la fel mesaj sau mail .. e foarte enervant)

    Practic au distrus compatibilitatea complet - mega jenant, e posibil sa fi facut manevra asta pentru a forta lumea sa cumpere packetul apple carplay. (care costa cateva sute de $ in plus)

  2. #3502 SP
    Member sahara's Avatar
    1 și 3 am observat și eu. 2 nu știu dacă mi-a mers vreodată pe un rns 315


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  3. #3503 SP
    Senior Member Razzosinni's Avatar
    Quote Originally Posted by iry View Post
    8+ merita da, mai ales ca are buton home . Cum rahat sa folosesti aifon fara hb? Aiurea-n tramvai
    Nici nu ma deranjeaza atat de tare asta, eu zic ca un redesign complet e binevenit. Mi se pare insa ciudat sa renunte la Touch ID. Spun asta deoarece e o tehnologie relativ noua si extrem de bine implementata. Initial, mi-am imaginat ca Face ID e oarecum o solutie temporara care va coexista la un moment dat cu amprenta, ca o vor integra sub display sau cine stie, dar a zis Federighi recent ca Touch ID nu se va intoarce. Pacat.

    Ah, da. Imi place la nebunie Apple Music. Tocmai mi-am activat free trial-ul. Iar faptul ca pretul e ajustat pentru Romania si e doar 20RON, nu 10$? Face toti banii.

  4. #3504 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Eu sunt multumit de iOS 11 pe 6S Plus, cu o singura exceptie. Incepand de la iOS 11.0.1, mi-a rupt bateria in doua. Chiar ma tine cam 50% fata de cum eram obisnuit (o zi in loc de doua)... L-am lasat, in ideea ca face reindexare si alte prostii, dar tot nu e OK. Macar vad ca si-a revenit battery usage-ul de peste noapte in idle (dupa 7 ore de somn, aveam tot 100% bateria)... N-am timp/chef acum, dar probabil ar trebui sa fac un backup in iTunes si sa il setez ca nou, dupa care restore din backup.

    La voi cum e cu bateria?

  5. #3505 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Eu la 6S, pe 11 am observat ca se misca putin mai repede si asta-mi place, dar bateria intr-adevar, tine cam 70-80% fata de inainte. Nu am urcat la 11.0.1 tocmai pentru ca am citit faza cu bateria, asa ca o sa astept un 11.1 sau ceva de genu.

  6. #3506 SP
    Member sahara's Avatar
    Parca e mai Ok cu 11.1 beta


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  7. #3507 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    Am o problema sacaitoare si jenanta in iOS 11.0.3. Pop-up-ul de volum deseori dispare, apas butoanele fizice de volum si pe ecran acest pop-up nu mai apare, astfel incat nu am niciun fel de feedback despre nivelul sunetului. Nici in active call nu mai pot vedea volumul.
    Volumul se schimba totusi, am incercat in youtube sau in alte video-uri.
    Daca restartez telefonul, problema dispare, insa in cateva zile apare iar. Folosesc un iPhone SE. Ati patit si voi ceva asemanator ? Alta solutie in afara de reset to factory defaults ?

  8. #3508 SP
    Member Smara's Avatar
    ^
    Am patit eu de doua ori, am dat restart si acum pare in regula . Am Iphone 6.

  9. #3509 SP
    Admin MonkY's Avatar
    In afara de restart, eu zic sa nu te agiti... Pana nu se pune la punct iOS 11-ul, vor tot exista bug-uri. Ne-am asumat acest risc cand am instalat iOS 11. Din pacate si Apple vad ca merge in trend-ul: lansam acum si reparam dupa. Chiar si cu acele zece mii de beta versions. Probabil vom vorbi de un iOS 11 bun de-abia de la 11.2 sau 11.3 incolo...

    La mine in continuare bateria e facuta praf. Ma bucurasem un pic la 11.0.3 dar s-a dus naibii. Culmea e ca in idle e sublim (de exp. nu pierd nici macar 1% pe noapte - cand dorm, desigur), dar la usage, ma uit cum scad procentele in draci. Daca inainte la normal usage aveam cam 10% cadere pe ora, acum de exp. dupa nici 3 ore de normal usage am 50% baterie. Cu alte cuvinte, de la 10 ore la 6...

  10. #3510 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Same here. iPhone 6S, bateria e praf si am o tona de bug-uri. iPhone 8 al prietenei, merge perfect iar bateria o tine nesimtit de mult comparativ cu mine (pe mine ma tine ca 3 sferturi de zi, iar pe ea cam o zi si jumatate sau chiar 2).

    Bug-uri exista destul de multe din pacate. Ce ma enerveaza pe mine cel mai mult este faptul ca BT-ul se activeaza singur la un anumit interval de timp si rupe bateria si ala.

  11. #3511 SP
    Senior Member Alexandru's Avatar
    După ultimul update îmi crapă aplicațiile deschise (pe i7) de zici că e prima versiune de Android cu care a venit s6’le.

  12. #3512 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Slava Domnului ca aplicatii care crasheaza, chiar nu am avut (ba chiar m-am mirat)... daca era asa, chiar ca treceam pe Android. Incearca o reinstalare de la zero, Alexandru.

    razvanrazy: BT-ul (sau WiFi-ul) porneste singur pentru ca aproape sigur le-ai inchis din Control Centre. Asa au gandit ei, ca daca vezi doamne detecteaza o anumita locatie sau un hotspot cunoscut, sa porneasca si sa se conecteze. Inchide-le direct din Settings si n-ar mai trebui sa porneasca singure.

  13. #3513 SP
    Senior Member Razzosinni's Avatar
    Oare Apple chiar nu ar putea incerca o lansare de iOS o data la doi ani? Mi se pare o prostie imensa mersul actual al lucrurilor - iese o noua versiune in septembrie care tinde sa afecteze relativa armonie a versiunii precedente (incep sa apara probleme cu bateria, performanta etc.), dupa care tot apar x.0.3, x.0.4, x.0.5. Unele chestii se rezolva, altele nu, in unele situatii apar alte mici neplaceri si totul merge asa pana prin martie-aprilie, cand iese x.1 (x.1.1, x.1.2 etc.), care elimina cam toate problemele. Toate bune si frumoase de acolo incolo, dupa care in septembrie o luam de la inceput.

    Istoria ne-a demonstrat, aproape fara exceptie, ca un an nu e suficient pentru o versiune de iOS pusa cu adevarat la punct. Chiar si asa, aparent e mai bine sa o luam noi in fiecare toamna de la zero decat sa isi ia Apple timpul necesar pentru a rezolva bug-uri. Le-o fi frica de faptul ca un iPhone sau un iPad nou nu se va vinde la fel de bine daca ruleaza un OS iesit de un an, dar care a avut imbunatatiri semnificative in acel interval de timp? Nu pot sa imi explic asta. Apropo, pe mine nu m-a ajutat niciodata faptul ca nu am facut upgrade la iOS. Chiar si cu soft-ul cu care vine din fabrica, in vreo doi-trei ani, va incepe inevitabil sa aiba probleme. M-am resemnat, pentru mine cel putin, statul departe de update-uri nu are niciun beneficiu pe termen lung.

    Imi place 8 Plus-ul enorm de mult, dar nu se simte la fel ca un iPhone proaspat scos din cutie, (spre deosebire de telefoanele care au venit cu versiuni de iOS pre-iOS 7) ci ca un produs aproape finalizat. Primele doua-trei zile m-a prostit, dar odata ce il folosesti constant si vezi cate pot aparea, iti doresti sa fi venit cu iOS 10.

  14. #3514 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Sunt de acord cu ce zici, as merge si mai departe spunand: de ce lanseaza un telefon in fiecare an, cu imbunatatiri minore, cand ar putea sa o faca odata la doi ani si sa simti ca ai cu adevarat un device nou? Dar e o chestie de marketing, e un ciclu pe care si l-au impus singuri si au obisnuit atat piata cat si competitorii lor directi ca asa se face. De ce sa vanda mai putin, cand pot vinde mai mult?

  15. #3515 SP
    Admin MonkY's Avatar
    iOS 11.1 is out! Desi ei se lauda din nou cu update-uri la emoji (parca s-au tampit toti cu astea), important e ca vine cu patch pt. vulnerabilitatea Krack pe WiFi, si spun multi ca din beta au observat imbunatatiri la baterie. Hai sa vedem ce-o iesi...

  16. #3516 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Incerc sa-l fac si eu diseara. Poate ma ajuta. Daca apuci pana atunci, da un semn p-aici, ca's mega curios daca se rezolva ceva pe 6S.

  17. #3517 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Pfoai! Am facut update-ul. Incarcat la 100%. Pierdut 20% baterie in 20 de minute (doar am verificat niste email-uri si instalat update-uri la apps). Dezastru! Deja ma duc sa caut garantia...

  18. #3518 SP
    Member sahara's Avatar
    Ceva nu e in regula cu telefonul tau


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  19. #3519 SP
    Admin MonkY's Avatar
    E clar ceva in neregula din soft. A scazut de la 100% la 80% in 20 de minute, dar de aprox. 10 minute nu a scazut nici macar un procent...

  20. #3520 SP
    Member sahara's Avatar
    Un restore?


    Sent from my iPhone using Tapatalk

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 176 of 185 FirstFirst ... 76 126 166 174 175 176 177 178 ... LastLast

Similar Threads

  1. iPhone 6S & iPhone 6S Plus By MonkY in forum Apple
    Replies: 280 Last Post: 06-11-2016, 15:30
  2. Replies: 96 Last Post: 13-10-2014, 18:58
  3. Replies: 97 Last Post: 04-10-2013, 12:12
  4. Update iPhone iOS By freddie91 in forum Software
    Replies: 6 Last Post: 11-02-2013, 13:35
  5. Replies: 4 Last Post: 28-09-2012, 22:51

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts