Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 168 of 185 FirstFirst ... 68 118 158 166 167 168 169 170 178 ... LastLast
Results 3,341 to 3,360 of 3688

Thread: Clubul iPhone & iOS

  1. #3341 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Singurele momente in care nu-mi raspunde touchscreen-ul e cand din greseala a ajuns ceva apa sau ceva umed pe ecran...

  2. #3342 SP
    Member cr0c0's Avatar
    Tipele alea de pe instagram erau destul de umede cand au ajuns pe ecranul meu Sper sa nu fie problema hardware totusi..

  3. #3343 SP
    Senior Member Zero's Avatar
    Nu mai am sunet la telefon, nici cand sun pe cineva, nici cand ma uit la un video/pornesc o melodie, nici cand imi inchid ecranul, nu aud acel *click*.
    Am facut si update la iOS si nimic.
    Si cand dau volumul mai tare/incet, nu mi apare "Sound" ci "Headphones" ciudat...
    S a mai intalnit cineva cu problema asta?

  4. #3344 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Poate are impresia ca ai castile bagate si din cauza asta, am patit la 5S acum vreun an. Ai incercat sa conectezi niste casti?

  5. #3345 SP
    Senior Member Zero's Avatar

    Clubul iPhone & iOS

    Nu am incercat, dar si a revenit dintr o data...
    Tot de 5S e vorba, 'mne bate l

  6. #3346 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Well, se pare ca vom avea un nou event marca Apple in data de 21 Martie! Daca ar fi sa ascultam zvonurile, vom avea un nou iPhone SE (un fel de iPhone 4 sau 5 adus la zi), un nou iPad (iPad Pro de 9.7"), upgrade la iOS 9.3, watchOS 2.2, tvOS 9.2, OS X 10.11.4... cine stie, poate vedem si un nou Watch?!?

    Sper sa ne vedem la conferinta live pe ChatBox... sa mai facem un pic haz de necaz!

  7. #3347 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Pai cu siguranta vom aveam iPhone SE de 4"in corp de iPhone 6 si un nou iPad Pro 9.7"cu 4 speakers si smart connector. Si pe langa actualizarile software, e posibil sa avem si un nou cinema display. Si ziceau unii de noi curele pentru ceas, asa ca nu cred ca lanseaza un nou ceas acum. Deci logic, era sa o faca, fiind "perioada".

  8. #3348 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Ce e Pro la iPad-ul ala Pro? Are aceasi utilitate precum un iPod Touch, doar ca se misca mai repede. Eu sper si la un refresh la Macbook 12", cu a doua generatie sigur au rezolvat din probleme si e mega tentant unul

  9. #3349 SP
    Admin MonkY's Avatar
    tudy: mie iPad Pro-ul mi se pare a fi cea mai buna tableta existenta pe piata. E la ani lumina de orice concurent, arata de zici ca nu-i adevarat si se aude impecabil (pt. o tableta). Se misca asa cum zice si Apple, mult mai bine decat tone de laptop-uri de pe piata. Ii pui o tastatura/mouse si lucrezi linistit pe un Pro. De Pencil nu mai vorbesc (daca esti in domeniu). Pe mine m-au oprit 2 lucruri sa-l achizitionez: 1. pretul (care pentru varianta de 128GB e un pic cam sus si nu-mi permit acum) si 2. dimensiunea ca tableta (nu m-am putut obisnui cu ea pe perioade de lucru mai mari). Dar cu siguranta voi avea un Pro la un moment dat

    Cand il compari cu un iPod Touch-ul, poate tu cand te referi la utilitate, te gandesti la faptul ca nu ai un MacOS pe el... Sa fiu sincer, in ultimele luni (cat m-am ocupat de constructia casei), laptopul a stat intr-o cutie, si absolut tot ce am avut nevoie a fost pe iPad. Planuri in AutoCAD, Numbers, Pages, Keynote, schite si toate cele... n-am simtit nici macar o secunda nevoia de un laptop. Unde mai pui ca luni de zile iPad-ul a fost routerul casei (de pe el am dat net la toate celelalte device-uri). Ah, si pentru o perioada a fost si TV-ul casei (ca deh, unde nu e curent... nici Dzeu nu cere).

    P.S. Asa la rece, iPod Touch-ul nu stie de multi-window, editare 4K, are de 4 sau 5 ori mai putin RAM, un speaker jenant (fata de 4 pe Pro), baterie de x ori mai mica... de rezolutie nu mai vorbim. Ce Dzeu man, cum sa compari mere cu pere?

  10. #3350 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    iPod Touch nu ruleaza 2 aplicatii simultan, are mai putin RAM, dar asta inseamna doar ca se misca mai greu decat un iPad Pro. Eu inca am un Touch 4G de vreo 4 ani si am pe el Pages, Keynote si iMovie, si desi se misca mai greoi, le ruleaza pe toate fara probleme. Odata cu Air 2 am simtit un boost de putere fata de Air 1, si asa a fost si cu "Pro" asta, dar e doar o chestie sintetica care nu se aplica mereu in viata reala.

    Cand zic ca nu e Pro nimic la el ma refer ca iMovie cu care vrei tu sa faci editare video in 4K e o glumita de aplicatie, niciun profesionist nu ar umbla cu asa ceva. E foarte ok pentru o platforma mobila, dar nimic mai mult. Nu neg calitatea ecranului sau porcaria aia de pencil de 100$, spun doar ca altii au venit cu tablete cu rezolutii 4K, i7 si full Windows, in timp ce pentru Apple exista doar piata consumatorilor media si putin office, dar nimic mai mult.

    Surface Pro si mai nou Surface Book sunt exclente prin comparatie, poti rula pe ele Photoshop, Premiere, etc, si sunt in varianta full nu ceva simplificat pentru un OS mobil. Daca ar veni Apple cu ceva similar, ruland OSX, optimizat in draci cum fac ei, atunci as vedea o explozie in categoria asta de produse.

    Uita-te cum au impins atatea chestii care existau deja la altii. Uita-te la Apple Pay, care exista pe Android cu cel putin 2 ani inainte, dar cand a venit Apple si a impins treaba asta, s-au pus rotile in miscare. Observ ca interesul lor nu este pentru cei care isi doresc device-uri avansate ci doar dispozitive cu care sa consume media, dar parca isi uita originile. Uita-te si la Mac Pro, care are 3 ani si n-a primit niciun upgrade.

  11. #3351 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    MonkY, cred ca el compara mere cu mere mai mici

    LE: Tudor, ai foarte mare dreptate. Si mereu am zis ca daca e cineva in stare sa implementeze "in masa" un lucru, ei sunt.

    Cat de iPad, am zis Pro pentru ca se speculeaza ca asta va fi denumirea noului iPad. iPad Pro 9.7, ca sa nu fie Air 3. Nu stiu de ce.

    In rest, iti spun sincer. Am iPad 2 de mai bine de 5 ani (luat day one) si inca-l folosesc zi de zi la chestii banale si un fotbal manager. Mai mult nu mai duce. Dar tot nu m-as descurca fara

  12. #3352 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Eh, imi place de el ca poate lucra linistit in Pages si Keynote pe un 4" (eu nu), dar in schimb vrea full Photoshop pe tableta (daca ar fi existat Photoshop full pe iOS, cred ca pana si pt. acela spunea ca nu are nevoie de un iPad Pro, si poate lucra in el chiar si pe iPod Touch ). Daca stam bine si ne gandim, nu e vina celor de la Apple ca Adobe in loc sa scoata un Photoshop adevarat si un Lightroom pt. iOS, prefera sa scoata 40 de mini aplicatii (mare parte pe bani) care sa se conecteze la al lor Creative Cloud (pt. alti bani)...

    Cat despre iMovie... n-o fi el pt. profesionisti, dar cum nici eu nu sunt (si probabil majoritatea), il folosesc ori de cate ori am nevoie. Si fac asta for free, pentru ca eu nu-mi permit sa dau mii de euro pe licente de Premiere si Photoshop pe PC. Astia cu bani deh, isi permit un Surface Book si licente Adobe, plus licente Office (professional, desigur)... Eu unul zic ca Apple a facut o super treaba oferind Pages, Keynote, iMovie, GarageBand & Co for free.

    "Porcaria" aceea de pencil de 100$ despre care vorbesti, mai ca-i baga in faliment pe cei de la Wacom... Ti se pare mult 100$ pe Pencil? Tin minte ca am dat ultima oara cam 1000$ pe un Wacom si lucram "blind" (adica nu vedeam ce desenez direct pe tableta, ceea ce mi se parea oribil - nu m-am putut obisnui niciodata). Apple a rezolvat si chestia asta si e "piece of cake" to use... Da, nu este pt. toti, si de-asta Pencil-ul nici nu merge pe iPod Touch

    Eu inteleg ca tudy vrea o tableta Apple cu MacOS, dar nu cred ca asta se va intampla prea curand. Si nu pentru ca nu se poate dpdvd hardware, ci pentru ca sunt 2 ecosisteme destul de diferite, ambele producand bani gramada si fiind foarte bune pe felia lor. De-asta nu avem nici MacBook cu touchscreen si nici iPad cu OSX... Dar, cine stie... orice se poate intampla. Poate vine Apple acum cu un nou iPod Touch cu 4GB RAM, 4 speakers, 3D Touch, stylus suport... si imi inghit vorbele

  13. #3353 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    O singura chestie-ti spun MonkY. O sa vedem MacOS sau un mix intre el si iOS pe iPad-uri pana in 2020. Spre asta se indreapta.

  14. #3354 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Nici n-am zis ca fac documente sau editez video-uri de pe iPod, doar ca daca vreau: pot. Pentru ca OS-ul e identic si am acces la aceleasi lucruri, dar pe care le fac pe un ecran mai mic si mai incet. Diferentele intre ele nu consider ca justifica denumirea de Pro. Iar denumirea de Pro nu vine de la professionals? Adica pentru profesionisti? Caz in care scuza cu lipsa bugetului pentru suita Adobe de exemplu e nejustificata, profesionistii isi permit treburile astea iar conform numelui produsului, pentru ei e facut device-ul. Dar guess what? Niciun profesionist nu isi va cumpara tableta pentru treburi in suita Adobe de exemplu, lucru cu care Apple s-a laudat, spunand ca e un produs pentru profesionisti, ca e nemaipomenita pentru editare foto/video si bla bla. Ca e device-ul perfect pentru MonkY nici nu ma indoiesc, era din oficiu. Spun doar ca mi se pare exagerat sa il numesti Pro cand de fapt e un iPod Touch de 12". Si nu vorbesc de Apple, ca ei pot sa numeasca produsele cum vor, e o chestie de marketing si atat. Dar MonkY, cand face si iPad 12" acelasi lucru precum cel pe care il ai acum, si nu iti aduce nimic in plus in afara de performanta mai buna, cum sa il numesti Pro doar pentru ca are in sfarsit stereo speakers?

    In fine, stiu ca nu ajungem niciunde cu discutia pana la urma, dar cred ca s-a inteles ce am zis.

  15. #3355 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Pai man, daca este asa cum zici tu mai sus, imi permit sa te intreb: pe sistemul asta de ce Dzeu mai vrei un MacBook nou... de ce iti mai faci upgrade la PC sau la telefon? Ca doar si ala vechi "facea acelasi lucru" (doar ca mai lent, pe ecran mai mic, cu rezolutie mai slaba, cu sunet mai prost)?!?

    Anyway, ma distreaza ca se vrea ca iOS-ul sa devina OSX, dar n-am auzit pe nimeni ca vrea ca Androidul sa devina Linux... Pai cum vine asta?

    P.S. iPad Pro nu are stereo speakers, ci quad. Intr-adevar, sunetul tot stereo e redat, dar presupun ca nimeni care are vreun sistem de sunet 4.1 nu spune ca "am stereo x 2 + 1".

    P.P.S. Of of... trebuia sa bagi tu neaparat placa aceea cu "pentru MonkY e perfect, ca e din oficiu"... desi am spus clar ce nu-mi place la el. In aceeasi nota, MonkY se gandeste ca poate PRO-ul de la iPad Pro nu vine de la "PROFESSIONALS", si o fi pentru "PROSTI"... Prost sa fiu, noroc sa am (pentru ca il vreau)! Hai bafta, ne vedem la conferinta!

  16. #3356 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Nu pot porni iTunes pe Windows 7 64bit. L-am instalat cu succes, dar cand apas dublu click nu se intampla nimic. Am incercat deja sa dezactiez antivirusi, firewalls, sa reinstalez, sa updatez drivere, insa fara succes, iar ce am gasit pe net nu m-a ajutat foarte mult. A mai patit cineva asta?

  17. #3357 SP
    Member cr0c0's Avatar
    instaleaza o versiune de iTunes ceva mai veche si vezi daca merge

  18. #3358 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Inainte sa incerci ce a zis cr0c0, iti recomand pur si simplu sa dezinstalezi iTunes (si tot ce tine de Apple, gen Apple Device Support), restartezi Windows-ul si mai faci instalarea odata, pe curat! Am patit-o de cateva ori ca un reinstall sa nu faca absolut nimic...

  19. #3359 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    De cateva zile am probleme serioase cu bateria telefonului (iPhone 6), adica il pun seara la incarcat si pana de dimineata e in jur de 60% bateria. In rest se descarca aproape instant (cateva ore) si trebuie sa-l incarc de 2x ori pe zi. Mai mult, pe la 20-25% se inchide (uneori) si nu isi mai revine pana nu il pun la incarcat. Nu am incercat sa-i fac o resetare completa, si nici nu as mai sta in el cu teste avand in vedere ca pare clar sa fie un defect de baterie.

    E vreun update nou care provoaca problema asta sau pot sa-l trimit direct la eMag la reparat? Thanks

  20. #3360 SP
    Member Hitman's Avatar
    Eu recent am inceput sa am o alta probleme legata de baterie si anume ca imi apare acelasi timp si la Usage si la Standby. Totodata am impresia si ca nu prea mai tine.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 168 of 185 FirstFirst ... 68 118 158 166 167 168 169 170 178 ... LastLast

Similar Threads

  1. iPhone 6S & iPhone 6S Plus By MonkY in forum Apple
    Replies: 280 Last Post: 06-11-2016, 15:30
  2. Replies: 96 Last Post: 13-10-2014, 18:58
  3. Replies: 97 Last Post: 04-10-2013, 12:12
  4. Update iPhone iOS By freddie91 in forum Software
    Replies: 6 Last Post: 11-02-2013, 13:35
  5. Replies: 4 Last Post: 28-09-2012, 22:51

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts