Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 178 of 185 FirstFirst ... 78 128 168 176 177 178 179 180 ... LastLast
Results 3,541 to 3,560 of 3688

Thread: Clubul iPhone & iOS

  1. #3541 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Google doarme cu Google Pay. Daca ei nu ma vor, sa fie sanatosi, urmatorul telefon va fi de la Apple dupa mai bine de 5 ani de android.

  2. #3542 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Nu sunt sigur, nu am incercat personal, dar citisem un post pe Facebook al unui amic, in care spunea ca poti sa pui .apk-ul si ca functioneaza. Again, no ideea. Eu personal, de-abia astept Apple Card... sa scap de "teama" cu revolut. Ca sa nu mai spun ca aplicatia revolut se comporta bizar rau. Deh, rusi...

  3. #3543 SP
    Senior Member Khufu's Avatar
    Un pic off topic, dar care e teama cu Revolut? Nu stiu la ce il folosesc oamenii in general, dar la ce am avut eu nevoie, mi s-a parut foarte ok. (plati in monede diferite cand am calatorit sau cumparaturi online). Curs bun, mai putin in weekend, ca deh. Am si retras, totul ok, doar o singura problema o data cand bancomatul nu a eliberat suma cand eram in alta tara, si tranzactia aparea pending. Am rezolvat in 10 minute pe live chat. Nu as sugera nimanui sa isi tina economiile de-o viata pe Revolut, nici macar salariu. Dar pentru restul, cred ca isi face treaba cu brio.

    Chestia cu rusii e relativa. Nu poti stii sigur, dar fii sigur ca oricum toti spioneaza si colecteaza date. Apple, Samsung, Huawei, etc. Google nu mai zic. Au deja destul despre toti

  4. #3544 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Ce probleme aveti cu iOS 13?

    Eu efectiv m-am saturat in astea cateva zile de cand il am, de problemele pe care le am. Astept cu foarte mare interes iOS 13.1

    Cele mai enervante si de care ma lovesc zilnic sunt:
    • Cand vreau sa dau share la poze pe whatsapp, imi crapa aplicatia photos
    • Cand vreau sa dau scroll rapid in poze (in sus), imi crapa aplicatia photos
    • Cand vreau sa dau click pe o poza mai veche de ultimile 2-3 zile, in loc sa o incarcare, apare un "!" in dreapta jos si asa ramane, desi iCloud photos este activ.
    • Cand vreau sa dau internet pe alt device, pica semnalul (apare si dispare reteaua pentru celalalt device, indiferent ca-i mac, windows sau iphone/ipad) si efectiv nu te poti conecta la el
    • Cand deschide orice pagina de internet in Safari sau Chrome, primul impact este o eroare mica, in partea de sus, care-mi spune ca a trebuit refreshuita pagina pentru ca nu a raspuns (sau ceva de genu)
    • Multe aplicatii pornesc si se inchid instant, including Smart Mobile de la Raiffeisen pe care o folosesc mai des (si din ce stiu, are update pentru iOS 13)
    • Crash la Mail app destul de des
    • Nu mai merge sharing la reminders (Aveam o lista de cumparaturi pe care aveam share cu sotia)
    • Cand deschid cutia de AirPods langa telefon, 1 din 10 dati imi mai arata cum se conecteaza castile ca sa vad cata baterie mai am
    • Din Files app, cand incerc sa downloadez niste fisiere pe care le-am pus de pe Mac, ma tot lovesc de eroarea "you can't save the file because the volume "Data" (uneori apare doar "/") is out of space" in conditia in care mai am peste 10GB available on iCloud.

    O alta chestie enervanta este faptul ca au lasat si 3D Touch, dar si "noul" tinut ca sa apara meniul, iar asta inseamna ca daca vreau sa rearanjez sau sterg ceva, trebuie sa trec prin cativa pasi. Ar fi trebuit ca pentru terminalele care au 3D Touch sa functioneze cum era inainte.

    Bonus - faptul ca au bagat sectiunea de updates din AppStore in "analele" aplicatiei

  5. #3545 SP
    Member VictusG's Avatar
    Eu am Beta 13.1, in afara de 2 puncte din ce zici acolo care nu am incercat niciodata, nu am nici o problema si nici nu am avut.
    Folosesc Whatsapp cam 3 ore pe zi, aplicatia cu Poze iar, Mail toata ziua....

  6. #3546 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Pai Beta 13.1 am auzit ca e mega stabil. Din acest motiv se grabeste si Apple cu lansarea si-l scot acum pe 24 desi era programat pentru Octombrie.

    E ciudat ca nu ai avut nicio problema de genu, pentru ca e plin internetul de asa ceva. La o cautare random uite ce am gasit (vezi inclusiv comentariile).

    Oricum, poate depinde si de modelul de telefon.

  7. #3547 SP
    Admin MonkY's Avatar
    razvanrazy: la mine nu se manifesta niciuna din problemele de mai sus. Nu a crashat nimic, nici pe iPadOS, nici pe iOS. iPhone 8 Plus si iPad Pro la mine. Am vazut niste mici glitch-uri... dar pana acum nu ma pot plange de nimic. Incearca sa instalezi pe curat.

    P.S. Da, urasc si eu treaba cu 3D Touch-ul (pe iPhone), dar pe iPad e mai destept noul mod.

  8. #3548 SP
    Manager paul's Avatar
    Quote Originally Posted by axi0mX
    EPIC JAILBREAK: Introducing checkm8 (read "checkmate"), a permanent unpatchable bootrom exploit for hundreds of millions of iOS devices. Most generations of iPhones and iPads are vulnerable: from iPhone 4S (A5 chip) to iPhone 8 and iPhone X (A11 chip). GitHub - axi0mX/ipwndfu: open-source jailbreaking tool for many iOS devices
    axi0mX on Twitter

    Unpatchable bug in millions of iOS devices exploited, developer claims | Ars Technica

    Developer of Checkm8 explains why iDevice jailbreak exploit is a game changer | Ars Technica

  9. #3549 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Din pacate, nu functioneaza pe cele noi. Dar, daca ar reveni Cydia cu toate cele (la vremurile bune de alta data), mi-as lua un X sau ceva, doar pt. varianta cu Jailbreak.

    Din fericire, exploitul nu afecteaza enclavele de securitate, TouchID and stuff (that would've been a really bad thing for everyone). Chiar sunt curios cum va evolua treaba. Nu de altceva, dar de multe ori am vazut anuntate super mega exploit-uri, patchuite a doua zi de Apple.

  10. #3550 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    Pt cei care jucati COD - a aparut COD Mobile pt Iphone. (Se poate conecta si controla si cu controllerul de PS4). E foarte frumos facut jocul. Si e FREE
    https://apps.apple.com/au/app/call-o...e/id1287282214

  11. #3551 SP
    Manager paul's Avatar

  12. #3552 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Au mai ramas ~ 10 minute! <3 #Apple Special Event Keynote #WWDC #LIVE




  13. #3553 SP
    Manager paul's Avatar
    Quote Originally Posted by Apple
    Apple reimagines the iPhone experience with iOS 14

    iOS 14 introduces new ways to customize the Home Screen, discover and use apps with App Clips, and stay connected in Messages

    Cupertino, California — Apple today previewed iOS 14, introducing the biggest update ever to Home Screen pages with beautifully redesigned widgets and the App Library, a new way to tap into the App Store with App Clips, powerful updates to Messages, and more.
    The new widgets present timely information at a glance and can be pinned in different sizes on any Home Screen page. Users can create a Smart Stack of widgets, which uses on-device intelligence to surface the right widget based on time, location, and activity.
    Home Screen pages can display widgets that are customized for work, travel, sports, entertainment, and other areas of interest. At the end of the Home Screen pages is the App Library, a new space that automatically organizes all of a user’s apps into one simple, easy-to-navigate view, and intelligently surfaces apps that may be helpful in the moment. Users can choose how many Home Screen pages to display and easily hide pages for quicker access to the App Library.

    Incoming FaceTime and phone calls and Siri interactions take on an all-new compact design that enables users to stay in the context of what they are doing. With Picture-in-Picture support, iPhone users can now watch a video or take a FaceTime call while using another app.
    “iOS 14 transforms the most iconic elements of the iPhone experience, starting with the biggest update we’ve ever made to the Home Screen,” said Craig Federighi, Apple’s senior vice president of Software Engineering. “With beautifully redesigned widgets on the Home Screen, the App Library that automatically organizes all of your apps, and App Clips that are fast and easy to discover, iPhone becomes even more powerful and easier to use.”

    A New Way to Discover and Use Apps with App Clips

    Powerful Updates to Conversations in Messages

    Greener Ways to Explore and New Guides in Maps

    Enhanced Privacy Features for More Transparency and Control

    Additional iOS 14 Features

    Availability
    Apple reimagines the iPhone experience with iOS 14 - Apple

  14. #3554 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Mi se par foarte cool toate update-urile. Da, stiu, vor veni cei cu Android si vor spune ca aveau si ei de mult timp. Well, no problem, sa vedem cat de repede le vor copia.

  15. #3555 SP
    Member ymess's Avatar
    Individual nu e cine stie ce, dar ca ecosistem e de departe cea mai buna experienta.
    Nu ma refer la functionalitati, ca asa se gasesc aplicatii similare / chiar mai bune si pe Windows / Android.
    Ce ma incanta: detasat, cumulat am cei mai putini nervi facuti pe iDeviceuri.
    Sunt o multime de detalii marunte / sincronizari, e extrem de bine gandita experienta asa cu sistem "semi-inchis".
    Si culmea, eu inca am 6S, si aparent voi primi IOS 14, telefon vechi de 5 ani de zile
    Am publicat acum cateva luni o aplicatie simpluta pe IOS, programul lor de developeri (care nu e perfect are si el ceva probleme) e fenomenal. Pentru un dezvoltator extern, aplicatiile pe IOS sunt mult mai usor de intretinut, au mult mai putine issues, si efectiv Apple pune la dizpozitia dezvoltatorilor absolut orice, inclusiv si servicii de stocare cloud gratis. Eu nu imi imaginez alta firma sa vina cu un ecosistem "semi-inchis" care sa faca fata la asa ceva.

    LE: daca ar fi sa pun un pariu medium-long term eu cred ca Apple mizeaza mai mult pe monopolul la capitolul ecosistem, decat la deviceuri hardware.

  16. #3556 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Mie imi place că nu se mai cramponează în a menține același look & feel câte 5-10 ani, de parcă ar fi consolă. Au devenit îndrăzneți, deschid cât mai mult ecosistemul, dau mai mult acces developerilor, vin cu API-uri noi, cu engine-uri care să te ajute să treci și pe iOS/MacOS... Acum și cu widget-uri și management al iconițelor, cizelate toate cele în stilul lor tipic. Eu merg în paralel și cu iOS și cu Android, și deși am jde mii de opțiuni pe Android, am ajuns să îmi doresc un OS mai simplu de folosit, cu cât mai puține issues... cu alte cuvinte, m-am îndreptat spre OxygenOS sau UI-uri care nu fac altceva decât să încerce să imite iOS-ul. De la animații și până la gestures. Asta dovedește că e bine gândită treaba la Apple acolo, nu contează pentru mine cine pe cine copiază.

  17. #3557 SP
    Manager paul's Avatar
    Quote Originally Posted by Ars Technica
    The attorneys general for 33 states and the District of Columbia have reached a $113 million settlement with Apple over allegations that the iPhone maker throttled performance in several generations of the device to conceal a design defect in the battery.

    The states alleged that Apple throttled performance in aging iPhones without telling consumers it was doing it or why. That concealment violated states' consumer protection laws, the attorneys general argued.

    The proposed settlement with the states (PDF) doesn't kick any money to consumers. The $113 million will instead be divided among the participating offices to support their consumer protection divisions and recoup the cost of litigation. Additionally, the settlement mostly requires Apple to be more transparent about its behavior, providing "clear and conspicuous information" to consumers about device performance management and battery health.
    Apple settles with states for $113M over iPhone battery throttling | Ars Technica

  18. #3558 SP
    Manager paul's Avatar
    Introducing AirPods Max:

    AirPods Max — Journey into Sound:

  19. #3559 SP
    Manager paul's Avatar
    iOS, iPadOS, tvOS 14.5, watchOS 7.4 si macOS 11.3 sunt disponibile: iOS 14.5 offers Unlock iPhone with Apple Watch, diverse Siri voices, and more - Apple.
    App Tracking Transparency:

  20. #3560 SP
    Member JohnnyUSA's Avatar
    Si asa mai avansam cu un pas inainte in promovarea nenorocitei de globalizari, emoticoane care reprezinta combinatia intre diferite rase, emoticoane reprezentand transgenderi samd..


    f m m Apple!!


    Sent from my iPhone using Tapatalk

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 178 of 185 FirstFirst ... 78 128 168 176 177 178 179 180 ... LastLast

Similar Threads

  1. iPhone 6S & iPhone 6S Plus By MonkY in forum Apple
    Replies: 280 Last Post: 06-11-2016, 15:30
  2. Replies: 96 Last Post: 13-10-2014, 18:58
  3. Replies: 97 Last Post: 04-10-2013, 12:12
  4. Update iPhone iOS By freddie91 in forum Software
    Replies: 6 Last Post: 11-02-2013, 13:35
  5. Replies: 4 Last Post: 28-09-2012, 22:51

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts