Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 19 of 27 FirstFirst ... 9 17 18 19 20 21 ... LastLast
Results 361 to 380 of 540

Thread: iPhone 6

  1. #361 SP
    Member Hitman's Avatar
    Inca nu am prins unul sa ma joc pe el, dar cat de curand o sa il incerci si eu. Ceva idei de unde il pot comanda mai ieftin decat la jepcarii nostri?

  2. #362 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Pai, depinde ce varianta vrei... cam peste tot am vazut varianta de 16GB, pe care eu personal o urasc. Din punctul meu de vedere, n-ar trebui sa se mai vanda asa ceva in 2014. 32GB minim... Eu am vazut cativa pe grupul https://www.facebook.com/groups/appleus3r/ care vindeau iPhone 6 pe la 3100 RON. Presupun ca gasesti si pe okazii / tocmai / olx... atata timp cat te asiguri ca-l poti testa inainte si ai garantie internationala (desi daca ai probleme cu el acum, chiar nu stiu cum se procedeaza, i6 nefiind inca lansat oficial in Romania).

    Daca rezisti, asteapta sa apara pe la Vodafone/Orange si il iei cu discount serios. Dar te vor "prinde" cu contract pe 2 ani...

  3. #363 SP
    Member Hitman's Avatar
    Ma tot feresc de contractele celor de la Vodafone si Orange. Prefer sa il iau la liber. Tinand cont ca nu sunt genul care sa tina muzica pe el, varianta de 16gb mi-a ajuns in trecut, dar ce-i drept actualul are 32gb
    Pana cand ma hotarasc eu...asteptare cat mai scurta iti doresc

  4. #364 SP
    Senior Member Razzosinni's Avatar
    Chiar, cand ar trebui sa iti soseasca, MonkY?

  5. #365 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Maine ar trebui sa vina Razzosinni (dupa ce am ratat livrarea de Sambata prin cineva care venea din Germania)... Daca stiam ca e diferenta de waiting atat de mare intre 64GB si 128GB, luam de 128 si gata... Mai ales ca astea de 128GB care au venit pana acum au fost PERFECTE! Nici macar un singur defect nu le-am gasit (ma refer la pixeli morti, backlight bleeding, zgarieturi, etc.). Sper ca si al meu sa fie "norocos"

  6. #366 SP
    Member FlyingPotatoes's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Daca rezisti, asteapta sa apara pe la Vodafone/Orange si il iei cu discount serios. Dar te vor "prinde" cu contract pe 2 ani...
    Am fost in weekend si am intrebat de i6 la Orange si mi-au zis ca o sa il aduca luna viitoare.

  7. #367 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Da, pai ar trebui sa apara si la noi oficial pe 31 Octombrie, intrucat Apple pe 16 Octombrie va anunta urmatoarea "sarja" de tari ce vor primi iPhone 6 oficial. Mai jos lista si datele:
    • Friday, October 17: China, India and Monaco

    • Thursday, October 23: Israel

    • Friday, October 24: Czech Republic, French West Indies, Greenland, Malta, Poland, Reunion Island and South Africa

    • Thursday, October 30: Bahrain and Kuwait

    • Friday, October 31: Albania, Bosnia, Croatia, Estonia, Greece, Guam, Hungary, Iceland, Kosovo, Latvia, Lithuania, Macau, Macedonia, Mexico, Moldova, Montenegro, Serbia, South Korea, Romania, Slovakia, Slovenia, Ukraine and Thailand


    ---------- Post added 13-10-2014 at 18:06 ----------

    Btw, ca fapt divers:
    • precomenzi iPhone 6 si 6 Plus in US, UK, Germania, etc. - 4 milioane
    • precomenzi iPhone 6 si 6 Plus in China (atat) - 20 milioane

  8. #368 SP
    Member Hitman's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    • precomenzi iPhone 6 si 6 Plus in China (atat) - 20 milioane
    Au nevoie sa le studieze bine sa iasa copia perfecta.

  9. #369 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Hai ca in sfarsit mi-a venit si mie jucaria... Damn, ce-am mai asteptat-o! Anyway, daca doriti sa fac anumite teste (except bending it, dropping it, blending it... of course) let me know. Mai ales ca a fost deja un preview pe-aici. Oricum o sa dureze cateva zile testul de baterie...

    P.S. Ma mira faptul ca pana acum la niciun iPhone 6 nu i-am gasit defecte... cel putin nu vizibile. Mai ales dupa ce am tot citit de unii care le-au primit ciobite, lovite, zgariate, cu margini care se misca, etc...

  10. #370 SP
    Senior Member Trefla's Avatar
    Asta am observat si eu la telefonul meu si pe la prieteni ( ceea ce e un lucru bun , gata cu loteria pentru ecrane ) Quality Control mai bun ?

  11. #371 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Phew... am reusit sa-mi fac restore, update... sa-mi transfer vreo 5.000 de poze (5808 to be more exact), sa fac niste mici teste... si totul s-a miscat impecabil. Inca nu-mi vine sa cred ce diferenta este la culori (in special la alb) fata de Note 3. Iar ca sunet, desi am testat 3 iPhone 6-uri pana acum si m-am gandit ca poate se auzeau mai tare celelalte ca si exceptie, trebuie sa recunosc ca asta e... speakerul de pe i6 e prea tare. Cred ca e primul meu smartphone pe care ma simt nevoit sa nu stau la 100% volum (as putea spune ca se aude la un volum aproape dublu fata de Note 3, care totusi, e ditamai paleta). Indraznesc sa spun ca se apropie de iPad Air - imi pare rau acum ca n-am facut test audio la 6 Plus, dar poate mai prind unul si fac o comparatie.

    Downsides: nu-mi placea prea mult back cover-ul din piele de la Apple. Don't get me wrong, e foarte bine facut, foarte solid... insa e mare pacat ca are marginile atat de ridicate. Se duce tot feelingul de "ecran rotunjit pe margini" si cam spui adio la swipes left-right (pt. ca te lovesti tot timpul de marginile cover-ului). Cred ca va trebui sa gasesc ceva minimalist... Si un alt downside, YouTube-ul a murit de vreo 2 ori cand am incercat sa-l trec in background. Sper sa rezolve cu crash-urile astea, ca nu-i frumos. Hai cu 8.1 ala (maine ar trebui sa fie anuntat cu noile iPad-uri, nu?)...

    ---------- Post added 15-10-2014 at 06:25 ----------

    Gata, ma duc sa pic... i-am stors bateria complet. Am fost atat de prins ca am si uitat sa fac o estimare. Dar oricum ar fi fost useless, intrucat l-am conectat la PC pt. iTunes stuff, si automat s-a dat peste cap estimarea de baterie. Dar, ca idee, de aseara de la ora 22:00 pana la 06:00 l-am "rezolvat". Folosit in draci. In afara de YouTube care a murit cand l-am trecut in Background, totul flawless. Chiar mi-era dor de experienta iOS (pe telefon, ca am totusi pe iPad) si sa dea naiba daca se compara cu altceva. It just works! Am facut mici teste care pe Android ma chinuiau (gen sa deschid in Flipboard sau Facebook link-uri si filmulete)... si da, iOS a ramas la fel de bun.

    I love extensions! Prima extensie din iOS 8 pe care am pus-o a fost "View Source". In sfarsit, pot sa vad si eu sursele unui site direct din Safari. Ole! De-abia astept sa vad ce alte nebunii mai vin.

    Camera e la cateva generatii distanta de cea de pe Note 3... chiar daca acesta are rezolutie mai mare. O sa fac niste teste mai serioase, dar asa, la prima vedere (de fapt am mai testat, dar nu am prins perioada de "intuneric") e incomparabil. Nu stiu cum face, dar prinde niste detalii la o viteza care m-a lasat paf (si asta o spune unul cu ditamai DSLR-ul langa). Ma gandesc ce ar putea face Apple cu un senzor de 20Mpx... Chiar, de ce Dzeu nu or scoate si o camera foto?

    Apropos, in cele 5 minute or so de cand scriu randurile de mai sus, deja s-a incarcat la 15% (via iPad power brick, of course), deci cred ca in continuare are boost-ul acela prin care prima jumatate a bateriei se incarca extrem de repede, dupa care o ia mai slow. Voi face si teste serioase de baterie, dar acum din pacate... pic de somn. NB!

  12. #372 SP
    Member Hitman's Avatar
    Sunt la 80% convins sa imi iau i6. Stiu ca poti mai mult
    Ieri ma chinuia un amic cu un 5s de vanzare...

  13. #373 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Hitman, departe de mine gandul de a te convinge. Ba din contra, mie imi era ca nu ma vor convinge pe mine upgrade-urile unui i6 (asa cum am zis vroiam un 5S). Dar sunt mai mult decat multumit de toate cele, si nu pot sa repet suficient cat de mult imi convine acel Zoom Mode. Chiar am renuntat la Bold text pentru ca in Zoom Mode e atat de OK incat in majoritatea cazurilor e totul mai mare chiar si decat pe Note 3. La naiba, pt. mine e purrrrfect!

    Faptul ca este atat de mare fata de un 5S si totusi nu are decat vreo 17 grame in plus, te face sa spui "wow, dar de ce e asa usor?". Am avut feelingul asta cand am trecut de la i4 la i5... si nu credeam ca se va intampla acelasi lucru cu un telefon atat de mare. Acum, sa fiu sincer, l-as fi preferat un picut mai gros si cu o baterie mai mare, dar daca asta e trendul, ce sa mai comentez?

    In rest, cum sa zic... m-am simtit si eu bine cand m-am dus la piata si nu-mi cadeau pantalonii de pe mine si nici nu trebuia neaparat sa am pantaloni de rapper ca sa-mi incapa telefonul. Acum, poate e un picut gresit ca eu compar cu Note 3-ul, dar ce sa fac... acela a fost telefonul meu cel mai folosit lately.

    Btw, eu n-am avut niciun fel de drop in retea (nici 3G, nici WiFi sau Bluetooth)... dar recunosc ca nici nu am abonament cu 4G. No reboots, no freezing (cu exceptia lui nea YouTube in Background).

    Hai sa pun niscaiva poze cu benchmarks...
    Attached Images Attached Images img_0032.png img_0033.png img_0034.png img_0035.png img_0038.png img_0039.png img_0040.png img_0041.png img_0042.png img_0043.png img_0044.png img_0045.png img_0046.png img_0047.png img_0049.png img_0048.png

  14. #374 SP
    Member Hitman's Avatar
    Incep sa imi caut
    Multumesc pentru toate detaliile si benchmark-urile facute. Pe internet vezi o gramada de chestii, dar nu stii niciodata cat de "corecte" sunt, asa ca intotdeaua am preferat sa vad device-ul direct sau de la o sursa sigura.

  15. #375 SP
    Senior Member DeathWings's Avatar
    Incearca sa pornesti un video pe youtube cat timp ringerul este on (adica nu ai sunet) apoi switch off ringer . Spune-mi te rog daca ai sunet

  16. #376 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Da, merge sunetul la youtube in continuare.

    Apropos, charging-ul la iPhone 6 a durat fix 2 ore (de la 21:15 pana la 23:15). Asta cu chargerul de iPad Air (cel de 15W). Data viitoare incerc cu chargerul lui oficial, si aflam atunci daca e limitata puterea la incarcare sau nu.

  17. #377 SP
    Admin MonkY's Avatar
    De la iFixit aveti un wallpaper special pentru iPhone 6. Enjoy!
    Attached Images Attached Images wallpaper_iphone_6.jpg

  18. #378 SP
    Senior Member Razzosinni's Avatar
    Folosesc si eu telefonul de o zi si jumatate, iar adevarul este ca imi place foarte mult. In mare, design-ul mi se pare reusit. Benzile alea de pe spate de care toata lumea era oripilata nu arata atat de rau odata ce ajungi sa vezi telefonul. Am stat si m-am gandit, dandu-mi seama ca ar arata destul de sec fara ele pe spate. Ce imi displace total e camera - prea iesita in afara, prea nelalocul ei. In rest, ma declar mai mult decat multumit. Butoanele de volum si cel de lock arata intr-un mare fel, iar marginile rotunjite aduc o schimbare interesanta. Si-asa se plangea lumea ca iPhone-ul arata dintotdeauna la fel. Seamana mult cu One M8, mai ales pe spate, cu diferenta ca telefonul celor de la HTC e mult mai reusit. Eu oricum am fixul meu legat de iPhone 5, care mi se pare cel mai frumos telefon care a aparut vreodata.

    Daca la design nu prea am obiectii, la utilizare e o cu totul alta treaba. Chiar daca am maini mari, nu mi se pare natural sa il folosesc cu o singura mana. Reachability e OK, isi face treaba si merge de fiecare data, la fel si swipe de la stanga la dreapta pentru a da back, dar adevarul e ca nu sunt fan al display-ului mai mare. Ma innebuneau unii ca ce fain o sa fie sa ma uit la video-uri pe el. Cand sunt acasa, nu e insa cazul - raman tot la Mac/iPad/TV. Mai mult decat atat, telefonul e ridicol de alunecos - asta combinat cu dimensiunile gigantice iti da o senzatie de spaima cand il utilizezi pe strada. Urasc sa imi pun huse pe telefoane, sunt fan declarat al ideii "folie fata-spate and be done with it", insa am simtit nevoia de a-i adauga un minim de grosime ca sa ma faca sa ma simt mai safe. Ce ma uimeste e calitatea ecranului. Nu inteleg cum o rezolutie de 750p pe un display de 4.7" poate reda o astfel de calitate. La un moment dat, voiam sa imi cumpar 6 Plus pentru 1080p, dar acum nu regret ca nu am facut-o. Totul se vede perfect.

    Daca tot ziceam de Reachability si functii implementate foarte corect, Touch ID merge impecabil. Nu a dat niciun rateu. La fel ca Reachability, de altfel. Cea din urma, in schimb, e mult mai putin relevanta. De cele mai multe ori, mi se pare firesc sa folosesc telefonul cu ambele maini.

    De baterie nu sunt foarte impresionat - tine cam 6 - 7 ore de utilizare continua, cam ca la toate iPhone-urile de pana acum si nu trebuie incarcat mai mult de o data pe zi. Ce m-a dezamagit e standby-ul. Daca in timpul noptii se consumau maxim 3-4 procente, azi-dimineata aveam cu 10% mai putin decat atunci cand m-am pus in pat. Nu inteleg de ce s-a intamplat asta, mai ales ca nu sunt genul care sa isi lase toate functiile pornite ca trebuie, ca nu.

    Performanta a fost intotdeauna esentiala pentru mine, iar iPhone-ul a fost dintotdeauna preferatul meu in ceea ce priveste acest aspect. 6 nu face exceptie - se misca extrem de fluid si de natural, nu are intarzieri, nici lag. Citeam saptamanile trecute ca unii aveau crash-uri si minuni - mie mi s-a intamplat o singura data, cand eram prin iCloud in setari, insa niciodata in aplicatii third-party. Ma asteptam sincer ca Apple sa abandoneze dual-core-ul in 2014, dar aparent, nu e necesar. Nu observ niciun fel de diferenta intre cum merge telefonul acum si cum mergea 5S de cand l-am scos din cutie. Niciodata nu am simtit ca e de doua ori mai rapid modelul mai nou, cu 25% mai rapid, whatever. Il pornesti si merge, e simplu. Asta a fost pana acum experienta mea cu telefoanele de la Apple. Benchmark-urile, testele, comparatiile si orice alte cifre nu fac doi bani atata timp cat telefonul merge "de rupe".

    Camera, pe cat e de urata asa iesita in afara, pe atat face niste poze de bune. Am facut aseara cateva in conditii low-light si mi se par mai bune decat cele de pe 5S. In general, pozele arata mult mai bine. Nu stiu cat ar fi fost de facil pentru mine OIS-ul de pe 6 Plus, mai ales din moment ce nu sunt un adept al fotografiei. Chiar si asa, m-a impresionat sincer camera. Am facut si cateva selfie-uri retardate cu camera frontala, dar acolo nu am vazut nimic special.

    iOS 8 e super OK. Nu am trecut prin nebunia din ultimele saptamani cu 8.0.1, fiindca nu am primit telefonul decat ieri. In orice caz, exista cateva functii utile care imi plac. Quick Reply e OK. Nu m-am prins inca cum functioneaza iCloud Drive, dar sper sa ii dau de cap zilele astea. Tastaturile 3rd party imi plac si nu prea - arata mult mai natural cea implicita. Nu prea sunt interesat de QuickType, mesaje audio, imbunatatirile din Spotlight sau Family Sharing. Pentru mine, piesa de rezistenta e sincronizarea cu OS X. Implementata exceptional, totul merge perfect. Iubesc la nebunie sa am totul atat pe iPhone, cat si pe Mac. Cu Handoff, sincronizarea se face in timp real. Iar partea mea preferata, e cea cu apelurile si mesajele pe Mac (si celelalte nebunii cu iOS). Mesajele nu merg inca, dar adevarul este ca sunt foarte impresionat de cat de bine merg functiile disponibile in momentul asta.

    Cam astea ar fi primele impresii. Separat de micile chichite legate de design si utilizarea propriu-zisa, respectiv bateria dezamagitoare, ma declar multumit de upgrade.

  19. #379 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    iCloud Drive e un fel de Dropbox. Functioneaza exact la fel. Iti apare in Finder in OSX si ai aplicatie separata pe iOS. Arunci si depozitezi ce vrei acolo si ai acces de pe orice device Apple.

  20. #380 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Sunt de acord cu Razzosinni, cu diferenta ca eu folosesc back cover-ul din piele si senzatia de "il scap din mana" a disparut instant (la fel si problema cu camera iesita in afara). Dar totodata am pierdut si avantajul dat de marginile rotunde ale ecranului. You win some, you lose some...

    La fel, nici eu nu sunt multumit de baterie, insa cu medium usage (as zice "normal usage"), tine aproximativ 7 ore la un standby de o zi si jumatate. Sunt sigur ca ar tine mai mult daca Apple m-ar lasa ca si pana acum sa dezactivez 3G-ul atunci cand nu am nevoie de el... Also, la ce ecran sublim are, nu m-am indurat sa scad niciodata luminozitatea sub 50-60% (asta in timp ce pe Note 3 insemna crima si pedeapsa - nu cred ca ajungeam la acele 7 ore de usage, motiv pt. care stateam intre 18% - 30%), si am mers si cu WiFi Always On (lucru care e posibil ca acum cu 802.11ac sa consume mai mult).

    Sunt sigur ca vor mai optimiza battery usage-ul (mai ales acum ca se poate vedea clar ce consuma si cat consuma), insa pana una alta eu am dezactivat Background App Refresh-ul (inca nu am gasit aplicatie care sa necesite asta, iar notifications functioneaza chiar si cand ele nu sunt cu background refresh activat). Oricum, sunt de-abia la al treilea recharge asa ca inca nu pot da verdict bateriei.

    Cat despre TouchID, m-a enervat un fanboy Android ieri cu "dar vai, asa mult dureaza?!?". WTF, nu dureaza mai mult de o secunda... timp in care cu siguranta nu vei reusi sa introduci mai repede un password (decat poate daca pui 0000).

    Ma bucur ca nu sunt singurul caruia i se pare incredibil ecranul unui i6. Chiar Razzosinni, cum ti se pare speakerul? Ai observat cat de tare se aude (fata de restul iPhone-urilor)? Sau astea de mi-au trecut mie prin mana sunt exceptii?

    P.S. Eu nu stiu cum de le-au iesit astora 10:29h de browsing: http://blog.gsmarena.com/apple-iphone-6-battery-life/.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 19 of 27 FirstFirst ... 9 17 18 19 20 21 ... LastLast

Similar Threads

  1. iPhone 8 & iPhone 8 Plus By MonkY in forum Apple
    Replies: 19 Last Post: 07-06-2018, 22:35
  2. iPhone 7 & iPhone 7 Plus By tudyniuz in forum Apple
    Replies: 166 Last Post: 07-04-2017, 14:21
  3. Replies: 96 Last Post: 13-10-2014, 18:58
  4. Replies: 97 Last Post: 04-10-2013, 12:12
  5. Replies: 4 Last Post: 28-09-2012, 22:51

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts