Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 6 of 27 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 16 ... LastLast
Results 101 to 120 of 540

Thread: iPhone 6

  1. #101 SP
    Senior Member OlBlueEyes's Avatar
    Deci eu nu vad cum poti pune telefonul ala intr-un buzunar la blug mai ales sa fie si blug stramt. Bull**** all the way chestiile astea apar doar ca sa enerveze lumea

  2. #102 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Oare sunt singurul care crede ca va veni doar cel de 4.7" si niciun iWatch?

    Eu cred ca si-au dat seama ca nu au incotro si se iau dupa competitie. De aia tot ios8 e copiat dupa Android, dar se bazeaza si ii intereseaza mai mult integrarea in ecosistem. Integrare care pe Android cam nu e. Cine are Chromebook?

    Eu tot astept sa vina cu un produs nou caruia sa ii creeze ei o piata noua. La telefon nu mai au ce sa aduca nou, nici la smartwatches nu prea. Poate doar o abordare diferita.

  3. #103 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Eu oricum nu mai cumpar nimic peste 5" si care sa nu fie tableta. Mi-a ajuns experienta si cu Note, si cu Note 3 (ba chiar si cu S4). 4.5-4.7" cu margini minimaliste e ce astept de la ei. Si cu acelasi buton de home (daca renunta la el, am pus-o). Daca cumva fac greseala sa nu scoata decat un 5.5", sa se spele cu el pe cap.

    Cat despre iOS8 copiat dupa Android, ma bufneste rasul. Spui asta fix dupa ce Google a anuntat Android L, care e o copie nesimtita de iOS (dar cu icons mult mai ugly) + Windows Phone? Culmea e ca nu ma deranjeaza ca au copiat... ma distreaza afirmatiile cu cine fura pe cine.

    Iar ca produs nou, sper sa vina cu o consola (un Apple TV super performant). iWatch nu ma intereseaza absolut deloc.

  4. #104 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Ma bufneste pe mine rasul. La keynote-ul Apple despre ios8 au facut misto de Android iar apoi au venit cu features copiate de la ei. Adica se luau de Android si apoi prezentau chestii deja existente pe Android si spuneau ca e mare smecherie. Daca tu nu ai vazut asta, noi am vazut prezentari diferite.

    Cat despre Android L, este din pacate inspirat prea mult din punct de vedere vizual dupa ios, asa e cum spui tu. Daca Kitkat a insemnat un progres vizual spre minimalism, L te omoara cu fonturi rupte din ios7.

  5. #105 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Una este sa copiezi si alta este sa adaugi functii care exista si la altii (si eventual sa le faci mai bine). Daca lumea ar fi asa cum o vezi tu, probabil nici-o masina n-ar mai avea aer conditionat, decat cea care a avut prima. Sau airbag-uri. Sau senzori de ploaie s.a.m.d.... Toate ar avea doar niste "features copiate".

  6. #106 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Eu tot nu vad cum nu e acelasi lucru. De ce e de ras la Android si la Apple nu. In fine, ne indepartam de subiect.

  7. #107 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Sa nu uitam ca Steve Jobs spunea "Picasso had a saying -- 'good artists copy; great artists steal' -- and we have always been shameless about stealing great ideas.".

    Sa vedem produsul final si sa speram ca este un dispozitiv cu cat mai putine vicii ascunse. Cred ca toti ne dorim un dispozitiv cat mai stabil, indiferent de brandul sub care este produs.

  8. #108 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Video shows how 4.7-inch iPhone 6 screen will feel in the hand - vorbim de cel de 4.7", desigur:


  9. #109 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Si tot pe site-ul japonez ifanr au aparut niste imagini comparative interesante: 【独家】这就是 iPhone 6 的前置玻璃面板? - 爱范儿 · Beats of Bits. Chiar ma oftic daca il fac atat de subtire - noroc ca e totul rotunjit.

    Btw: se pare ca din toate mockup-urile de pana acum trebuie sa renuntam la "inchegarile acelea". Din cate am inteles in designul final nu se vad. Intr-adevar, sunt antene in acele locuri, dar nu se vad asa urat ca in mockups.
    Attached Images Attached Images iphone_6_9.jpg iphone_6_8.jpg iphone_6_7.jpg iphone_6_6.jpg iphone_6_5.jpg iphone_6_4.jpg iphone_6_3.jpg iphone_6_2.jpg iphone_6_1.jpg

  10. #110 SP
    Senior Member AlanPoe's Avatar
    Dar de ce-l faci japonez pe ifanr? E un chinez mic.

  11. #111 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Sorry, nu stiu nici japoneza, nici chineza, iar mie mi-a incarcat niste ciudatenii pe site-ul respectiv - nici macar google translate nu a pornit. In plus, sursa care afirma ca in varianta finala nu vom vedea acele "inchegari" (jonctiuni sau cum vreti sa le spuneti), se numeste Nikkei si chiar este o companie/publicatie japoneza.

    Oricum pt. mine nu conteaza daca sunt chinezi, japonezi, indieni... I just want to see the damn phone

  12. #112 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Au mai aparut niste render-uri, bazate desigur pe zvonurile aparute pana acum. Mie cel negru mi se pare sublim! Singurele 2 chestii care nu-mi plac ar fi: 1. marginile de la ecran ar putea fi mai mici si 2. butoanele laterale sunt prea mult iesite in afara. But, they are not real, so i'm ok with it

    Dzeule in ce hal am ajuns daca stau sa comentez niste render-uri...
    Attached Images Attached Images iphone6_render_1.jpg iphone6_render_2.jpg iphone6_render_3.jpg iphone6_render_4.jpg iphone6_render_5.jpg iphone6_render_6.jpg iphone6_render_7.jpg

  13. #113 SP
    iry
    Senior Member iry's Avatar
    Damn, cel alb arata bestial. I like

  14. #114 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Un nou video concept pentru iPhone 6:


  15. #115 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Sapphire aproape confirmat. Tot am vaga impresie ca lumea tot isi va lua folii de protectie. Oricum, e bestiala treaba. Daca ar reusi ceva similar si pe spate si margini, ar fi si mai bestial.


  16. #116 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Incredibil. Nu se zgarie, nu se rupe, nu se sparge. Daca ar face un iPhone4 (fata verso cu asa ceva) ar fi indestructibil.
    Bine, fetele tot l-ar tine in 15 huse si folii, dar nah, arata mai bine un telefon premium, negru, intr-o carcasa roz/mov de plastic, la 15 ron

  17. #117 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Hehe, ce v-am zis? Thx tudy, you've made my day!
    Acum, e chiar distractiv (daca e intr-adevar safir) sa vrei sa-l zgarii cu chei de metal... Nu merge decat cu diamant

  18. #118 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Au renuntat la design-ul 4/4s pentru ca sticla era prea grea, daca revin la ceva similar, ar fi grozav, poate cu safirul asta ajung ei sa subtieze telefonul. Safir fata/spate m-ar convinge si pe mine instant, chiar daca iOS e cum e.

  19. #119 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Eu deja m-am asezat la coada

  20. #120 SP
    Junior Member d@nn's Avatar
    Las si eu plasa in spatele tau

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 6 of 27 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 16 ... LastLast

Similar Threads

  1. iPhone 8 & iPhone 8 Plus By MonkY in forum Apple
    Replies: 19 Last Post: 07-06-2018, 22:35
  2. iPhone 7 & iPhone 7 Plus By tudyniuz in forum Apple
    Replies: 166 Last Post: 07-04-2017, 14:21
  3. Replies: 96 Last Post: 13-10-2014, 18:58
  4. Replies: 97 Last Post: 04-10-2013, 12:12
  5. Replies: 4 Last Post: 28-09-2012, 22:51

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts