Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 4 of 4

Thread: Programare Objective-C

 1. #1 SP
  Why so serious ? razvanrazy's Avatar

  Programare Objective-C

  Guys, stie cineva Objective-C ?

  Eu nu am nicio treaba cu programarea (de niciun fel) dar m-am apucat de niste tutoriale si carti despre programare prin SDK-ul Apple.
  Vreau sa fac un joc (pentru inceput) care sa-l dau free, dar cu iAp (no in app purchases ca nu le sufar )

  Ma gandeam initial sa cumpar un template de undeva si sa-l modific dupa bunul plac, dar pentru asta am nevoie de anumite cunostinte de baza.

  Initial m-am apucat de un tutorial pentru ceva asemanator Mario, dar lovindu-ma de niste erori ce nu erau specificate in tutorial, m-am blocat si am pierdut mai mult timp cautand despre ele decat pe scrierea si invatarea liniilor de cod. Tocmai din acest motiv m-am apucat de invatat baza.

  Ideea este ca as avea nevoie de ajutorul cuiva, nu neaparat pentru realizare, cat pentru aprofundare cunostinte.

  Am un prieten impreuna cu care vom realiza grafica, sunete gasesc free pe anumite site-uri, de poveste si tot tacamul ma voi ocupa tot eu, dar nu vreau sa incerc sa fac absolut tot, intrucat sunt mai mult ca sigur ca daca ma impart in toate partile, nu o sa iasa nimic perfect (cum imi doresc) asa ca prefer sa caut ajutor (pro-bono pentru incepu iar cand si daca vor incepe sa vina banii, vor veni pentru toata lumea ).

  So...daca stiti pe cineva care ar avea timp de asa ceva sau daca va pricepeti voi si-mi puteti da o mana de ajutor, v-as ramane recunoscator.

  Nu vreau sa fac asta pentru bani ci pentru experienta mea, avand foarte multe idei si ma gandesc logic ca daca totul vine din pasiune, trebuie sa iasa bine.

  Daca aveti intrebari sau sugestii, let me know.

 2. #2 SP
  Member Hitman's Avatar
  De curand m-am apucat sa ma joc cu xCode. Nu stiu nici eu prea multe dar am luat un pachet maricel de tutoriale video care chiar te fac sa intelegi. Da-mi un PM si discutam mai in detaliu.
  PS : Si eu am de gand acelasi lucru ca si tine.

 3. #3 SP
  Why so serious ? razvanrazy's Avatar
  Am gasit o metoda mult mai usoara de a face un joc. Unity3D e gratuit, foarte intuitiv si sunt fff multe tutoriale pe net. De la ultimul update, are si mod 2D (ce am eu nevoie) si m-am apucat deja sa fac multe tutoriale, am redefinit controalele, am invatat multe lucruri (mai putin cu programarea propriu zisa, dar norocul meu ca sunt mii de script-uri pe net) si o sa ma apuc sa desenez tot ce am nevoie ca sa ma apuc de treaba serios.

  Iti recomand Unity3D. Si dupa ce faci ceva, il poti importa in SDK si de acolo te descurci

  Bafta!

 4. #4 SP
  Member Hitman's Avatar
  Pare interesant...o sa imi arunc si eu un ochi prin el.
  Spor la treaba !

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

 1. Replies: 0 Last Post: 03-04-2012, 00:41

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts