Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 9 1 2 3 ... LastLast
Results 1 to 20 of 180

Thread: iPad 6 - iPad Air 2

  1. #1 SP
    Admin MonkY's Avatar

    iPad 6 - iPad Air 2

    Se apropie perioada in care Apple pregateste urmatoarea iteratie de iPad-uri, prin urmare cred ca este momentul sa pornim si noi un thread dedicat. Desigur, ne vom baza initial pe zvonuri, intrucat stim foarte bine ca Apple nu face publice specificatiile noilor produse inaintea lansarii oficiale. Prin urmare, hai sa vedem la ce ne putem astepta. Va reamintesc ca initial se zvonea faptul ca Apple ar dori sa lanseze un produs care sa se bata cu Surface Pro 3 (12") si Galaxy Note Pro 12,2"... prin urmare un fel de iPad Pro cu diagonala pe masura (11-12").

    Nu stiu cum vi se pare voua, insa mie unul nu mi-ar strica un iPad cu o diagonala mai mare... avand in vedere ca la mine in casa iPad Air-ul de 128GB a ajuns a fi unul dintre cele mai folosite gadget-uri. Ba chiar imi fac mare parte din munca pe el.

    Personal, sper ca noul iPad sa treaca peste limita de 1GB RAM. Pentru un iPhone e suficient, insa eu unul sper sa vad 2GB RAM. Totodata, sper sa nu il subtieze mai mult, pentru ca deja ma incomodeaza (folosesc un back-cover pentru a nu fi deranjat la sesiuni lungi de lucru). O greutate mai mica nu m-ar deranja... la fel cum nu m-ar deranja dual speakers.

    In rest, sunt convins ca vom vedea un nou CPU/GPU (A8)... gen 2x faster, iar bateria va ramane cu siguranta printre device-urile de top.

    Aproape sigur vom avea integrat noul WiFi ac, Touch ID-ul de pe iPhone 5S... poate chiar si NFC sau wireless charging (ambele fiind functii care nu ma prea pasioneaza la iPad). Asa cum vom avea si camere imbunatatite (daca cea de pe spate nu ma intereseaza, in schimb sper camera frontala sa fie mult imbunatatita - e must have pentru Skype, selfies and stuff).

    Voi urca aici tot ce gasesc referitor la noul iPad. Astept si parerile voastre si orice gasiti legat de el. Thanks!
    Attached Images Attached Images clamcase-pro-ipad-air-keyboard-case.jpg

  2. #2 SP
    Member FlyingPotatoes's Avatar
    Faina ideea de iPad PRO insa eu nu prea folosesc iPadul meu (3) atat de mult... Prefer iPadul mini care este perfect pentru ceea ce fac eu (tapatalk, redidt, flipboard etc).
    Totusi eu nu cred ca vom vedea iPad PRO. Poate un MBA cu touchscreen insa nu cred ca apple va face ceva asemanator cu ceea ce ai postat tu. Nu prea are logica sa faca un iPad de 12" cand e MBAuri de 11" si 13". Si nu cred ca cineva prefera sa foloseasca iOS in loc de OS X cand vine vorba de munca (sunt mult mai multe aplicatii in aria asta pe OS X)...

  3. #3 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Ah, cu siguranta vor lasa si iPad Mini (care si eu consider ca e perfect pt. portabilitate). Chestia cu iPad Pro a aparut doar datorita faptului ca mai toti producatorii au venit pe piata si cu tablete cu diagonale mai mari de 10". Nu inseamna ca au si succes insa...

    Acum, sa explic de ce am vazut eu ca fiind ok treaba asta cu un 12"... ignorand complet partea cu OS X (care asa cum spui si tu, este pt. productivitate si are si alte preturi). Practic eu vad linia noua Apple ca fiind asa:

    iPhone: i5S - 4" -> i6 - 4.7" -> i6S - 5.5"
    iPad: Mini - 7.9" -> Air - 9.7" -> Pro - 11.7"

    See what i just did in there? Un line-up care mi se pare ca ar multumi pe absolut toata lumea. Desigur, e doar in imaginatia mea. Ramane de vazut daca cineva de la Apple vede lucrurile la fel.

  4. #4 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Apple's upcoming iPad event may take place on October 16th - ar fi super sa avem lansarea pe 16 Octombrie, desi e bizar ca nu avem aproape niciun leak... nu se stie daca vom avea iPad Pro sau iPad-uri cu diagonale mai mari...

  5. #5 SP
    Senior Member Trefla's Avatar
    Dunno , poate au invatat sa isi tina "secretele" mai bine in casa ? Se zvoneste si de un Thunderbolt Display 4k sau Ultra HD sau cum o fi si un mac mini nou cu un posibil price drop de 100$.

    De mult vroiam un thunderbolt display dar e cam aiurea fiind lansat ultimul model in 2011 cand nici macar USB 3 si Thunderbolt 2 nu are desi pretul a ramas aceelasi dupa atatia ani.

  6. #6 SP
    iry
    Senior Member iry's Avatar

  7. #7 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Fix acum cand poti sa primesti si sa efectuezi apeluri si pe iPad, au scos Mute switch

  8. #8 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Sa punem aici si pozele pana nu dispar

    Acum, partea cu TouchID-ul era de asteptat. Daca venea fara, atunci chiar nu mai intelegeam ce vrea Apple. Deci e OK. Partea cu subtirimea insa deja ma calca pe nervi. Deci la iPad Air am fost nevoit sa pun o husa mai groasa pentru ca ma deranja (ma taia la maini)... acum ce draci mai fac?

    Serios, ar trebui sa facem naibii o petitie la Apple... sa termine cu subtirimea asta, ca nu vreau tableta ca foaia de hartie. Sa bage extra battery, reinforced chasis, etc... Parca vad ca incepe bendgate si cu iPad-ul...

    Anti-reflective screen-ul acela suna bine de tot. E una din problemele unui iPad in lumina puternica. De-abia astept sa vedem cu ce altceva se mai lauda. Oricum upgrade-ul de data asta pt. mine va fi destul de complicat, avand in vedere ca am acum un iPad Air de 128GB... cam greu doritori de asa spatiu mare
    Attached Images Attached Images 2608938_ipad_air_2-2.jpg 2608940_ipad_air_2-8.jpg 2608945_ipad_air_2-6.jpg 2608950_ipad_air_2-665x442.jpg 2608951_ipad_air_2-14.jpg

  9. #9 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Eu sunt cam sold indiferent de grosime. Daca autonomia e cel putin la fel de buna si performantele sunt precum in noile telefoane, eu fac upgrade-ul. Sunt curios insa daca apare si Mini tot acum, citisem zvonuri ca l-ar amana pentru 2015, iar pe mine ma bate gandul de Mini in loc de Air.

  10. #10 SP
    Admin MonkY's Avatar
    La ce-ti mai trebuie iPad Mini cand ai iPhone 6 Plus?

  11. #11 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Nu merci, e prea mare pentru cat de mic e. Are bezel-uri din 2010. iPad Mini e chiar cea mai ok tableta ca dimensiuni pentru majoritatea. Iar daca te intereseaza portabilitatea, chiar si Air-ul subtire cum e el m-a incomodat uneori.

  12. #12 SP
    iry
    Senior Member iry's Avatar
    I love my iPad Mini R. Am avut pe mana cateva zile un Air (pentru a-i face jailbreak and etc) al unui prieten si damn, e big
    M-am obisnuit asa mult cu mini-ul meu, incat acum chiar mi se pare foarte mare Air-ul. Portabilitatea also de remarcat

  13. #13 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Sa nu fim rai, bezel-urile laterale sunt mai mici. Iar cele de sus si jos vor ramane la fel pentru toata seria iPad/iPhone de la Apple, atata timp cat vor sa pastreze butonul de Home (TouchID-ul) si dimensiuni similare sus/jos.

    Desi e off-topic, sa fiu sincer daca as avea de ales dintre un iPhone 6 Plus si un iPad Mini, as alege iPhone-ul. Macar e pocketable, il pot folosi ca telefon, are camere mai bune, e mai rapid... la baterie cred ca pierde, si normal la diagonala.

    Cat despre iPad Air... eu inca sper la o varianta de 11" or so. I know... i know... i want an iPad Pro
    Attached Images Attached Images ipad_mini_vs_iphone6_plus.jpg

  14. #14 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Pai da man, pentru ca tu nu il folosesti in principal on the go. Daca te plimbi mult si ai nevoie de tableta mereu cu tine, Nexus 7 sau iPad Mini sunt perfecte ca si dimensiuni.

  15. #15 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Corect. Pentru "on the go" e suficient un iPhone 6/6 Plus. Pentru acasa, un 11-12" ar fi ideal. Si eventual sa ruleze si MacOS...

    Chiar, ce ati spune daca pe 16 Octombrie vine Apple cu un hibrid? Un MacBook Air detasabil (cum sunt o groaza de tablete cu Windows)... un MacBook Air care fara tastatura atasata sa devina un iPad

    Ar fi interesant un hibrid de genul "cand atasezi tastatura (cu HDD si toate celelalte) sa booteze in MacOS, iar cand detasezi tastatura sa booteze in iOS". Best of two worlds!
    Attached Images Attached Images new_apple_event_16_oct.png

  16. #16 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Eu zic putin probabil de asa ceva. Yosemite beta s-a lansat deja de cateva luni, iar eu nu imi aduc aminte sa fi vazut leak-uri care sa sugereze ca noul OS va accepta touch-ul ca input. Ma gandesc ca gasea cineva o urma de asa ceva.

    Ceva la modul Surface Pro ar fi foarte interesant. Desigur, cu lucrurile specifice Apple: design mai reusit, marime mai mica, etc.

  17. #17 SP
    Senior Member Razzosinni's Avatar


    A aparut si un video cu prototipul. Exista doua lucruri care ma deranjeaza :

    1. Va fi mai subtire - nu inteleg de ce. Generatia actuala are 7.4mm. E mult mai putin solid, iar drop test-urile vin sa ateste acest lucru. Generatiile vechi erau mult mai rezistente. Exista si aici o limita, insa aparent, pana nu va avea grosimea unei coli de hartie, nu e in regula.
    2. Nu va mai fi butonul de Mute/Rotation Lock - asta e inca una din deciziile intelepte ale departamentului de design, care gaseste de cuviinta sa reduca din functionalitatea tabletei. Da, stiu, se poate si din Control Center, insa e mult mai convenabil cu acel buton.

    In rest, nu aud decat lucruri bune : Touch ID, A8X, rezolutie mai mare, camera mai buna, split screen multitasking (iOS 8.1), 2GB RAM, posibil Apple Pay. Unii spun ca va avea ecran "Retina HD". Am inteles asta la iPhone, fiindca 5S nu era nici macar 720p, iar Apple trebuia neaparat sa vina cu un termen de genul pentru marketing (era banal sa spuna ca ecranul e 1080p), dar iPad-ul are de vreo trei ani mai mult de 1080p. Care-i smecheria?

  18. #18 SP
    iry
    Senior Member iry's Avatar
    BendGate incoming, iar face Lou sau cum dracu il cheama, 200k $ per video )

  19. #19 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Ahahaha... le-a scapat o poza celor de la Apple
    Nu ca ar fi vreo minune... cam toti stiam ca si iPad Air 2 si iPad Mini 3 vor avea TouchID...
    Attached Images Attached Images ipadair2mini3_fullbleed.jpg

  20. #20 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Daca tot avem stirea: http://www.consolegames.ro/forum/f11...etina-5k-more/, zic sa punem si niste poze, nu?
    Attached Images Attached Images ipad_air_2_appse.jpg ipad_air_2_designe.jpg ipad_air_2_durablee.jpg ipad_air_2_explodede.jpg ipad_air_2_flow_endframe.jpg ipad_air_2_heroe.jpg ipad_air_2_heroe2.jpg ipad_air_2_layers_alle.jpg ipad_air_2_lte.jpg ipad_air_2_new_advancede.jpg ipad_air_2_performance.jpg ipad_air_2_sharee.jpg ipad_air_2_touch_ide.jpg ipad_air_2_touchunlocke.jpg ipad_air_2_wifi_ac.jpg ipad_air_2_wirelesse.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 9 1 2 3 ... LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 15 Last Post: 22-10-2014, 10:01
  2. iPad 5 - iPad Air By MonkY in forum Apple
    Replies: 255 Last Post: 25-07-2014, 21:22
  3. Replies: 15 Last Post: 23-10-2013, 15:50
  4. iPad 3 & iPad 4 - The New iPad By MonkY in forum Apple
    Replies: 995 Last Post: 10-09-2013, 17:26
  5. Replies: 0 Last Post: 21-06-2011, 02:33

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts