Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 6 of 9 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 ... LastLast
Results 101 to 120 of 173

Thread: Clubul Apple Watch & watchOS

  1. #101 SP
    Member dtancu's Avatar
    OK, deci, Apple Watch SS 42 mm link bracelet cumparat ieri din DE.

    Ca prime impresii:

    Plusuri:
    -arata extrem de bine pt costum si office stuff. E mult mai elegant decat ma asteptam, pe mana arata foarte finuț. Poate am eu ceva pt ceasurile dreptunghiulare...

    -calitatea materialelor si a construcției flawless. Ceea ce te aștepți de la Apple e vizibil si aici.

    -link bracelet e o minune tehnica. O fi costând ea cat costa dar nu se simte pe mana practic si opțiunile de ajustare sunt foarte cool.

    -bateria durează clar mai mult decat spune Apple. 18 hr e minimum pt mine. Depinde cat si cum il folosesti, workouturile cu IPhone-ul dupa tine consuma destul de mult.

    -se misca repede cu aplicațiile native. Dintre cele Third-party, Soundhound se misca foarte bine, iar la extrema cealaltă twitter sucks.

    Minusuri:

    -trebuie neaparat Dock pt charge, sistemul cu puck magnetic si fir e riscant daca vrei sa nu zgarii ceasul, fiindca trebuie sa pui ceasul direct pe ceva, pe lateral

    -sistemul de detecție a momentului cand ridici mana ca sa activeze ecranul e stupid. El merge bine, problema e ca merge prea bine. Adica iti aprinde ecranul nu numai cand te uiti la el ci si aleator cand miști mana in anumite moduri. Sigur, poti sa il dezactivezi complet..

  2. #102 SP
    Junior Member mhn3a's Avatar
    Class.


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  3. #103 SP
    Senior Member raducucosmin's Avatar
    Salut!

    Am catigat un Apple Watch in cadrul unui concurs, si am avut de ales intre 4 versiuni. Toate erau Series 2 de 42 mm, si eu am ales veriunea Rose Gold cu Pink Sand Sport Band. Initial am ales-o pentru ca imi inchipuiam ca poate il va folosi nevasta-mea, dar ea a zis ca mai bine il vindem.

    Acum ideea e ca eu nu sunt mare cunoscator al produselor Apple (am un iPhone 6s de la munca dar cam atat), si cu atat mai putin al pietei de Smartwatch-uri.

    Poate cineva dintre voi care are cat de cat o idee, sa imi spuna daca varianta de mai sus este cautata pe piata sau daca ar fi mai bine sa incerc sa obtin alta culoare?

    Multumesc oricui pentru orice ajutor.

  4. #104 SP
    Cons. Mercedes-Benz djleo666's Avatar
    https://www.olx.ro/oferta/apple-iwat...tml#c6309cec60
    ceva asemanator e 1.200 de lei pe OLX. Rose Gold cu pink sport band pare o varianta ok pentru o femeie. Dar as merge pe ceva black sau silver, asa ai sanse sa il vinzi mai bine la un barbat, tinand cand ca barbatii sunt mari amatori de gadgeturi

  5. #105 SP
    Senior Member raducucosmin's Avatar
    Am cerut greyul pana la urma si il vand unui prieten cu 1500. Eu am version 2, ala din anunt pare a fi 1, iar asta noua in magazin e vreo 2000. Iar eu il voi da ca din magazin. Multumesc Leo

  6. #106 SP
    Senior Member silvian92's Avatar
    Vreau sa mi cumpar Apple Watch 2 42mm , dintre cei care il aveti se merita banii ? Chiar nu stiu ce sa fac sau e doar un moft ?Multumesc


    Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

  7. #107 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Guys, voua va merg apelurile prin ceas ? Eu si cand raspuns si cand sun, persoana respectiva ma aude perfect dar eu aud cu intermitente, asta in cazul in care aud ceva.

    Am facut ceva teste cu cineva din camera alaturata si auzeam 1 cuvant din 10, sa zicem, desi auzeam prin usa ce zicea, dar nu si prin difuzor.

    Btw, am un Apple Watch Series 3 (fara LTE, normal)

  8. #108 SP
    Mad Collector rodarkone's Avatar
    Se aude bine, insa e foarte geekish

  9. #109 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Vi s-a intamplat vreodata sa verificati ceasul (la incheietura sau pus pe birou/noptiera) si sa afiseze apple logo si sa nu puteti "intra" inapoi in ceas decat daca tineti apasat butonul de power pt cateva secunde (nu neaparat restart)?

    Am patit deja de 3 ori in 2 zile. Ieri chiar i-am facut update la ultima versiune de OS si tot la fel mi-a facut acum.
    Primele 2 dati, ceasul era pe noptiera, dar nu la incarcat, iar azi mi s-a intamplat cu el la incheietura.

    Din ce am vazut aici, in mod clar nu este normal si am incercat aproape tot ce zice acolo acum si astept sa vad daca mai patesc.

  10. #110 SP
    Member Hazer's Avatar
    Incearca un restore. N-am patit asta nici pe series 1 nici pe 3.

  11. #111 SP
    495
    Member 495's Avatar
    Eu n-am patit aia pe series 2, dar am patit sa imi apara o notificare exact cand dau swipe in sus la alta si se blocheaza intr-un loop continuu de "sters notificare in sus, apara alta notificare pe ecran" si tot asa... Se rezolva doar cu un restart la ceas.

    Cam tarziu, dar apelurile merg excelent pe o combinatie de 42mm s2 si un iphone 6. Cand conduc sau cand sunt acasa, nici nu mai raspund la telefon, ci doar la ceas si merge foarte bine, ceilalti nu prea isi dau seama de asta.

  12. #112 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Cu apelurile am rezolvat si merg foarte bine. Si da, fac la fel si eu, legat la 6S. Atat doar ca tine bateria fff putin pe telefon, cand am BT on. Iar ceasul ma tine 2 zile full, daca nu merg la sala - acolo manana cel mai mult, pentru ca are toti senzorii deschisi.

  13. #113 SP
    Member Ramon's Avatar
    Stie careva cand revine Apple Watch 4 pe stoc la magazinele de la noi, gen Emag, Altex etc?

  14. #114 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Din ce stiu, este o lipsa foarte mare de stocuri in toata europa.

    Am un prieten din Danemarca, care a incercat la foarte multe magazine, acum vreo 2 sapt, si i sa dat ca termen de livrare cel mai devreme pe 15-20 decembrie, pentru ca au prea multe comenzi pe care nu le pot onora inca.

    El si-a luat pana la urma "de la baieti".

  15. #115 SP
    Member Ramon's Avatar
    L-am gasit la iStyle Afi joi, fix modelul de am vrut eu. Negru de 44mm. Mai aveau cateva bucati. Se pare ca putem evita Danemarca si baietii

  16. #116 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Salutare!
    Daca tot am trecut la Apple Watch (S4, 44mm), ma bag si eu ca noob-ul in discutie, cu cateva intrebari:

    1. Avand in vedere ca la WatchOS 5 complicatia de Heart Monitor nu afiseaza pe ecran care a fost ultima valoare, ce third party recomandati? Am vazut aplicatii gen "HeartWatch Heart & Activity", "Heart Analyzer", "Heart Graph", "FITIV Pulse Heart Rate Monitor", "Cardiogram for Apple Watch"... dar cum majoritatea sunt paid apps, am zis ca poate primesc de la voi o recomandare.

    2. Caut si eu o aplicatie de Weather care sa imi afiseze in partea centrala (in Infograph Modular) vremea, dar cu cifre/simboluri mai mari. Cel clasic de weather afiseaza decent, dar e aproape imposibil sa distingi cifrele. Am vazut ca fiind recomandat CARROT Weather, dar din nou, pe bani - nu ma deranjeaza sa platesc, dar e posibil sa nu faca exact ce-mi trebuie. Daca o foloseste cineva pe-aici, pls let me know!

    3. Aveti idee cum se poate afisa data in alt format? De exp. acum este MON 11, as vrea sa fie 02.11 sau MON, 02.11.

    Ce alte complications sau aplicatii recomandati? Pentru sleep tracking, eu am luat AutoSleep. Momentan pare cam complicata aplicatia... dar... hey!
    Attached Images Attached Images img_3102.png

  17. #117 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    AutoSleep folosesc si eu pentru tracking si nu m-a dezamagit pana acum. O singura data am avut probleme cu aplicatia si cum monitoriza, am dat un mail la support, mi-au dat cateva indicatii si dupa aia au scos update la aplicatie si de atunci nu mai am probleme.
    Incercasem si Pillow, dar asta nu merge decat cu telefonul sub perna si ceasul pe noptiera, deci nu e mare chestie.

    Ce folosesc eu pentru tracking, aplicatia normala de Heart Rate si Workout pe care-l ia automat cand detecteaza orice fel de miscare faci (chiar am o mica competitie cu un prieten pe mers/biking). Nu am cumparat nimic aditional aici pentru ca sunt multumit de ce ofera Apple.

    Ca aplicatia de Weather, incercasem si Yahoo si Weather App, dar tot la a lor m-am intors, pentru ca afiseaza cel mai ok in ecranul pe care-l folosesc eu.

    Legat de data, cred ca ia automat ce ai pe telefon. Nu vad sa existe optiune in Settings pentru schimbare.

    Ce mai folosesc cu un prieten, e Walkie Talkie. E foarte usor de folosit si de multe ori cand ma joc, imi e mult mai la "indemana" decat sa iau telefonul si sa scriu un sms, sau sa dictez ceva ca sa transforme in text si sa dau send dupa aia.

    Alte aplicatii folositoare sunt Shazam (mi se pare cel mai ok mod) si Remote pentru cand conduc si schimb melodia de pe ceas. In rest, tona de notificari si sunt multumit de cum scrie in romana, dupa dictare.

    Btw, iti merge EKG-u ? stiu ca i-au dat drumu si cum tu ai apple ID de US, ar trebui sa ai disponibila aplicatia in store. Am cautat la un prieten si nu o avea disponibila (apple ID de danemarca).

    PS: vezi bateria. Ceasu scos de la incarcat ieri dimineata pe la 10ish (trezit la 8 si pus la incarcat 2h pana a fost full) si purtat toata ziua si toata noaptea. Nu am vorbit deloc la el, dar am stat in masina cateva ore si am schimbat melodiile + notificari + walkie talkie. 3 zile ma tine lejer acum, dar depinde cum il folosesc.
    Attached Images Attached Images img_5693.png

  18. #118 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Hai ca am rezolvat si cu heart rate-ul. Din cate am inteles, inainte, in loc de acea inima rosie (din screenshotul meu de mai sus), trebuia sa fie afisat HR-ul, doar ca e troznit de la WatchOS 5. Eu pana la urma am pus o aplicatie (Heart Analyzer), care acum imi arata frumos in loc de un simbol cu o inima (pfoai, ce useless): ultimul HR value, lowest si highest (atasez screenshot, e in dreapta-jos)! E free, so...

    Insa aplicatii de weather care sa-mi apara in Infograph Modular acolo in mijloc, nu am gasit. Am impresia ca nu sunt updatate pentru genul acela de widget location...

    Legat de EKG (ECG la americani) nu gasesc aplicatia pe ceas. Am urmat pasii de aici: https://support.apple.com/en-us/HT208955 si nu vad iconita aceea pe ceas. Cine stie, poate se prinde ca sunt in .ro si o dezactiveaza automat?

    Cat despre baterie, cam astea sunt rezultatele la mine dupa primele zile (cu moderate usage doar in primele 2-3 ore, dupa care as spune minimal usage, doar cu Siri dezactivat, in rest totul pe ON, brightness la maxim):

    23:00 - 100%
    03:30 - 85%
    12:00 - 66%
    18:00 - 50%
    23:00 - 40%
    02:30 - 30%
    04:00 - 25%
    10:00 - 15%

    Charge #2
    12:40 - 100%
    21:00 - 85%
    02:00 - 70%
    09:00 - 60%
    15:00 - 45%
    16:30 - 40%
    18:00 - 38%
    22:00- 28%
    01:30 - 15%

    Deci asa, minimal usage (fara GPS, activity sau bluetooth audio), sa spunem ca tine o zi si jumatate spre doua. Probabil la medium usage, cu greu trece de o zi. La heavy usage nici nu ma gandesc... din cate am vazut in testul de la CNET, cam 6h si ceva pe un test de hiking.

    Anyway, mai caut cu aplicatia de Weather, pt. ca desi cea default afiseaza destule informatii acolo in centru, e pur si simplu prea mic fontul si culoarea prea inchisa pentru a distinge temperaturile.
    Attached Images Attached Images img_3104.png

  19. #119 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Ah, i-auzi la baietii astia: https://www.macrumors.com/2018/12/06...gion-changing/ - cu alte cuvinte, orice Apple Watch cumparat din afara US, nu are EKG/ECG... si nici nu se stie daca Apple il va activa vreodata

  20. #120 SP
    Mad Collector rodarkone's Avatar
    Asa ... deci eu am inceput testul cu apple watch series 3 sambata la ora 20:18 minute (dupa update la ultima versiune de firmware).

    Cum testez:

    Siri - off
    Sound - off
    Haptics - Prominent
    Brightness - 1/3 (diferenta e extrem de mica - cel putin la ver mea )
    BT on
    Wi-fi on
    DND - off
    Airplane - off
    Background app refresh on
    Workout power saving mode OFF
    Nighstand mode ON
    Enable screenshot OFF
    Handoff ON
    Wakescreen on wrist raise on
    Wake screen on crown up on
    Auto-lauch audio apps on
    On screen wake shows last app - withing 2 min of last use
    on tap - wake for 15 sec
    Notifications ON (all on - toate aplicatiile)
    Notification privacy OFF

    Ca si statistici am 150 melodii/114 poze/23 aplicatii - capacitate 5.3 GB - liber 1.2 GB (ver 5.1.3)

    Acum e ora 17:31 mai am 14 % baterie

    Targetul pe care il consider ok ... 20:18 min sper sa il pot folosi. (voi pune o poza atunci)

    Sincer testul e relevant doar pentru mine pentru ca e asa cum il folosesc eu, nu se poate spune ca aceelasi lucru i se intampla unuia care primeste 2000 notificari ... deci este doar un snapshot, poate ajuta pe cineva, poate nu ... chiar nu stiu

    Daca ar fi sa imi spun parerea personala, avand in vedere ca folosesc Apple Watch de cand s-a lansat, pot spune ca lucrurile sunt mult imbunatatite in ziua de azi, in trecut daca il puneam la mana de dimineata (full charge) seara ... deja era mort si nu cred ca faceam alte activitati (sau altceva comparativ cu ce fac in ziua de azi). As putea spune ca e similar cu Samsung Gear S2, insa acela tinea asa din prima zi (culmea acum e compatibil cu iOS deci un concurent extrem de periculos pentru apple watch, mie unul imi place la nebunie tizen si cum se misca ceasul,marginea rotativa este GENIALA, comparativ cu "crown" ul de la apple).

    Cred ca imi voi lua urmatoarea versiunea de apple watch, sunt convins ca vor imbunatati batery life, nu prea au ce sa mai adauge ca si functionalitati.


    UPDATE la 47 ore

    19:21 ... mai am 9% baterie


    LATER UPDATE >48 passed

    gata au trecut 48 ore si 22 minute ... (22:40 - mai are 6 % baterie)

    Testul de 48 ore il consider un success, mai ales ca am inceput seara, trebuia sa pornesc dimineata, ar fi fost mult mai relevant - teoretic rezistenta unui ceas daca depaseste 41 ore .. e chiar ok (acesta reprezentand 2 zile de utilizare, urmate de un charge) urmatorul pas ar fi 65 ore - ceva mai greu de atins, dar nu imposibil, sincer asteptam series 4 sa tina 65 ore .. de dimineata 7-8 scos de la incarcat pana seara 22-23 a 3-a zi ...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 6 of 9 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 ... LastLast

Similar Threads

  1. Clubul Apple Mac & macOS By BogdanN1 in forum Apple
    Replies: 1148 Last Post: 17-03-2024, 16:11
  2. Clubul Apple TV & tvOS By MonkY in forum Apple
    Replies: 49 Last Post: 26-10-2023, 12:30
  3. Vând Apple iPad Silver de 16Gb + husă Apple (poză reală) By forum157 in forum Notebooks & Tablets
    Replies: 1 Last Post: 23-05-2018, 16:03
  4. Replies: 23 Last Post: 28-06-2015, 23:07
  5. Replies: 25 Last Post: 14-03-2015, 16:01

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts