Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 5 FirstFirst ... 2 3 4 5 LastLast
Results 61 to 80 of 99

Thread: iPhone 6 Plus

  1. #61 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar

  2. #62 SP
    Senior Member DeathWings's Avatar
    Parca e mai ok. Daca deschid Epic Citadel si doar il las asa fara autolock este ok? Sau vrei sa ma plimb prin joc?
    Attached Images Attached Images imageuploadedbytapatalk1411729141.863435.jpg

  3. #63 SP
    Junior Member d@nn's Avatar

  4. #64 SP
    Senior Member DeathWings's Avatar
    La 16:11 mai avea 56% Baterie si am pornit Epic Citadel . Sa vedem in cat timp imi papa toata bateria, probabil vor mai fi si notificari si chestii de genul dar vedem cum se comporta. Autolock-ul este setat pe never.

    Voi scrie aici rezultatul

    ---------- Post added 26-09-2014 at 17:14 ----------

    L.E. La ora 17:11 am avut 37% Baterie deci intr-o ora a "papat" 21%, iar device-ul era caldut nu foarte incins sau chestii de genul . Sper ca e ok

    Si screenshot
    Attached Images Attached Images imageuploadedbytapatalk1411740991.760495.jpg

  5. #65 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Pai e bine. Inseamna ca in "full load" rezista linistit 5 ore. Ceea ce este extrem de bine (nici nu ma asteptam la mai putin de la ditamai monstrul). Iar faptul ca nu o da in overheating confirma spusele celor de la Apple legat de A8. Thanks DeathWings!

  6. #66 SP
    Senior Member DeathWings's Avatar
    Oricand cu placere, daca va mai trece ceva prin cap, shoot

  7. #67 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Pai, daca poti sa faci un compare cu 5S-ul... sa setezi luminozitatea la 50% la ambele... sa verifici indoors si outdoors (in lumina naturala)... dupa care setezi 100% la ambele... si sa ne spui care e mai lizibil. Desigur, ignorand faptul ca 6 Plus e mult mai mare si automat e mai usor de citit

  8. #68 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Am tot văzut filmulețe pe Facebook în care se rupe de-a dreptul. Încă unul :


  9. #69 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Si se vor indoi toate, daca se apuca cineva sa le indoaie pe toate. Este o eroare de proiectare, iar Apple nu va recunoaste asta nici intr-un milion de ani. Se va rezolva abia la 6S+, pana atunci, sa si le indoaie toti, daca au bani sa-si ia altele.

    Oricum, s-a demonstrat ca trebuie sa aplici o putere mai mare decat daca te aplici pe vine si ai telefonul in buzunar.

    Dar meh...oricum vreau iPhone 6 si nu 6+

  10. #70 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    Toate ca toate, dar mi se pare jenant ca un produs atat de scump sa reziste atat de putin. Problema este ca sunt sigur ca se indoaie (nu pana la rupere & stuff) si in alte conditii, nu numai prin apasarea intentionata pe spate.

    Vad ca multa lume il apara orbeste, dar asa o sa fie mereu. Si nu, nu-s fan Android... am si eu produse Apple

    Am sa astept pana apare 6 la pret rezonabil, sau pana rezolva problema de la 6+. Deocamdata, la preturile din RO... nici nu merita atentia. Evomag e lider in asta, mai au putin si vand iPhone-ul cu storage mai mare la pret de Macbook haha.

  11. #71 SP
    Admin MonkY's Avatar
    DeathWings, al tau se indoaie man?

    ---------- Post added 27-09-2014 at 11:53 ----------

    Eu oricum nu stiu ce sa mai inteleg din testele astea. La unii rezista mai mult, la altii mai putin. Incep sa cred ca poate unii folosesc mockups or something... Oricum nu ma intereseaza 6Plus, dar asa ca idee. Acum, si astia or minti?
    The results showed that the 6 Plus was actually stronger than the iPhone 6, starting to deform at 90 pounds of force and having its screen and case separate at 110 pounds of force. The iPhone 6 started to deform at 70 pounds of force and started coming apart at 100 pounds of force. The HTC One (m8) performed the worst in Consumer Reports' test, deforming at 70 pounds of force and coming apart at 90 pounds of force.

    The LG G3 started to deform and come apart at 130 pounds of force while the iPhone 5 deformed at 130 pounds of force and came apart at 150 pounds of force. The Galaxy Note 3, on the other hand, deformed and came apart at 150 pounds of force. Consumer Reports notes that while other phones, like the iPhone 6 and HTC One, were still functioning after deforming and coming apart, the Note 3 stopped working right away.


    Sunt 2 chestii ciudate la ei in test. 1. faptul ca HTC One M8 e la fel de weak (wth?) si 2. faptul ca iPhone 6 se indoaie cu o forta mai mica decat 6 Plus (wtf?).

    Pe mine ma mira cum brusc a aflat omenirea ca daca aplici o forta foarte mare la un produs subtire si din aluminiu, acesta se va indoi. La naiba, iPod Touch (ultima generatie) e si mai subtire... si prin urmare se indoaie. Asta s-a intamplat acum un an, dar n-a bagat nimeni de seama:





    Concluzia: stop abusing your phones! Vreti ceva super strong, cumparati Nokia 3310!


  12. #72 SP
    Senior Member DeathWings's Avatar
    Deocamdata nu are nici pe naiba ) si sincer nu am stat prea mult sa ma gandesc daca se indoaie sau nu ).
    Sunt prea mult preocupat sa ii formatez bateria cum trebuie ) si uit de alte lucruri

  13. #73 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Ai pus iOS 8.0.2? Any issues?

  14. #74 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Uite DeathWings cel mai adevarat holster pentru tine... De-abia astept sa te vad cum scoti iPhone 6 Plus exact ca si cand ai scoate pistolul

    Attached Images Attached Images ld-west-holser-01.jpg

  15. #75 SP
    Senior Member DeathWings's Avatar
    Noroc de mine ca nu tin asa ceva )).

    Am facut acum si testul pt contrast si cu toate ca e inorat afara pot sa spun ca am vazut o diferenta destul de sesizabila intre cele doua displayuri.

    Poate si pt ca e mai mare

  16. #76 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Uite DeathWings cel mai adevarat holster pentru tine... De-abia astept sa te vad cum scoti iPhone 6 Plus exact ca si cand ai scoate pistolul
    Tu l-ai pus la misto, dar mie chiar imi place ideea, pacat de pretul mult prea mare.

  17. #77 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Nu l-am pus la misto, dar ma distreaza ideea, cand ma gandesc ca ai putea sa tii in stanga pistolul si in dreapta telefonul. Problema e sa nu le incurci, si sa raspunzi la pistol... sau mai grav, sa te atace vreunul si sa scoti telefonul la el

  18. #78 SP
    Senior Member AlanPoe's Avatar
    Anyway, try not to bend the iPhone. That is impossible. Then you'll see, that it is not the iPhone that bends, it is only yourself.

  19. #79 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Pe mine ma mira ca nu au inceput sa indoaie si iPad-uri, pt. ca la cat sunt de mari si de subtiri... sigur se indoaie si acelea. Dar, probabil se pastreaza "secretul" pentru iPad Air 2... sau Air Pro, oricum se va chema urmatorul.

  20. #80 SP
    Senior Member AlanPoe's Avatar
    Asa cum simt nevoia cateodata (foarte rar, totusi) sa trolez, tot asa simt nevoia sa clarific.

    Foarte bine ca o serie de utilizatori probabili s-au plans ca noile iPhones se indoaie, foarte bine ca o serie de siteuri si youtuberi s-au intrecut in a ne spune cat si cum se indoaie. Ok, I've got it, daca pica de la 4000 de metri se face praf, daca-l tii in buzunarul de la pantaloni (in mod special in cel de la spate) se deformeaza.

    Bun, deci este mai putin rezistent decat versiunile anterioare, foarte probabil datorita raportului diferit dintre dimensiuni. Prin urmare, va trebuim sa fim mai atenti cu el decat cu modelele precedente.

    Totusi, serios?! Daca tii iPhone 6 Plus in buzunarul de la pantaloni se deformeaza?! Este la fel de mare cat este un Galaxy Note, nu retin exact cat sunt de mari cele mai recente modele insa este comparabil. De ce ti-ai dori sa tii asa ceva in buzunarul de la pantaloni? Oare Note-ul nu s-ar deforma/ strica in conditii comparabile? Ideea este ca exista o sumedenie de solutii confortabile de a-l transporta fara sa-l indoi/ zgarii/ deformezi/ whatever. Luati-va niste precautii si gata!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 5 FirstFirst ... 2 3 4 5 LastLast

Similar Threads

  1. iPhone 8 & iPhone 8 Plus By MonkY in forum Apple
    Replies: 19 Last Post: 07-06-2018, 22:35
  2. Vand iPhone 7 plus black 32Gb By Alex_P in forum GSM & GPS
    Replies: 0 Last Post: 22-11-2017, 22:33
  3. iPhone 7 & iPhone 7 Plus By tudyniuz in forum Apple
    Replies: 166 Last Post: 07-04-2017, 14:21
  4. iPhone 6S & iPhone 6S Plus By MonkY in forum Apple
    Replies: 280 Last Post: 06-11-2016, 15:30
  5. Replies: 96 Last Post: 13-10-2014, 18:58

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts