Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 15 FirstFirst 1 2 3 4 5 13 ... LastLast
Results 41 to 60 of 281

Thread: iPhone 6S & iPhone 6S Plus

  1. #41 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Nu are nicio legatura. Colegul meu si-a luat 6S+ 128GB cu aproape 120eur mai ieftin din VDF/TMobile sau ce au ei acolo in Germania, iar asta fara a cumpara pe firma si fara abonament.

  2. #42 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Nu ai inteles. Germania are 19% TVA inclus in pret la electronice, in Romania este 24% (de aici si pretul mai mare). Insa daca ti-l iei pe firma in Romania, se scade tot TVA-ul, pretul ramanand foarte decent (fata de cel oficial). Pe cand in Germania, chiar si pe firma e complicat sa pui telefonul pe cheltuieli 100%... Stiu foarte bine, ca ultimele iPhone-uri le am din Germania, iar omul care mi le cumpara se ferea ca dracu' de tamaie sa le ia pe firma - ceea ce m-a mirat maxim, eu gandindu-ma ca la noi asta e un mare avantaj (iti deduci TVA-ul) si ma gandeam ca la fel poate face si el (but no). Prin urmare, anul asta m-am decis sa-i spun sa nu mai cumpere din Germania un iPhone 6S cu 64GB la €849.00 (including VAT), atata timp cat eu de aici pe firma il iau cu 748€... adica fix cu 100€ mai putin. De transport nu mai vorbim (nu stiam cand vine pe-aici).

    Cat despre amicul din Germania... sa ne zici cum a facut. Pentru ca tocmai a fost amicul din Germania pe la mine si imi povestea cum a sunat la Vodafone sa intrebe daca au oferta cu iPhone 6S, si i-au zis ca da, daca-si mareste abonamentul de la 110€ pe luna la 135€. Nici n-a mai intrebat ce discount primeste, ca nu-l interesa sa-si creasca abonamentul. Brrr... Se pare ca la preturi stam destul de bine noi romanii cand vine vorba de voce/date... Btw, la acei 110€ pe luna el nu are NIMIC nelimitat. Ba chiar aproape lunar plateste extra...

  3. #43 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Hai ca dupa 3h de stat la coada (adica pe o banca in fata magazinului) am pus mana pe modelul dorit la 4100 ron si un case bonus (pe care nu am de gand sa-l folosesc).

    Ce pot sa zic momentan. E incredibil de rapid (fata de 4s), touch ID-ul e infinit mai rapid decat cel de pe 5S (al prietenei) si 3D Touch-ul este interesant si oarecum usor de folosit, dupa doar cateva apasari. E intuitiv si-mi place.

    Mai multe pe parcurs, ca momentan mi se pare enorm de mare fata de 4S (cu care stau de 5 ani).

  4. #44 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Adevarul e ca ai facut si tu un salt... n-ai mai trecut prin 5 sau 5S, ai trecut direct la liga 1... Stai linistit, o sa te obisnuiesti repede, poate chiar o sa-ti doresti un Plus la un moment dat

    Sa-l stapanesti sanatos, si te asteptam cu teste!

  5. #45 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Orice intrebari aveti si daca doriti vreun test anume, let me know.

    Inca sunt in dubii daca sa verific ce procesor am sau nu. Imi e sa nu fiu dezamagit si sa nu ma mai bucur de telefon, daca e Samsung.

  6. #46 SP
    Senior Member Razzosinni's Avatar
    Sa nu pornesti de la premisa aia. Si al lui maica-mea e tot cu procesor Samsung, iar bateria tine ca la orice alt iPhone de pana acum, iar de incalzit, nici vorba.

  7. #47 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Dubios ca zici ca nici vorba de incalzit, cand am dat acum restore si in 5 minute deja e mai cald decat sunt obisnuit, pe spate in dreptul camerei.

    Dar nah, trebuie sa ma obisnuiesc si cu asta

  8. #48 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Eu am rugamintea sa faci un mic test (dureaza putin) pe Sunspider: https://www.webkit.org/perf/sunspide....2/driver.html - am uitat sa fac cand m-am jucat cu 6S.
    Merci!

  9. #49 SP
    Mad Collector rodarkone's Avatar
    inca de la iphone 5 telefoanele apple se incalzesc ... (la fel si tabletele). Faptul ca le-au facut subtiri din motive idioate (adica de design), in special versiunile 6 si 6s care au jegul ala iesit, eu unul sincer preferam sa fie 1-2 mm mai gros si in spatiul ala sa fie lasat mai mult spatiu pentru procesor si o baterie care sa aibe un volum mult mai mare, e absolut trist sa vezi in ziua dea azi o baterie atat de mica la un flagship, acum trebuie sa folosesc case asa ca "subtirimea" nu ma ajuta cu absolut nimic, iar faptul ca in loc de 2-3 mm de baterie x 50 cm2 (adica inca 1 cm cub de baterie ar fi insemnat probabil inca 30min sau 1 ora de viata posibil inca 3-6 ore de stand by).

  10. #50 SP
    Admin MonkY's Avatar
    P.S. La restore se incalzesc toate, stai linistit... poate la 4 si 4S simteai mai putin pt. ca era vorba de sticla. Aici se disipa prin carcasa de aluminiu. Daca vrei sa scapi de feelingul asta, ia-ti un back cover (ca tot cautai tu) de piele

    ---------- Post added 09-10-2015 at 01:48 ----------

    Darkie, si inainte se incalzeau, doar ca de la 5 (asa cum spuneam si mai sus) au trecut la aluminiu si se folosesc de el ca de un radiator. Eu prefer sa stiu ca se disipa ok caldura decat sa fiarba la interior si sa intre in throttling. Cu bacteria sunt de acord... tot sper sa vad una mai mare (chiar daca devine telefonul mai gros). Pe de alta parte, daca vrei baterie gigant, iti iei un 6S Plus sau un 6 Plus. Tine "nemernica" aia de zici ca nu-i adevarat...

  11. #51 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Eu am rugamintea sa faci un mic test (dureaza putin) pe Sunspider: https://www.webkit.org/perf/sunspide....2/driver.html - am uitat sa fac cand m-am jucat cu 6S.
    Merci!
    Uite print screen. Dar eu nu stiu ce inseamna, so please do tell
    Attached Images Attached Images image.png

  12. #52 SP
    Mad Collector rodarkone's Avatar
    Pai da .. aia zic si eu, bateria (probabil cel mai important element la telefon) este de cele mai multe ori neglijata (pentru ca lumea s-a obisnuit cu 8-10 ore de lifetime). Mi-e dor de vremurile cand bateria tinea minim 5-6 zile, bine sper sa nu creada nimeni ca sunt un naiv, realizez ca telefoanele din ziua de azi sunt mini-computere si minunatii ale tehnologiei comparate cu terminalele de acum 10-20 ani (eu cred ca am luat telefon in 1997) ... gizaz cum trece vreamea.

    later edit - impresionant testul, fa-l pe laptop/PC o sa iti dai seama (procesoru de pe laptopu meu scoate 167 ms, 6'le meu scoate 361ms, 5s-ul 477 ms, iar ipad air 2ul scoate 297 ms)

  13. #53 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Mac-u meu are asta
    Attached Images Attached Images screen-shot-2015-10-09-02.08.33.png

  14. #54 SP
    Mad Collector rodarkone's Avatar
    deci dupa cum ziceam .. impresionant telefonu e mai rapid in procesare java cu ~ 20 % ahahahahah

  15. #55 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Hai ca m-am linistit si cu procesorul
    Attached Images Attached Images screen-shot-2015-10-09-02.12.20.png

  16. #56 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Mda, al naibii de impresionant la 227ms. Nu poti sa nu zici Bravos Apple pt. asta... Ca termen de comparatie, i6-ul meu scoate 352ms, iPad Air 2-ul scoate 296ms iar pe PC-ul cu i7 am 170.

    Sunspider e unul dintre multele benchmark-uri pentru web... si se axeaza mai mult pe javascript. Ca sa-ti faci o idee, Facebook-ul are in spate SDK de javascript. Google se bazeaza pe javascript in draci. Si pe site-ul nostru ruleaza vreo 30 de javascripts... Iar ce vezi acolo ca rezultat e o medie a timpului de executie. Cu cat e mai mic, cu atat e mai bine. Si dupa cum vezi, deja ruleaza la fel de bine ca Mac-ul tau, ceea ce e WOW, nu?

    P.S. Nici nu vreau sa ma gandesc cum va da iPad Pro in teste... daca vor reusi sa optimizeze la fel ca la iPhone 6S (si acolo avem extra core/cores, extra frecventa la CPU, faster storage, faster RAM, plus inca 2GB RAM). Damn... cred ca incepe mobile cumputing cu adevarat!

  17. #57 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    MonkY, mi-am rezolvat si eu in Germania, weekend-ul asta oricum ajungeam la Koln si pot in felul asta sa il iau. Am si uitat cat e pretul de lista la Apple, dar parca 969 ziceam eu la un moment dat. Smecheria de care mi-a zis colegul meu e simpla. Te duci in vodafone si iti cumperi o cartela prepaid, daca esti utilizator al retelei, nu conteaza de cand, primesti o reducere bonus. Apoi, te duci si ceri frumos un 6S+ de 64GB pe negru si te rogi sa il aibe in stoc. Altfel poti pati precum colegul forumist care a luat alb pentru ca nu a gasit negru. Sau poate ajungi sa iei un iPhone in Pink Unicorns ala
    Daca ai bafta cu stocul, platesti fain frumos 876EUR si pleci cu telefonul din magazin. Simplu ca buna-ziua. Ah, iar garantia e 2 ani

  18. #58 SP
    Senior Member DeathWings's Avatar
    Dupa cum am observat eu, toate 6S Plus sunt cu chip Samsung . Al meu are chip Samsung, cele care au venit sapt trecuta la noi la munca sunt la fel toate cu chip Samsung. Sunt curios daca si al lui Trefla este la fel.

    Tudy sa stii ca nu ma deranjeaza atat de mult ca este alb , am refuzat pink si gold de 128gb (asta am vrut sa imi iau) si am ramas la cel alb de 64 gb.

  19. #59 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Al meu, desi nu are chip Samsung, are bateria cam ciudata. Am scos de 2 ori, cam 4h de usage + restu de standby.

    Ca exemplu (si nu am print screen ca abia l-am bagat la incarcat) l-am scos ieri pe la 4 de la incarcat cu 100% iar acum 10 minute mai aveam 16%. Iar aseara cand m-am pus la somn aveam 27%.

    E cam dubios. Stiam ca astea noi stau foarte bine la stand by. Nu ma asteptam sa se consume mai mult de 10% pe noapte, nefacand absolut nimic. Si aveam doar 3 notificari azi dimineata.

    Basically, pana si 4S-u de 4 ani ma tinea mai bine

    LE: Vad ca si daca este la incarcat, pot sa vad. Asa ca uite partea de sus a "clasamentului" si de jos (tine minte ca exact acelasi lucru era si la 16% pe partea de usage):
    Attached Images Attached Images img_9100.png img_9101.png

  20. #60 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Google Photos - Background activity - 11%

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 15 FirstFirst 1 2 3 4 5 13 ... LastLast

Similar Threads

  1. iPhone 8 & iPhone 8 Plus By MonkY in forum Apple
    Replies: 19 Last Post: 07-06-2018, 22:35
  2. Vand iPhone 7 plus black 32Gb By Alex_P in forum GSM & GPS
    Replies: 0 Last Post: 22-11-2017, 22:33
  3. iPhone 7 & iPhone 7 Plus By tudyniuz in forum Apple
    Replies: 166 Last Post: 07-04-2017, 14:21
  4. iPhone 6 Plus By MonkY in forum Apple
    Replies: 98 Last Post: 08-04-2015, 12:29
  5. Replies: 96 Last Post: 13-10-2014, 18:58

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts