Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 4 of 4

Thread: Macbook Air vs. New Macbook

 1. #1 SP
  Member razu's Avatar

  Macbook Air vs. New Macbook

  Vreau sa-mi schimb Pro-ul vechi, acum îl folosesc doar pentru mail și light browsing.

  Nu mă deranjează diferența de preț dar lipsa port-urilor la asta nou mi se pare de groază.

  Păreri, recomandări?

 2. #2 SP
  \ tudyniuz's Avatar
  Asteapta 2-3 luni pana apare refresh-ul la New Macbook. Poate adauga niste porturi, poate chiar un slot SD, etc. E excelent si acum dupa parerea mea, insa are prea multe neajunsuri incat pretul sa fie justificat. La un produs aflat la prima generatie e normal, dar daca nu ai graba prea mare eu zic ca merita sa astepti. Desi pe hartie un Air e mai puternic, avand ecranul acela antic + bezeluri imense eu zic ca nu prea mai merita.

 3. #3 SP
  Senior Member Razzosinni's Avatar
  Si eu spun sa mai astepti cateva luni, urmeaza niste refresh-uri majore la toata gama de MacBook-uri. Pot sa intreb de ce nu un MacBook Pro cu Retina de 13"? Ai toata functionalitatea pe care o poti avea de la un MacBook, CPU semnificativ mai puternic, display o idee mai mare si chiar daca e putin mai gros, e in continuare foarte portabil. Si la exact acelasi pret ca MacBook-ul de 12".

  Parerea mea e ca noul MacBook merita doar pentru design, mai ales din moment ce in banii aia poti sa iti iei un Pro cu Retina si ai toate porturile pe care le vrei.

  Air-ul e o optiune la fel de buna, singura problema, din punctul meu de vedere, fiind rezolutia, semnificativ mai mica decat pe MacBook sau MacBook Pro.

 4. #4 SP
  Member razu's Avatar
  mi se pare bulky pro-ul, ori safari-ul cu trei tab-uri deschise si word-ul nu justifica un pro.

  as vrea un air cu rezolutie ca lumea. cred ca cel mai bine ar fi sa astept pana anunta noua gama de macbook-uri, poate adauga un usb si trec la i5 sau un M mai sprinten.

  merci mult pt raspunsuri!


  Sent from my iPhone using Tapatalk

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

 1. Macbook Air i7 ? By zinodaur in forum Apple
  Replies: 8 Last Post: 21-04-2014, 13:00

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts