Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 9 1 2 3 ... LastLast
Results 1 to 20 of 167

Thread: iPhone 7 & iPhone 7 Plus

  1. #1 SP
    \ tudyniuz's Avatar

    Lightbulb iPhone 7 & iPhone 7 Plus

    Desi mai sunt cateva luni pana la lansare, multe zvonuri vorbesc despre renuntarea jack-ului de 3.5mm pentru casti. Iar in urma acestor speculatii, au aparut si glume cu duiumul. Sa incepem discutiile despre viitorul iPhone 7 cu putin haz de necaz
    Attached Images Attached Images 12813996_10154504045441840_3816539101433556916_n.jpg

  2. #2 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Eu cred ca fiecare gluma d-asta ii ajuta sa mai vanda inca 10 milioane de unitati...

    Lasand glumele deoparte si eu sunt al naibii de curios de design-ul pe care vor merge cei de la Apple. Nu ma astept la ceva revolutionar, dar sper ca au terminat cu "testele" ala iPhone 6/6S (desi, cu Ive prin zone, sunt slabe sanse)...

    Chestia cu renuntarea la jack nu o cred... dar chiar daca se va intampla, va fi probabil aceeasi trecere ca si la Lightning. Or sa urle unii si altii (in special cei care culmea, nu detin un iPhone), dupa care isi vor cumpara un cablu nou, sau un adaptor... si gata. Apple va mai incasa iarasi niste zeci de milioane, si toata lumea va fi fericita!

    Sper sa vad AMOLED pe noul i7... cat despre rezolutie, eu unul sunt mai pacifist si sper sa ramana la fel. Bateria in schimb, sa nu mai ramana la fel - sau in fine, poate sa ramana la fel in cazul versiunii Plus, dar la i7 cred ca ar fi cazul sa mai creasca si ei capacitatea... La ce eficienta au ajuns in ziua de azi fotovoltaicele, cine stie... poate vedem chiar niste celule d-astea integrate prin spatele carcasei (emergency only mode?).

    Legat de performante, stau atat de bine incat orice plus, oricat de mic ar fi, ar fi arhisuficient (inca sunt in top cu modelul de anul trecut). Dar poate ar fi cazul sa renunte la varianta de 16GB, ca e cam useless in ziua de azi.

    Visuri gen memory card extern, usb, hdmi sau mai stiu eu ce... nu e cazul sa ni le mai dorim, ca nu au ce cauta pe ecosistemul lor. Poate doar waterproofing 100%...

    Camera, well... e OK si cea de pe 6S Plus, dar macar sa nu mai iasa in afara. Eventual cu un F1.8, ceva?

    P.S. Sunt sanse sa aflam ceva pe la conferinta din Martie, sau asteptam iarasi toamna?

  3. #3 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Eu refuz sa mai cumpar iPhone cat timp in varianta de baza porneste de la 16GB, mereu am platit ca fraierul diferenta pana la 32GB sau in ultimii ani pana la 64GB, dar deja e prea de tot. Cum ceilalti din industrie s-au adaptat si ofera toti minim 32GB si unii chiar si slot SD, cred ca e cazul si Apple sa faca ceva la capitolul asta.

    In rest, nu ma astept la mare lucru, mi-ar placea si la camera sa mai umble, poate OIS si pe varianta non-Plus.


  4. #4 SP
    Senior Member Trefla's Avatar
    Why ? mai mult profit pentru ei avand in vedere ca majoritatea isi iau "haifon de 16 gigi" ca nu le trebuie mai mult si multi nu o sa instaleze alte aplicatii pe langa Facebook si Whatsapp pe telefon

  5. #5 SP
    Admin MonkY's Avatar
    And the leaks begins:

  6. #6 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    There’s another image today which seemingly confirms one very highly rumored feature that’s expected to make it on board the iPhone this year. Rumors of Apple’s flagship smartphone coming with a dual camera on board have been abundant, with some quarters expecting only the larger iPhone 7, dubbed as the iPhone 7 Pro to come with the feature.
    The image above allegedly shows the camera sensor for the device, which if you’re attentive, should fit in rather nicely with the case image leaked. In the struggle for differentiation, manufacturers are on the lookout for new features to set their devices apart, and looks like dual camera might be the thing for the iPhone this year. How Apple tweaks with this, we’ll find out once the device is launched.

  7. #7 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Hai ca asta ar fi culmea, sa vedem procesor Intel in noul iPhone 7: iPhone 7 could have Intel inside | Cult of Mac

  8. #8 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    MonkY, vezi ca stirea aia e facuta gen CanCan Te face sa crezi ca vor pune procesor Intel, dar ei se refera doar la modem 4G si...atat!

    Despre un posibil CPU & GPU Intel in viitor, eu nu sunt tocmai increzator. Intel tot incearca din rasputeri de vreo 5 ani sa scoata un cip decent pt mobile, insa esueaza in fiecare an, desi au contracte semnate cu asus si alte companii. Sunt procesoare mediocre, consuma foarte mult curent si se si incing ca naiba.

  9. #9 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Poate face AMD un cip all-in-one pentru Apple si atunci nu isi mai cumpara MonkY iPhone

  10. #10 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Pana acum tot ce am avut cu AMD a cam dat cu minus, one way or another (ba cateodata a dat si cu radical). Daca ar putea cineva sa bage mintile in cap celor de la AMD, acel cineva ar putea fi Apple. Dar ma indoiesc sa vad o astfel de cooperare prea curand...

  11. #11 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    De ce nu ar continua Apple sa isi faca propriile chip-uri ? Nu inteleg de unde v-a venit ideea aceasta cu AMD

  12. #12 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Eh, radea si tudy de mine cu AMD, stai linistit. Apple oricum face doar design-ul chip-urilor, producatorii sunt altii (Samsung, TSMC, poate fi oricand Intel, AMD sau oricine altcineva e capabil sa produca masiv si fara issues). Ideea cu Intel vine probabil si ca urmare a faptului ca s-ar dori o "contopire" intre iOS si OSX... Le-ar fi mult mai usor daca nu ar trebui sa translateze intre ARM si x86. Insa repet, nu cred ca Apple ar face prea devreme un asemenea pas, avand in spate sute de milioane de device-uri pe ARM.

  13. #13 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Se pare ca vom avea in proportie de 80% dpdv al designe-ului, aceleasi telefoane cu seria 6, dupa noile schite aparute aici, iar tipu asta, in ultimii 2 ani, a pus schitele corecte de la fabrici, deci as spune ca sunt 100% accurate.

    Astfel ca vor intrerupe upgrade-ul la ecran mai bun la fiecare generatie (de la 3 la 4 a fost retina, de la 4 la 5 a fost de marime, iar de la 5 la 6 a fost tot de marime), dar si de design complet al telefonului, ceea ce este o foarte mare dezamagire.

    Se pare ca, asa cum s-a speculat pana acum, doar Plus-ul sau Pro, sau cum ii vor spune, va avea 2 camere (Bender eyes, cum ii zic eu ) si smart connector, iar modelul normal va avea o singura camera, dar tot iesita in exterior, ca la 6/6S.

    Ce nu inteleg si sper sa nu fie adevarat, e care-i faza cu marginea aia cu antenele, ca pare sa fie vizibila si din fata si din spate. Asta daca nu vom avea un telefon identic cu 6 si acea dunga poate sa fie marginea curbata a ecranului si al aluminiului de pe spate (desi e dubios ca exista acele dungi pentru antene, vizibile si din fata si din spate).

    In rest, daca pe partea de design nu schimba mare lucru si nici la iOS 10 nu aduc schimbari semnificative, actiunile lor vor continua sa scada si nu prea inteleg de ce nu fac nimic sa impiedice acest lucru.
    Attached Images Attached Images iphone-7-pro-watermarked.jpg iphone-7-watermarked.jpg

  14. #14 SP
    Junior Member mihdum's Avatar
    Subscriu la chestia cu 16 GB.
    Legat de design, sunt ferm convins ca Apple nu va da gres. Chiar si cand au fost mega-leaked, produsele tot au starnit acel "wow".

  15. #15 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Anul asta am un feeling ca vom avea si factorul wow in schema. E prima oara in ultimii vreo 8 ani cand au inceput sa le scada vanzarile. Nu neaparat pentru ca e vorba de produse Apple aici (pt. ca e valabil mai pentru toti producatorii de mobile) ci pentru ca deja e cam suprasaturata piata... Si cum poti sa-l convingi pe un om sa-si schimbe un telefon care e inca perfect functional si se misca ok? Well... prin acel "wow factor"! A dat Tim Cook un interview recent prin care a aruncat cateva "hint-uri", dar eu nu prea mai cred multe din ce spune omul asta (i miss Steve Jobs). Asa ca ramane de vazut!

    P.S. Nu-mi place ce vad in schitele de mai sus...

  16. #16 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Cica asta e:


  17. #17 SP
    iry
    Senior Member iry's Avatar
    Daca asta o sa fie, no comment...I mean, o sa ne placa in sfarsit design-ul la 6/6s (spatele).
    Au renuntat la casti, or sa bage probabil castile bluetooth. Smart move Apple. NOT.

  18. #18 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Nu vom avea casti bluetooth. 100% ori avem lightning, ori adaptor pt jack. Iar denumirea nu va fi iPhone 7, dupa cum am mai zis de cateva ori. Cel mai probabil un iPhone 6SE.

    iPhone 7 la anu.

  19. #19 SP
    Senior Member PoisonRemedy's Avatar
    Another year another iphone. jeeez.

  20. #20 SP
    iry
    Senior Member iry's Avatar
    Quote Originally Posted by PoisonRemedy View Post
    Another year another iphone. jeeez.
    Bine ca nu avem Samsung. În cazul asta am spune: another month, another Samsung phone! )

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 9 1 2 3 ... LastLast

Similar Threads

  1. iPhone 8 & iPhone 8 Plus By MonkY in forum Apple
    Replies: 19 Last Post: 07-06-2018, 22:35
  2. Vand iPhone 7 plus black 32Gb By Alex_P in forum GSM & GPS
    Replies: 0 Last Post: 22-11-2017, 22:33
  3. iPhone 6S & iPhone 6S Plus By MonkY in forum Apple
    Replies: 280 Last Post: 06-11-2016, 15:30
  4. iPhone 6 Plus By MonkY in forum Apple
    Replies: 98 Last Post: 08-04-2015, 12:29
  5. Replies: 96 Last Post: 13-10-2014, 18:58

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts