Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 1 of 1

Thread: Vand PS2 modat complet, + stick USB 16gb cu jocuri

  1. #1 SP
    Member haimi708's Avatar

    Thumbs up Vand PS2 modat complet, + stick USB 16gb cu jocuri

    Consola Playstation 2 din anunt are dubla modare, respectiv este modata cu modchip Matrix (ptr. a rula fara problem jocurile pe DVD-uri si CD-uri scrise normal pe orice PC) si modare cu Memory Card (cu FreeMcboot) ptr. a rula jocuri pe USB (stick USB sau HDD pe USB) sau in retea cu un PC sau pe internet (ptr. internet se foloseste DVD-ul de Network cu care vine consola in colet).

    Consola este model SLIM, modelul 90004, ultimul model fabricat de Sony – cel ce nu are nevoie de alimentator extern. Fiind ultimul model aparut, este cel mai reusit model de consola PS2 - merge fara probleme 48 de ore incontinu fara sa se incalzeasca sau erori.

    Consola functioneaza ireprosabil, este modata complet (si cu Matrix si cu FreeMcboot) si ruleaza fara probleme atat orice joc original pe CD/DVD cat si orice joc copiat (luat de pe internet) scris pe CD/DVD-uri (Verbatim) sau pe USB sau retea cu un PC sau internet.

    Consola vine de altfel si cu un stick USB plin cu jocuri instalate pe el (se da la pretul afisat cu un stick de 16 Gb dar ptr. 30 ron in plus acesta se poate schimba cu unul de 32 GB).

    De asemenea, Bonus, cumparatorul va primi si datele de conectare a unui cont de cloud (cont de internet cu 250GB de date) cu 150 de jocuri de PS2 ce se pot instala foarte usor pe stick-ul USB si rulate pe consola (se ofera si programele necesare si asistenta tehnica prin telefon si PC – teamviewer).

    Consola este in stare foarte buna, impecabila, nota 9,8 din 10 (a fost adusa din Anglia si este foarte putin folosita – se vede si in poze – pozele sunt reale).

    Consola booteaza si ruleaza jocurile direct de pe Stick-ul USB ca si un PC!! fara a avea nici un DVD in consola (poate rula si DVD-uri pe partea optica – dovada DVD-ul original cu care vine in colet, dar asa este configurata de mine deoarece nu costa nimic sa se instaleze si sa se ruleze jocuri pe USB.

    In plus consola poate rula si fisiere audio, mp3 si filme DIV X / AVI, cu subtitrare, de pe un stik sau HDD USB.
    Se primesc si programele necesare rularii si incarcarii jocurilor pe USB.

    Consola vine cu:
    1. buc. stick USB (3.0) cu 7 jocuri instalate pe el.
    1.buc. controler/joystick original Sony, dualshock 2, foarte putin uzat (nota 9,5 din 10) (se vede si in poze).
    1 buc. Memory Card original Sony (modat si configurat ptr. USB).
    1. buc. DVD original Sony Network (ptr. setarile de internet – fara asta nu se poate intra pe internet).
    1. buc. cablu de alimentare.
    1. set cabluri AV (original Sony).

    Bonus 1 - mufa adaptor RCA - Euroscart (ptr. TV-uri mai vechi).
    Bonus 2 - cont de cloud cu 150 de jocuri PS2 + asistenta tehnica ptr. instalarea jocurilor pe USB.

    Trimit oriunde in tara prin curier rapid cu verificare colet, prin publi24 (costul transportului il suporta cumparatorul si este de 10 ron) !
    Attached Images Attached Images 1-ps2.jpg sany3268-copy-.jpg sany3275-copy-.jpg sany3272-copy-.jpg 2-ps2.jpg sany3335-copy-.jpg sany3336-copy-.jpg sany3339-copy-.jpg sany3340-copy-.jpg 3-ps2.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Replies: 0 Last Post: 17-11-2013, 00:32
  2. Cum folosesc un USB stick la PS2? Cine ma poate ajuta? By cenzurat in forum Console Retro & Arcade
    Replies: 13 Last Post: 26-12-2010, 17:34

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts