Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 1 of 1

Thread: Vand PSP modat complet, + Card de memorie 4 Gb - 70 ron

  1. #1 SP
    Member haimi708's Avatar

    Vand PSP modat complet, + Card de memorie 4 Gb - 70 ron

    Consola PSP din anunt ruleaza orice joc dar are o problema la afisare – display/ecran (dubleaza putin imaginea afisata – se vede in pozele atasate). Probabil e o problema de la pamblica de conectare a ecranului – posibil s-a fie deplasat cumva – dupa cum se vede in poze se poate folosi foarte bine si asa).

    Deoarece nu am timp si nu ma intereseaza sa o repar, se vinde ca si defecta - se poate folosi foarte bine si asa dar nu este perfecta, de aceea e si pretul mic !!

    Este ptr. cine e vrea o consola slim functionala, modata, cu card si 300 jocuri la un pret foarte mic sau ptr. cine vrea sa o repare!! Pretul afisat este putin negociabil !

    Consola PSP din anunt este modata cu permanent cu 6.60 Pro-C (ultima versiune de modare ce permite sa se ruleze orice joc aparut pe PSP). Consola ruleaza ireprosabil orice joc de PSP atat original (UMD-uri) cat si cele copiate de pe internet (cu defectul de afisare mentionat mai sus) !!

    Consola vine cu card de 4 GB, model Magic Gate Mark 2 care se deosebire de clonele chinezesti are viteza foarte mare de transfer a datelor (e facut de Sony special ptr. asta) - (exact acest model de card este 85 ron pe emag) !

    Consola arata foarte bine estetic fiind putin folosita. Are baterie originala Sony si tine cca. 5 ore (vezi poze) si vine cu un cablu de alimentare special ptr. conectare la calculator pe USB (cu acest cablu se incarca normal de la USB-ul oricarui calculator/laptop/ TV).

    De asemenea, Bonus, cumparatorul va primi si un cont de cloud (cont de internet cu 200GB de date) cu 300 de jocuri de PSP ce se pot instala foarte usor pe cardul de memorie a PSP-ului si rulate pe consola (se primesc si programele necesare si asistenta tehnica prin telefon si PC – teamviewer).

    Pachetul vine cu:
    1. buc. Consola PSP model 2004 (cea din poze) – cu defectul mentionat mai sus.
    1.buc. Memory Card original Sony de 4Gb MagicGate Mark 2 cu 7 jocuri instalate pe el (in poze) – montat in consola (numai cardul este 85 ron pe emag) !
    1. buc. Cablu incarcare prin mufa USB


    Trimit oriunde in tara prin curier rapid cu verificarea coletului inainte de plata (costul transportului este inclus in pret – doar transportul prin curier costa 25 ron si este inclus in pret) !

    Pret = 70 Ron !!

    EDITAT [rodarkone] - am scos partea cu pirateria - cand iti revii dupa ban incearca sa citesti regulile forumului mai atent .
    Attached Images Attached Images psp-2.jpg sany3282.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Cadou de Craciun ! PSP modat complet, + Card de memorie 4 Gb + 300 de jocuri By haimi708 in forum Bazar Sony: Console & Accesorii
    Replies: 1 Last Post: 15-12-2017, 14:27

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts