Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 20 of 40

Thread: Se merita sa trec la xbox?

  1. #1 SP
    Banned Miata's Avatar

    Se merita sa trec la xbox?

    Deocamdata am un PS3slim si am jucat mai tot ce se poate juca pe ps3, in general exclusivitatile, intrebarea mea e, se merita sa trec pe xbox sa incerc si exclusivitatile lor? ce jocuri imi recomandati pt xbox?
    multumesc

  2. #2 SP
    Senior Member kragod's Avatar
    Sal Miata.
    Eu personal iti multumesc ca nu vei mai folosi expresia inexistenta in limba romana "se merita". Ce sa se merite? Pe sine????
    Apoi, din puctul meu de vedere, MERITA sa iti iei si un xbox, dar sa nu iti vinzi PS3, daca iti permiti. In orice caz, daca treci pe xbox, seria Gears of war o recomand, Halo(personal nu l-am jucat,dar mor toti fanboys dupa el), Alan Wake. Nu imi mai vine nimic acum in cap. In general, PS3 sta mai bine la capitolul exclusivitati.

  3. #3 SP
    Senior Member SirAndrew's Avatar

  4. #4 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Quote Originally Posted by kragod View Post
    Sal Miata.
    Eu personal iti multumesc ca nu vei mai folosi expresia inexistenta in limba romana "se merita". Ce sa se merite? Pe sine????
    ai dreptate, dar sa stii ca si jurnalistii de la TV folosesc aceasta "expresie": se merita ... probabil va fi acceptata in noul doom

  5. #5 SP
    Senior Member kragod's Avatar
    Ok, din lista aia sunt foarte multe arcade games, nu cred ca il intereseaza asta. Altele nu "se merita", vorba userului de mai sus.
    Fable II am omis din postul meu initial( cu toate ca nici la asta personal nu vad farmecul).

  6. #6 SP
    I Unlimited Bitza's Avatar
    Se merita sa incerci si altceva, ca sa-ti faci o idee personala si sa ajungi la o concluzie, tot personala. Nu renunta la PS3, daca-ti permite bugetul.

  7. #7 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Dupa parerea mea, Xbox-ul sta cam prost la partea de exclusivitati.. Daca le eliminam pe cele aparute/care vor aparea pe PC, semnificative raman Gears of War 2 si 3, Alan Wake, seria Forza, Halo-urile si primul Mass Effect (2 si 3 mi se par cele mai mari "pierderi" pentru Microsoft). Microsoft reaaaally are nevoie de ceva care sa atraga...

    Eu ma gandesc serios sa-mi iau PS3, exclusivitatile sunt mai multe si mai pe gustul meu.. Oricum nu renunt la Xbox, are si el avantajele lui, dar in locul tau as baga banii aia in jocuri de PS3.

  8. #8 SP
    Banned I_Fabian_I's Avatar
    sal Miata am si eu exact aceeasi dilema si pana acum balanta se anclina usor catre xbox360 pt kinect si putinele exclusivitati pe care le are

  9. #9 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    ar fi o mare greseala(strict dupa parerea mea--nu aruncati cu rosii ) sa treci la Xbox 360 tocmai acum cand apar atat de multe exclusivitati pentru PS3...

  10. #10 SP
    Senior Member kragod's Avatar
    Miata, ca sa summarise si parerile celorlalti:
    Tine PS3 daca poti, are exclusivitati mult mai bune
    Jocuri exclusive care "se merita": Gears 2 si 3, Halo-urile, Alan Wake(cica se lucreaza la 2, o sa dureze), Fable II, Mass Effect, sera Forza.

  11. #11 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Merita sa iei si Xbox 360 (nu replace) macar pentru Kinect, Gears of War, Halo, Forza Motorsport 3, Crackdown, Fable, Alan Wake, Ninety Nine Nights, Live!-ul mai bun, Arcade-urile exclusive si gamepadul de nota 10. Nu mai vorbim de faptul ca toate jocurile le poti copia pe drive = better lifetime pt. blocul optic.

  12. #12 SP
    Banned Miata's Avatar
    din pacate nu-mi permit 2 console deci ps3 trebuie sa plece, nu ma intereseaza kinectul ca nu-i genul meu, oricum nu prea mai am timp de jocuri deci am sa incerc si jocurile de xbox multumesc pt raspunsuri

  13. #13 SP
    Senior Member iPaul's Avatar
    Daca te hotarasti sa-ti cumperi un Xbox ,am eu un Xbox Slim 250GB SIGILAT de vanzare cumparat dupa Amazon.co.uk si din cate vad are si garantie 1 an ,nu stiu sigur daca merge si in RO pentru ca nu am desfacut cutia sa vad ce si cum.

  14. #14 SP
    Banned Miata's Avatar
    pai deocamdata astept sa-mi vand ps3-ul sau poate doresti un schimb?

  15. #15 SP
    Senior Member iPaul's Avatar
    Pai am deja PS3 si nu am ce face cu inca unul ...Scuze.

  16. #16 SP
    Member mastakilla's Avatar
    daca ai jucat exclusivitatile sony si nu vrei sa le rejoci sau nu te-au impresionat multiplayer, alege xbox 360 poate gasesti exclusivitati ce nu or sa te lase sa te mai gandesti la alte jocuri

  17. #17 SP
    Member Dasani's Avatar
    Ramai la PS3,are cele mai bune exclusivitati,chiar daca le-ai jucat pe toate,urmeaza sa mai apara si dupa aceea iti va parea rau dupa PS3.Plus ca e si un media player ok.

  18. #18 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    mi groaza de ce exclusive-uri urmeaza pe ps3 . o sa ma doara foarte tare din punct de vedere financiar :-ss (The last guardian, Twisted Metal, Ico Collection, Infamous 2, Final fantasy XIII versus si mai sunt altele da pe mine sincer astea ma intereseaza pt ca nu am jucat inca nimic din seria Uncharted, REsistance etc). Eu ti-as recomanda sa iti schimbi consola abea la sfarsitu anului .

  19. #19 SP
    Member viezure's Avatar
    Dupa mine, marele selling point al PS3-ului este blu-ray drive-ul, deci din punctul asta de vedere nu l-as vinde in 1000 de ani. Si cand ma gandesc ca eu initial vroiam sa-mi iau doar blu-ray player simplu, nici nu ma gandeam la ps3, bine ca am avut noroc sa gasesc atunci ps3 la pret ok ca a fost alegerea perfecta.

  20. #20 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    Depinde ce intelegi tu prin "sa trec". Daca esti obligat sa vinzi PS3-ul ... n-as recomanda - o sa regreti probabil mai tarziu. Daca poti sa iei in paralel si un XBOX 360 go for it ! Ca detinator de PS3 si XBOX 360 (XBOX am deja de vreo 2 ani, PS3 de mai putin de un an) pot sa-ti zici urmatoarele puncte forte si ale XBOX-ului si ale PS3-ului (strict personal, poate altii nu-s de acord)

    XBOX +
    -controller mult mai comod
    -grafica mai buna in jocurile multiplatform
    -poti instala jocurile pe HDD (nu conteaza asa mult, PS3 e destul de silentios, dar jocurile se vor incarca mai rapid)
    -XBOX Live e mai bun ca PSN

    PS3 +
    -XBOX Live Gold e pe bani, trebuie sa platesti ca sa joci in multiplayer, asta mi se pare cel mai mare minus
    -bluray (desi nu e chiar asa mare scofala, filmele Bluray sunt obscen de scumpe, s-au mai ieftinit un pic in ultimul timp, dar tot scumpe sunt)
    -are browser web (foarte primitiv), cateodata chiar e util, daca nu mai vrei sa pornesti PC-ul/laptop-ul si vrei sa citesti ceva (un forum) sau sa-ti verifici mail-ul sau sa cauti ceva informatie, etc
    -exclusivitati mai bune si mai multe

    Probabil ca am uitat multe chestii, dar ca sa-ti faci o idee : ambele console au puncte forte, deci merita sa le ai pe ambele

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast

Similar Threads

  1. Jocuri de Wii care merita cumparate. By Sosetila in forum Nintendo Wii
    Replies: 9 Last Post: 19-12-2013, 23:01
  2. Merita sa cumpar un NDS Lite? By TheQuen in forum Nintendo DS, DSi, 3DS & XL
    Replies: 5 Last Post: 30-11-2013, 19:33
  3. WWE ( raw vs. smackdown 2010 ) merita? By stefwinner in forum Sony PSP, PSP Go & Vita
    Replies: 5 Last Post: 10-09-2010, 10:55
  4. iPhone merita sau nu? By SpitFire in forum GSM
    Replies: 64 Last Post: 28-03-2009, 00:26
  5. EndWar merita luat ? By nameless_fear in forum Sony PlayStation 3
    Replies: 22 Last Post: 26-02-2009, 14:04

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts