Conversation Between MonkY and djleo666

67 Visitor Messages

Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
  1. Si inca una? ?
  2. Neatza MonkY, daca tot detin majoritatea mesajelor aici la Visitor Message ma gandesc ca unul in plus nu strica
    Imi publici articolul de azi? BTW ca o nota personala e prima oara cand am folosit Quote
  3. Arunci un ochi pe polul creat de mine?
  4. A stai linistit ca nu de asta postam eu stiri Era o gluma cu ce ma fac...daca e 5 heuro si se rezolva verdele
  5. Salut djleo! Din pacate momentan premium pt. news a fost oprit. Ai detalii pe http://www.consolegames.ro/forum/f79...-news-reviews/.
  6. Another day - another news mai am un pic si-mi expira Premium...ce sa ma fac (
  7. Done!
  8. Daca ai timp sa-mi publici si mie te rog stirea
  9. Vezi aici man: http://www.consolegames.ro/forum/f51...ml#post1136740 - Tu fiind Premium poti accesa din Newsroom. Facea prea multe probleme.
  10. Boss unde au disparut stirile de pe Gamespot, Joystiq, etc?
  11. si uite ceva interesant, eu sunt prea beat sa ma scriu ceva...Xbox One dev kits receive more GPU bandwidth • Eurogamer.net
  12. Boss am pus o stire interesanta, imi poti schimba culoarea?
  13. meris sefu' de publicare
  14. Sa speram ca nu va mai fi nevoie sa se recurga la astfel de metode...
  15. Se pare ca s-a descoperit o noua metoda de postare de anunturi de vanzare ca sa zic sunt isteti...http://www.consolegames.ro/forum/f15...asins-bf-4-ps/
  16. Salve boss si la multi ani ! Am donat de dimineata 10 € pt. Dead Island-ul lui Tudyniuz si am primit mesaj de confirmare pe 5 €. E ok asa ? Banuiesc ca fiind vorba de licitatie donatia s-a impartit la 2, dar vreau sa verific ca sa stau linistit.
  17. Actually, tudyniuz was the man this time! Eu n-am avut timp nici sa respir azi
  18. Mersi mult boss pentru postarea stirii You're the man !!!
  19. Pai e simplu. Intai de toate, testeaza-l pe un alt PC. Sigur gasesti tu pe cineva cu un laptop sau calculator, ca sa fii sigur ca nu e de vina interfata ta USB sau probleme cu driverele de la tine. Daca si in alta parte face la fel, trimite-l linistit la garantie. Si data viitoare intreaba inainte sa cumperi... n-as fi recomandat Adata sub nicio forma. Ma indoiesc profund ca Adata foloseste HDD Toshiba re-branduit.
  20. Boss am o problema grava si nu stiu cu cine sa mai vorbesc : am cumparat de BF un hdd extern ADATA CH94 - 640 GB . Se pare ca in interior e un hdd Toshiba (sau asta imi zice CrystalDisk si Samsung Magician). Ideea e ca de cate ori il conectez la laptop / desktop imi da erori, freeze, la copiere in utorrent se blocheaza, downloadeaza cu 3-5 kbs, cat timp sta in download nu poate fi accesat, la scoatarea mufei USB si reintroducere apare ca RAW si vrea formatare, daca il scot si il bag la loc reapar partitiile, etc.

    Ce naiba sa fac ? Am luat legatura cu cei de la ITGalaxy.ro si au zis sa il trimit pe cheltuiala mea spre testare, urmand ca in cazul in care se demonstreaza ca e defect sa fie inlocuit. Dar daca mi-l inlocuiesc cu alt ADATA care face la fel ? Daca la ei nu da erorile astea. Nu stiu naibii ce sa fac, daca cer sa-mi returneze banii s-ar putea sa ma refuze, au termen de razgandire 10 zile...
  21. Ce de kk.t.... pai le faci reclama si nu vor sa dea nici macar din profitshare... de parca ar saracii. E ca si cum si-ar face reclama moka.....iti vine sa-ti bagi picioarele in ei...whatever deja fierb !!!
  22. Din pacate Flanco cred ca a schimbat tocmai pt. ca de BF Profitshare-ul nu functioneaza. Ca sa-ti faci o idee, multi au redus. De exp. emag a redus pt. toata perioada de la 3% la 1% pt. tot ce tine de proftishare. Altii nu dau nimic... C'est la vie!
  23. Sa verific toate site-urile ? Probabil mai sunt unii care fac schimbari acum in preajma Apocalipsei
  24. De fapt, vad ca au schimbat tot site-ul... damnit!
  25. Merci de observatie. Se pare ca au schimbat link-urile
  26. Nu merg linkurile de profitshare pe Flanco...
  27. MonkY am rezolvat cu Smartglass-ul pe Windows Phone 8 in felul urmator : am intrat in settings la tel, setat regiunea si limba + setarile regionale pe US si gata. Am acces la TOATE aplicatiile lor fara blocaje pe regiuni aproape la fel ca pe xbox.
    Acum trebuie sa-mi dau seama cum sa am acces la cardul SD din telefon si gata, ma declar multumit.
  28. djleo666: ai o problema pe PC. Incearca sa faci update sau sa reinstalezi Adobe Flash si Java Runtime. Si bineinteles, incearca cu un alt browser (recomand Chrome, dar poti incerca si Firefox). Daca nu se rezolva cu niciuna din solutiile astea, inseamna ca ai o problema mai grava (un virus, ceva?). Am testat acum de pe 5 calculatoare diferite, cu toate browserele posibile si imposibile, si totul e OK.
  29. This window is busy. You want to close it....bla bla bla
    fereasta mica in explorer cu rosu
  30. Ce eroare primesti?
Showing Visitor Messages 31 to 60 of 67
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast