Atacuri la persoana, insulte si istericale ? V-ati dat masura, baieti. Piosi sadea.

---------- Post added 11-07-2013 at 18:57 ----------

Mai omule, tu citesti definitia pe care ai citat-o?! Din "religie = sistem de credinte/ dogme..." tu deduci ca "religie" si "credinta" sunt sinonime? Pentru tine au exact acelasi inteles? Daca spun ca "o masina este o structura formata din piese..." tu deduci ca "masina" este sinonim cu "structura"? "
Ceva îmi spune că n-ai ajuns la ultimul cuvânt din definiţie, anume "credinţă".

Dar, asa cum tu esti liber sa crezi doar in ce vrei tu, trebuie sa-mi respecti libertatea de a crede in ce vreau eu. Eu nu te invat ce-i cu Dumnezeu, nu ma invata tu pe mine ce-i aia ratiune.
Habar n-am de ce te-ai înfoiat aşa, când eu cu tastatura mea am spus că n-aveţi decât să credeţi în cine vreţi, câtă vreme nu-mi băgaţi mie pe gât revelaţii şi alte desene animate. Poţi să te închini şi la o potcoavă agăţată de uşă, cât timp sunt lăsat în pace şi nu mi se bagă mâna în buzunar pentru finanţarea şi construirea de "lăcaşe de cult", iar copilei mele la şcoală nu i se spune că, fiindcă e fată, e mai păcătoasă şi mai nevrednică decât un băiat.

Îţi respect libertatea de a crede în ce vrei tu şi de a spune ce vrei tu, inclusiv cu privire la persoana mea. Dacă te face să te simţi bine insultându-mă şi dacă crezi că mă interesează, spune ce vrei şi cât vrei.
De fapt, aş fi primul care s-ar revolta dacă s-ar interzice practicarea unei religii, de pildă. Dar şi tu, şi celălalt v-aţi inflamat atât de tare, încât de la armăsarul din ţânţar şi insulte n-a fost decât un pas. Nu ştiu de ce vi s-a părut vouă că, dacă îmi exprim o părere opusă faţă de a voastră, vă încalc vreun drept, vă bag pe gât şi alte coerciţii. În fine.

Ăluilalt nici nu-i răspund, e total pe dinafară.