Single post: Concurs "Splinter Cell Blacklist"

  1. #1 SP
    Admin MonkY's Avatar

    Concurs "Splinter Cell Blacklist"

    A trecut ceva vreme de cand am avut un concurs pe aceasta arie... prin urmare, haideti sa dam un mic refresh. De aceasta data, cu ajutorul celor de la Gameshop.ro vom avea ca premiu chiar jocul Splinter Cell Blacklist (varianta promotionala). De fapt se vor da chiar doua premii. Un joc pentru PlayStation 3 si unul pentru Xbox 360 (primul tras la sorti isi alege varianta dorita).

    Ce trebuie sa faceti? Well, postati o imagine haioasa (care sa fie legata de gaming si/sau console) si veti intra automat la tragerea la sorti. Va rog sa incercati sa nu urcati aceleasi imagini care exista deja pe http://www.consolegames.ro/forum/f69.../index109.html.

    Urcati o imagine per post (nu puneti doar link-uri ci folositi sistemul de attachment). Puteti face oricate posturi doriti (aveti mai multe sanse in felul acesta). Tragerea la sorti se va face in acest weekend folosind numarul (id-ul) postului folosind random.org, iar luni va pleca spre voi prin curier. Orice post ce nu are atasata o imagine funny va fi sters.

    Bafta!

    P.S. Nu se iau in calcul imaginile care au watermark/trademark sau fac reclama altor site-uri (vor fi sterse). Deasemenea, dublurile vor fi sterse. So please, keep it clean! Thanks!
    Attached Images Attached Images splinter_cell_blacklist.jpg