Quote Originally Posted by saller123 View Post
Concursul s-a terminat deja, poti posta la imagini funny, daca vrei.

Pe langa un concurs de noroc, oh, voi, obsedati de sanse egale, a fost un concurs in care s-a vazut cine doreste cu adevarat premiul. Daca nu ai stat 2 zile sa postezi 300 de poze, nu l-ai meritat nici pe departe la fel de mult ca Florix, care a depus cel mai mare efort de aici. ( urmat de mine, desigur, postand de pe notebook ) Un concurs cu sanse egale ar fi o prostie, pentru ca probabil ar ajunge la cineva care si-a permis sa precomande atat X1, cat si PS4. Metoda folosita acum a fost perfecta.
N-a contestat nimeni cât de mult și-au dorit unii dintre participanți, printre care mă număr și eu, să câștige o copie a jocului Splinter Cell Blacklist! Dar nu poți susține că metoda folosită a fost perfectă, mai ales pe baza argumentului tău "pentru ca probabil ar ajunge la cineva care si-a permis sa precomande atat X1, cat si PS4". Ce treabă are una cu alta?

Această comunitate nu este o casă de ajutor social, ca să premieze doar pe cei care nu-și permit să-și cumpere Xbox One sau PS4 la lansare!

Una dintre reguli a fost că poți posta oricât de multe poze dorești, dacă îndeplinești și celelalte criterii. Dar s-a ajuns prea departe (și nu mă refer la numărul postat de fiecare), ci la faptul că au fost postate poze care nici măcar nu erau funny, care erau uploadate și pe thread-ul dedicat pozelor funny, poze cu watermark, poze unde rasismul era mai mult decât evident etc.

Nu e normal să participi la un asemenea concurs, unde scrii pe google sau pe 9gag "funny gaming pictures" sau ceva asemănător și să uploadezi toate rezultatele care-ți apar în primele 50 de pagini de search! Monky a depus o muncă de titan, alături de alți moderatori (sunt convins), pentru a verifica dacă pozele respectă câteva reguli esențiale și de bun gust și nu acest lucru și-a dorit atunci când a vrut să facă un bine membrilor acestei comunități.

Nu este o metodă perfectă pentru că nu toți își permit luxul să piardă ore întregi să uploadeze 300 de pagini! Nu este perfectă și pentru faptul că cei care sunt membri de puțină vreme ajung, ca prin asemenea concursuri, să-și tripleze numărul de posturi!

A fost un concurs care a degenerat din punctul meu de vedere și sper (și cred) că nu se va mai întâmpla pe viitor acest lucru. Probabil o soluție ar fi să se acorde majoritatea premiilor celor ce sunt premium members sau celor care au scris review-uri sau alte articole pe forum! (Un concurs de review-uri ar fi interesant).

Eu am rămas șocat de faptul că doar 6 membri premium au participat la tombola lui Renegade124 și cu asta cred că am spus tot....

Felicitări încă o dată câștigătorilor și mii de mulțumiri lui Gameshop pentru premii și echipei CG pentru munca depusă!

P.S. Sper să nu văd jocurile la vânzare! Dacă nu aveți ce face cu ele puneți-le la donații ca să strângem banii pentru host-ul de anul viitor!