Single post: Ubisoft compara Watch Dogs cu GTA V

  1. #1 SP
    Admin MonkY's Avatar

    Ubisoft compara Watch Dogs cu GTA V

    Cei de la Rockstar au ridicat stacheta odata cu lansarea lui GTA V si prin urmare tot ce se va lansa de acum inainte va avea mult de lucru pentru a avea sanse la titlul de GOTY. Unul dintre titlurile care doresc acest titlu este Watch Dogs de la Ubisoft. Intr-un interviu acordat celor de la Eurogamer, Jonathan Morin (creative director) a declarat ca in Watch Dogs orasul fictional Chicago se poate compara cu Los Santos-ul din Grand Theft Auto V.

    Trebuie mentionat aici ca daca ar fi sa masuram in kilometri/mile, afirmatia ar fi departe de adevar. Morin probabil s-a referit la faptul ca orasul din Watch Dogs este mult mai dens si prin urmare va rezulta o senzatie de marime asemanatoare. De aici probabil si declaratia "(In Watch Dogs) you can stand still and profile people for 10 minutes. You’re playing without moving, almost. I think that’s even more important to me than just adding size to it."

    Oricum ar fi, cu aceasta ocazie am aflat cu certitudine ca metoda de instalare va fi identica cu GTA V. Prin urmare, cei cu Xbox 360 va trebui sa va pregatiti de instalarea a doua disk-uri. Sa speram ca nu va fi nevoie de trucuri cu USB flash drives iar versiunea digitala de PS3 nu va avea aceleasi probleme cu pop-up textures.

    Va reamintesc ca jocul se va lansa pe curent gen in US pe 19 Noiembrie, iar in Europa si Australia pe 22 Noiembrie. Pe next gen se va lansa odata cu PS4 pe 15 Noiembrie in US si 29 Noiembrie in Europa, urmand ca pentru Xbox One sa se lanseze pe 22 Noiembrie.

    Pentru mai multe detalii, trailere, discutii, va recomand threadul http://www.consolegames.ro/forum/f60...45-watch-dogs/.
    Attached Images Attached Images watch_dogs.jpg