Single post: Dead Rising 3 ramane o exclusivitate pentru Xbox One

  1. #1 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar

    Dead Rising 3 ramane o exclusivitate pentru Xbox One

    Pe internet au umblat cateva zvonuri in ultima vreme conforma carora urmatorul joc din seria Dead Rising va fi lansat si pe Xbox 360, nefiind o exclusivitate pentru Xbox One. Insa aceste zvonuri au fost rapid dezmintite de Major Nelson pe contul sau oficial de twitter, reconfirmand faptul ca "Trezirea Mortilor 3" se va lansa doar pentru Xbox One si va face parte din titlurile de lansare a noii console de pe 22 noiembrie. Este adevarat insa ca unul dintre producatorii de la Capcom, Mike Jones, a dezvaluit faptul ca studioul avea de gand o posibila lansare a jocului si pe Xbox 360, insa din pacate consola a inceput sa-si arate varsta deoarece proiectul lor era mult prea mare si ambitios pentru limitarile consolei:
    In terms of building the game, we originally developed it on PC and everything we were doing was breaking the bank on [Xbox] 360.
    Dead Rising 3 este unul dintre cele mai asteptate jocuri din acest an si cu siguranta Microsoft va avea multe de castigat de pe urma acestei exclusivitati, deoarece multi fani isi doresc acest joc, mai ales ca producatorii au afirmat ca partea a treia este mai mare decat primele doua jocuri combinate la un loc.
    Attached Images Attached Images 1374471215dead_rising_3_comic.jpg sss.jpg