Tot recent mi-am luat si eu un samsung F6500, am sa-i fac o recenzie pe scurt.

La filme HD nu am nimic de reprosat, canalele digitale HD se vad si ele ok. Backlight bleeding are putin in 2-a colturi dar nu este vizibil doar noaptea cu becul stins si doar atunci cand nu este imagine afisata pe ecran.
Sincer sa fiu eu chiar sunt obisnuit sa ma uit la filme sau sa ma joc cu becul aprins noaptea asa ca asta nu ma deranjeaza, de fapt nu m-ar deranja nici daca as fi unul ce nu suporta sa fie lumina in camera cand sta la tv, repet ca nu este sesizabil acel bleeding doar cand ecranul e total black si chiar si atunci de abia se observa.

Timpul de rapsuns este bun, eu nu observ lag desii nu-l pun in game mode, probabil ce-i foarte meticulosi pot vedea ceva dar ma indoiesc.

In anumite locuri din jocuri(mai intunecate) m-i se pare putin inchise la culoare imaginile, asta probabil ca nu sunt obisnuit cu deep black-ul care il poate afisa un astfel de tv, eu avand inainte de F6500 tot LCD dar de generatie veche.

O problema ce ar fi este cand optiunea motion plus e pornita, la imagini rapide tv-ul afiseaza destul de nasol imaginile in miscare rapida, asta se intampla in sepcial in jocuri dar si in unele filmari de ale mele unde misc camera rapid sau unde mi-a fost montata camera video pe masina in miscare, se intampla mai putin in filme dar si acolo am observat lucrul asta.

Pentru mine nici asta nu e deranjant fiindca optiunea imi este off tot timpul. Atat doar ca ma gandeam ca motion plus ajuta tv-ul sa afiseze mai bine imagini in miscare rapida, nu sa le faca mai proaste. Poate e o problema din soft? Am sa-i fac un update si retestam apoi.

3D-ul in jocuri este si el fenomenal, tot asta pot zice si in filme daca sunt facute bine.

Oricum eu unul sunt foarte multumit de el, putine probleme probabil veti gasii la orice model de la orice brand, asta este, asteptam OLED