E tot precomanda si la PCGarage. Mai folositi si codul WD46182Z si mai primiti 1% discount. Cam asta spune PCGarage despre Precomenzi:
Precomenzi

Un produs la precomanda este un produs ce urmeaza sa fie lansat si poate fi achizitionat inainte de lansare la un pret special, garantandu-se in acelasi timp livrarea acestuia.

Produsele la precomanda se adauga in cos si se trimite comanda in acelasi fel ca orice alt produs din magazin.

Produsele foarte asteptate pot sosi cu stoc limitat sau cu un stoc care se poate epuiza foarte repede in momentul lansarii. In acelasi timp, preturile de precomanda vor fi intotdeauna preturi promotionale, sub cele de lansare.

Facand o precomanda, va asigurati atat ca veti primi produsul imediat dupa lansare, cat si ca veti beneficia de un pret foarte bun si sub cel de vanzare din momentul lansarii.

PC Garage are de asemenea promotii exclusive (cadouri, discount-uri sau bundle-uri) de care puteti beneficia doar printr-o precomanda.

PC Garage garanteaza ca pretul de facturare este cel mai mic dintre pretul de precomanda si cel din momentul lansarii. Chiar si in cazul improbabil in care producatorul va face schimbari de ultim moment in pretul de lansare si acesta va fi sub pretul din precomanda, PC Garage va ajusta pretul din precomenzi la pretul mai mic de lansare. Deci chiar si in acest caz aveti garantia ca beneficiati de cel mai mic pret de achizitie.

Produsele aflate la precomanda vor fi livrate de obicei in ziua lansarii. Precomenzile cu ridicare de la sediu se vor putea ridica in ziua lansarii, iar cele cu livrare prin curier vor fi expediate in ziua lansarii urmand a ajunge la destinatar in prima zi lucratoare.

Este posibil ca produsele sa fie livrate de la producator catre noi chiar in ziua lansarii. In acest caz, livrarile vor incepe imediat ce acestea sunt disponibile.

Atentie: Datele de lansare sunt controlate strict de catre producatori si se pot schimba fara notificare prealabila de catre acestia.

Precomenzile se achita in acelasi fel ca si o comanda normala, prin oricare din metodele de plata acceptate.

In cazul in care platiti in avans contravaloarea precomenzii, precomanda va fi trimisa spre livrare sau ridicare de la sediu fara nici o alta confirmare necesara. In cazul in care optati pentru plata produsului la ridicare/livrare, veti fi contactat de catre un operator pentru confirmarea livrarii in momentul in care produsele devin disponibile.

Puteti renunta in orice moment la o precomanda fara nici o problema. In cazul in care precomanda a fost deja achitata, puteti opta pentru creditarea contului dvs daca doriti sa cumparati altceva sau returnarea sumei. Este ok sa va razganditi.