Single post: Mega Man se intoarce ca Mighty No. 9

  1. #1 SP
    Admin MonkY's Avatar

    Mega Man se intoarce ca Mighty No. 9

    Cu aceasta ocazie eu unul trebuie sa spun ca iubesc Kickstarter-ul (sau ideea in sine de "crowdfunding"). Cu ajutorul sau unul dintre developerii seriei Mega Man, Keiji Inafune (care dealtfel a lucrat si la Onimusha si Dead Rising), a reusit sa aduca la viata un proiect denumit Mighty No. 9, proiect ce se doreste a fi un succesor al seriei. Din pacate IP-ul Mega Man apartine celor de la Capcom, prin urmare Keiji Inafune nu va putea folosi numele respectiv. Insa nu-i problema, intrucat Mighty No. 9 nu are nevoie de numele propriu zis pentru a fi un adevarat Mega Man.

    Ideea in sine a avut atat de mare succes, incat desi suma dorita era de 900.000$, s-au strans peste 3.800.000$ (doar pe Kickstarter - cu ajutorul PayPal s-au depasit de mult 4 milioane de dolari), acest lucru permitand developerilor sa anunte ca Mighty No. 9 va fi lansat pentru urmatoarele platforme: PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3, Xbox 360, Wii U, 3DS, PS Vita, Mac si Linux! Deci nu va fi nimeni uitat!

    Mai multe detalii puteti afla despre proiect pe pagina oficiala a campaniei: Mighty No. 9 by comcept USA, LLC — Kickstarter.

    Mai jos aveti filmuletul de prezentare al proiectului precum si un mic "tech demo". Enjoy!



    Attached Images Attached Images megaman_mighty_9.jpg