Single post: RCS & RDS lanseaza cel mai rapid internet din Romania la 1Gbps!

  1. #1 SP
    Admin MonkY's Avatar

    RCS & RDS lanseaza cel mai rapid internet din Romania la 1Gbps!

    Stim cu totii deja ca UPC luase un start interesant cu abonamentele de internet pe cablu de 150 si 200 Mbps, si se astepta de ceva vreme un raspuns si din partea celui mai mare provider de internet pe cablu din Romania. Acesta nu s-a lasat prea mult asteptat, si a venit chiar mai in forta decat ne asteptam. Practic astazi, in cadrul unei conferinte de presa, RCS & RDS a lansat doua noi abonamente de internet care ofera conexiuni cu cea mai mare viteza la internet din Romania (cel putin pentru domeniul home use): Digi Net Fiberlink 500 care va aduce viteza maxima de 500 Mbps la 49 RON pe luna si Digi Net Fiberlink 1000 care va atinge limita de 1 Gbps si va costa 59 RON pe luna (cu TVA inclus).

    Noile tipuri de abonamente vor intra in lucru din Noiembrie 2013. Eu unul sunt curios care va fi reactia lui Brenciu care prezinta in reclamele sale "cea mai rapida conexiune la internet" in cadrul UPC.

    Va reamintesc ca dupa ultimele estimari, RCS & RDS avea 1,2 milioane de abonati la internetul fix (pe cablu) si 320.000 de conexiuni pe internet mobil. Si toate acestea cu un numar de 8.845 de angajati. Totodata e demn de luat in calcul faptul ca RCS & RDS a incheiat anul 2012 cu o cifra de afaceri de 459 milioane de EURO, venituri totale de 633 milioane de EURO si profit de 19.7 milioane de EURO.

    Mai multe detalii puteti gasi pe pagina oficiala: Internet prin fibra optica Fiberlink.

    Update #1: "Daca sunteti abonati atat la TV cat si la telefonie costul abonamentului de 1 Gbps este de 49 RON."
    Update #2: "100Mbps va fi upload-ul indiferent de cele doua abonamente (500Mbps/1000Mbps)" (la Fiberlink 1 si 2 acesta era de 30Mbps).
    Update #3: "Vor fi disponibile de inchiriat routere din oferta RCS & RDS cu capacitatea de 1Gbps la pretul de 5 RON pe luna (pentru cei care nu detin un router capabil de 1Gbps). Echipamentele se vor putea comanda direct de pe site si se vor livra in maximum 2 zile".
    Attached Images Attached Images fiberlink.jpg