Quote Originally Posted by Trefla0874 View Post
Esti sigur ca te multumeste un amarat de Intel Atom ?
Trefla, sa stii ca Intel Atom Z3740 aka Bay Trail nu mai e chiar atat de amarat. In unele teste chiar se apropie de i3. Pacat insa ca Asus s-a zgarcit la 5-10 dolari diferenta si nu a pus un Z3770... De GPU nu mai zic nimic. E doar pentru office si un pic de "casual gaming" si nimic mai mult. Pe cine intereseaza gamingul, mai repede ii recomand un iOS sau Android device. Macar acolo stii ca toate jocurile care sunt, merg perfect. Aici, te bucuri ca poti rula cam orice joc de PC, dar niciunul la un FPS decent... iar la majoritatea pui totul pe lowest settings (care mai e farmecul?)

Un alt lucru aiurea la Asus T100 e legat de USB3-ul acela, care este doar pe dock/tastatura. Daca pleci si tu doar cu tableta... adios USB port (mai exista un microUSB, dar care din cate stiu este doar pentru charging) - oricum voi avea la teste (sper) o bucata zilele acestea... si poate apuc sa-i fac un review serios.

Si mare grija cum va comportati cu T100 in modul tablet, pentru ca nu are nici cea mai mica protectie de ecran. E sticla si cam atat. Gorilla Glass era prea scumpa pentru Asus. Bine ca la tableta mai ieftine le-au ramas bani si de asa ceva