Da, e decenta insa la noi se vinde cam scump. M-am jucat intre timp cu doua T100-uri (instalate pt. clienti) si sunt OK pt. office and usual stuff. In caz ca vreti Photoshop serios sau alte nebunii, luati-va gandul. Chiar daca e Bay Trail, e totusi un Atom. Ca performante ar trebui sa se situeaza intre un Core Duo si un i3, dar din pacate e tras mult in spate de 2 cauze: prima este GPU-ul slab, si a doua cauza este ca nu are support pt. SATA/SSD... Un SSD decent ar fi sarit de 150-200MB/s si un timp de acces de maxim 0.1ms... pe cand solutia flash folosita cu greu sare de 60-70MB/s (adica aproape la fel cu un 5400RPM) si cu timp de acces de 0.41ms.

In plus (de fapt in minus) build quality-ul nu e nici pe departe comparativ cu solutiile concurentei... si e un dust magnet. Iar cea mai mare prostie este ca portul USB este doar pe tastatura. Deci daca pleci cu ea in "tablet mode", aleluia orice fel de support via USB. Ceea ce e penibil.

P.S. Si card readerul e la fel, sub nivel mediocru. Am pus un card de 64GB microSDXC care in mod normal avea cam 80MB/s la citire, iar pe T100 de-abia are 17MB/s. Nici macar la nivel de USB 2.0 nu ajunge