E rar jocul la noi (românul nu se uită la Nintendo, nu are priză jocul etc.). Cred că vine mai repede din UK sau de oriunde din lume, decât să-l găsești la noi, chiar și second hand.
Eu la Altex n-am văzut să fi fost vreodată pe stoc, de la Ventum nu cumpăr..mai bine aștept să mi-l aducă finuța din Ungaria sau îl iau de pe eShop (cum am și făcut de altfel). Ăștia aduc 2-3 bucăți, că-s bandiți și nu vor să ”investească” aiurea, pun un adaos uriaș...și noapte bună. S-au scos.
De ce?
Pirateria și ”lipsa de cerere”. Adică vezi Doamne ar trebui să cumpere toată țara ca să li se merite să aducă jocul ”en-gros”.
Plus că nici nu aduc la timp.
am făcut precomandă la Altex la Zelda: A Link Between Worlds. După o săptămână de la lansarea oficială primesc mail, că jocul e disponibil și că pot să-l comand de pe site.
Adică asta înseamnă la ei ”precomandă”.
Animal Crossing: New Leaf a apărut în iunie 2012, nu? N-a fost pe stoc la Ventum cu lunile, scria doar ”în curând” până ți s-a acrit.
În Ungaria jocurile sunt disponibile din prima zi și sunt mai ieftine. Sigur, ungurii nu livrează în România...dar dacă ai posibilitatea...