Quote Originally Posted by MonkY View Post
Cine stie, poate Bravia pe 2014 va veni cu posibilitatea de a conecta un gamepad de PS4. La tablete e simplu, pot oferi suport via Bluetooth. La smartphone-uri nu stiu ce sa zic... poate vor veni cu un gamepad "universal" or something. La urma urmei si Android si iOS suporta gamepad-uri.

Eu unul sunt curios de ce se va intampla cu PC-ul... pt. ca in schema lor nu vad nimic legat de asta. Sa inteleg ca a inceput razboiul cu SteamOS & Co? Pe sistemul "oferim suport pentru orice, mai putin pentru PC"... Hmm...
Un LED Bravia din 2013, seria W6xx de exemplu, poate fi controlat [meniul televizorului] prin controlerul de la PS3... poti umbla prin meniuri cu DS3-le fara nici un fel de problema.

PC-ul nu mai este vazut ca platforma principala de gaming. Dar va exista pe harta gamingului datorita nVidia, Intel si AMD si va fii apanajul entuziastilor cel mai probabil. Gaming-ul se muta pe mainstream. Iar PC Gaming-ul nu a fost si nu va fii niciodata mainstream.

Orientarea este catre console si device-uri mobile [smartphone / tablete]. Iar OnLive, PS NOW si alte chestii de live stream, sunt niste servicii care doar suna interesant si care nu vor fii niciodata mainstream. Din exact acelasi motiv pentru care in era WEB-ului si a "totul in pagini WEB si pe WEB" cele mai bune aplicatii pentru smartphone-uri si tablete sunt cele NATIVE.