Quote Originally Posted by Tudoran View Post
Ok.. it's official (thanks OEE). Dar de ce l-au numit Sword Art Online II? Nici nu e acelasi univers...nici macar nu e aproape de el. Mai bine il numeau pur si simplu Gun Gale Online...cel putin asa nu ma faceau sa fiu asa de hyped. Ce nu as da sa avem vreo 4-5 sezoane de Sword Art Online (cel putin), nu cate au fost in realitate.
... Este acelasi univers... defapt este continuarea directa de la Sword Art Online. Light novel-ul cu denumirea de Sword Art Online, dupa care este facut anime-ul contine 4 arc-uri principale: Sword Art Online, Alfheim Online, Gun Gale Online si Underworld. In toate acestea Kirito este personajul principal. Sword Art Online sezonul I anime parcurge evenimentele din primele 2 arc-uri ale Light Novel-ului adica "Sword Art Online" si respectiv "Alfheim Online". Acuma ramane de vazut daca si sezonul II va parcurge doua arc-uri sau doar unul.

PS: mie mi-a placut la nebunie si dupa episodul 14:



PS2: mai este inca un anime Accel World, actiunea se petrece in acelasi univers cu Sword Art Online, doar cu multi ani in viitor. Accel World nu este rau cu exceptia unui singur fapt, protagonistul este jenant si penibil, pentru mine aproape ca a stricat tot anime-ul desi ca story plot si restul caracterelor a fost destul de reusit.