Quote Originally Posted by colossus View Post
Sunt 100% sigur ca noi gamerii nu vom observa aceste diferente.Cred ca numai cineva care e specialist in asa ceva, cei cu,, ochiul format '', care lucreaza ca developer/designer vizual s.a.m.d ,insa damn ,iti dai seama cat echipament iti trebuie pt a le obseva macar (televizoare foarte bune etc.).
Poate ca pentru unii ce habar nu au de proprietatile next gen ar zice: ''OOO ,pai imi iau ps4 pt. ca ruleaza in 1080p si 60 fps,si e si mai ieftin ,ce rost are sa-mi iau Xbox'' si ar merge pe acest cliseu , drept dovada uitati-va putin pe comment-urile la ps4 -ALTEX.
Insa cine e constient ca nu-i mare diferenta ,s-ar obisnui imediat cu ideea.

Un lucru care m-ar deranja cu adevarat ar fi exclusivitatile ,care deja sunt superioare pe X1 (parerea mea) , ca vorba aia s-a suparat cineva ca GTA 5 a aparut pe 2 discuri pe Xbox 360 ? Nu , s-au suparat doar pc gamerii ,ca la ei n-a aparut deloc.
Ce spui tu acolo, ca intre HD si Full HD, respectiv 30FPS si 60FPS, nu exista diferente vizibile? Prietene, atunci ai televizor degeaba. 60FPS inseamna dublu. Incearca sa te joci un joc cu 15 cadre pe secunda, sa vezi cat e de oribil in comparatie cu unul care ruleaza la 30.
Exclusivitatile au fost dintotdeauna si vor fi in continuare mai bune la Sony. De ce? Pentru ca ei detin cele mai bune studio-uri. Daca deocamdata PS4 duce lipsa de ele, dupa ce Santa Monica, Naughty Dog sau Quantic Dream vor aduce fiecare cate 1-2 titluri, fi sigur ca posesorii de X1 vor ramane la fel de "cu ochii in soare" ca si cei de 360. Generatia trecuta de la Microsoft avea un controller superior, experienta online mult mai buna si jocurile multiplatform rulau mai bine, compensand lipsa jocurilor exclusive care sa se ridice la nivelul celor de la Sony. Acum, pe de alta parte, Microsoft nu mai are nimic.