Quote Originally Posted by AndyZ View Post
O sa vorbesc doar despre COD și BF4, la AC4 încă n-am făcut upgrade.

Diferențele sunt ZDROBITOARE.
BF4 n-arata rău pe PS3, dar pe PS4 e mai curata grafica și se disting mai ușor obiectele și inamicii. Adevărata diferența este la framerate. Dacă joci pe PS4 1-2 ore, apoi treci pe PS3.... Se simte enorm diferența.

Cat despre COD, framerate - ul e cam la fel. Însă diferența la grafica este incredibila. Pe PS3 e foarte blurry, pixelata, cred ca rulează în 576p la cât se prost se vede... Sincer cred ca la nivel de rezoluție și claritate este cel mai urat joc pe care l-am jucat pe current-gen în ultimii 2-3 ani. Pe PS4 in schimb grafica e clara ca lacrima.

So yeah, nu știu ce au fumat reviewerii aia, dar poate ca ei se joaca des pe PC și nu sunt foarte impresionați. Dar pt unul ca mine, care de 4 ani se joaca exclusiv pe consolele astea depășite, diferențele sunt uriașe.
Nu mai comentez nimic, pentru ca suntem deja of-topic cu subiectul acesta. Ce am vrut eu sa spun, este ca, se gasesc console pe rafturi (nu doar in Romania), pentru ca sunt multi care ca si mine, nu s-au inghesuit la precomenzi si comenzi la PS4, din motive intemeiate: consola nu este inca perfect pusa la punct, s-au lansat jocuri putine pentru ea, serviciile pe care le ofera sunt in faza incipienta si nu perfect optimizate. Precizez ca asta nu sustin eu, ci am citit pe ici pe colo, pentru ca intodeuna e bine sa citesti si ce se scrie negativ despre ceva anume, nu numai chestiile la superlativ.